Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Η ΑΕΚ καταδικάζει τον άδικο αποκλεισμό της Παπαχρήστου

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ, στην οποία ανήκει η Βούλα Παπαχρήστου, εξέδωσε πριν λίγο την ακόλουθη ανακοίνωση:
Η Αθλήτρια ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ τιμά με την αγωνιστική της παρουσία τόσο τα χρώματα της ΑΕΚ όσο και της Εθνικής Ελλάδας, τα τελευταία χρόνια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, φέρνοντας μετάλλια και διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Ένα προσωπικό λάθος  το οποίο
 παραδέχτηκε και η ίδια δημόσια, σε προσωπικό της χώρο κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μειώσει την προσωπικότητα, το ήθος και την προσφορά της.
Είναι αυτονόητο ότι σαν Διοίκηση της Α.Ε.Κ. αποδοκιμάζουμε κάθε μορφή ρατσισμού από όπου και αν προέρχεται και ότι η πάγια θέση μας είναι ότι ο αθλητισμός ενώνει λαούς, Πολιτισμούς και εξομοιώνει κάθε διαφορετικότητα.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα επιτρέψουμε ένα ατυχές περιστατικό να γίνει σημαία από κάποιους για πολιτικές αντιπαραθέσεις, υπονομεύοντας έτσι την προσπάθεια της αθλήτριας μας για μια όσο το δυνατό καλύτερη εκπροσώπηση της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Επειδή θεωρούμε ότι η υπερβολή ορισμένων «θιγμένων» είναι παιχνίδι στην πλάτη της αθλήτριας μας και μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει, δηλώνουμε ότι οποιαδήποτε σκέψη για αποκλεισμό της αθλήτριας μας από την κορυφαία διοργάνωση  είναι προκλητική, υποκριτική και μας βρίσκει κάθετα αντίθετους  και θα αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο.

30 σχόλια:

  1. κατσακιωρης Θωμάς25 Ιουλίου 2012 στις 9:51 μ.μ.

    Δεν είχα σκοπό να γράψω για την κοπέλα ,καθόσον ,ούτε την γνωρίζω,ούτε παρακολούθησα την αθλητική της καριέρα,την είδα όμως σε άλλα φωτογραφία να πανηγυρίζει με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στις πλάτες της,είδα την αριστερη ΔΗΜΑΡ-ΚΟΥΒΕΛΗ να βγάζει ανακοίνωσεις και είδα την δεξιά κυβέρνηση δια στόματος ΕΟΕ ,βέβαια κάπου διάβασα ,ότι το έκανε ο κυριος ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ που ξέχασε να δηλώσει το ....ΜΎΡΙΟ..και έκανε δηλώσεις μιλώντας για ''ΑΞΙΕΣ''να μην επιτρέπει στην κοπέλα αυτή να λάβει μέρος στους αγώνες και να τιμήσει την ΕΛΛΑΔΑ μας.Εγώ Θα την ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστική της εορτή αυριο της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και πιστεύω πως θα δικαιωθεί από τους ΕΛΛΗΝΕΣ και το μετάλειο που θα σηκώσει θα είναι πιό βαρύ και πολύτιμο .Ελάτε λοιπόν να στείλουμε ένα μήνυμα σε όσους φοβούνται να λένε ότι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ .Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Άρες μάρες κουκουνάρες και του βογιατζή ο κόπανος..."

      Διαγραφή
    2. Δεν βοηθατε την ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ με αυτες τις δημοσιες αποψεις σας Κε Κατσακιωρη που φανερωνουν συμπαθεια στη Χρυση Αυγη. Εκτος αν δε πηρατε χαμπαρι οτι το κοριτσι φιλοξενουσε τον Κασιδιαρη στον τοιχο της. Μακαρι ο Τομπουλογλου που δεν ειναι ρατσιστης να σας δειξει την αγουσα προς τα αποδυτηρια συντομα, αν θελει να κανει κατι σε δυο χρονια.

      Διαγραφή
    3. κατσακιωρης Θωμάς7 Αυγούστου 2012 στις 9:45 μ.μ.

      Δεν ξέρω τί πάθατε εσείς οι ''ΑΝΩΝΥΜΟΙ'' με εμένα και κρεμάται ταμπέλες,ο ένας λέγοντας δεν κάνει διάλογο μαζί μου και ό άλλος απειλώντας, με παραίνεση για διαγραφή,Απαντώ λοιπόν με το θάρρος της γνώμης και χωρίς φόβο,όπως έκανα πάντα.Σέβομαι και εκτιμώ όλους τους ανθρώπους,όπου και αν ανήκουν,όποιοι και άν είναι,προσπαθώ με τις ελάχιστες δυνάμεις που διαθέτω να στηρίζω τους αδύναμους.Είμαι εθνικόφρων και δεν το κρύβω,δεν είμαι [ΦΑΣΙΣΤΑΣ ]φασισμός είναι η άρνηση συνύπαρξης σε διάλογο δράττοντας σαν εχέγγυο την ιδεολογική υπόσταση του συνομιλητή,δεν ανήκω σε πολιτικά μορφώματα ή σχήματα,ψηφίζω ένα από τα επίσημα κόμματα που ανακηρύσει ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ,και μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες.Δεν είμαι ''ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ''καυτηριάζω όμως κάποια κόμματα, που, αν και υπεύθυνα για τους μετανάστες [παράνομους και μη] εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν,κατηγορώ όμως και τους μετανάστες,όποιοι και αν είναι αυτοί, που εγκληματουν σε βάρος συμπολιτών μας και δεν σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί.-

      Διαγραφή
    4. Kύριε Κατσακιώρη, κατηγορείς κάποια κόμματα, κατηγορείς τους μετανάστες! Την πατριδοκάπηλη χουντόφιλη ρατσιστική Χρυσή Αυγή την κατηγορείς ή δεν έχεις λόγο να την κατηγορείς γιατί σε εκφράζει;

      Διαγραφή
    5. κατσακιωρης Θωμάς8 Αυγούστου 2012 στις 9:12 μ.μ.

      Κυριε ΑΝΩΝΥΜΕ οι όποιοι χαρακτηρισμοί αναφέρονται στο κόμμα της Χρυσής αυγής ,είναι προσωπικοί σας και δεν με αφορούν.Επαναλαμβάνω και πάλι ότι οσα κόμματα ανακηρύχθηκαν από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ότι μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα είναι '''ΝΟΜΙΜΑ'''',αν υπάρχει κάτι διαφορετικό που δεν το γνωρίζω,ενημερώστε με.

      Διαγραφή
    6. Κύριε Κατσακιώρη ασφαλώς εγώ, κι όχι εσείς, απέδωσα τους χαρακτηρισμούς στην Χρυσή Αυγή και ασφαλώς δεν ρώτησα τι ψηφίζετε ή ψηφίσατε στις εκλογες!

      Γράψατε "...καυτηριάζω όμως κάποια κόμματα, που... εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν,κατηγορώ όμως και τους μετανάστες..."

      Η ερώτηση μου ήταν και παραμένει.

      Την πατριδοκάπηλη χουντόφιλη ρατσιστική Χρυσή Αυγή την κατηγορείς ή δεν έχεις λόγο να την κατηγορείς γιατί σε εκφράζει;

      Αν πράγματι έχετε το θάρρος της γνώμης σας όπως μας δηλώσατε, τοποθετηθείτε ευθέως ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ και αφήστε τις υπεκφυγές...

      Διαγραφή
    7. κατσακιωρης Θωμάς9 Αυγούστου 2012 στις 5:56 μ.μ.

      Κυριε ''ΑΝΩΝΥΜΕ''με τον διάλογο που αναπτύξαμε,μου φαίνεται ότι σιγά-σιγά θα γίνουμε φίλοι,ας με πετάξατε στον καιάδα,βέβαια δεν φοβάμαι αυτό,οι δημότες είναι αυτοί που κρίνουν, συνδιαλέγουμε δε μαζί σας,διότι μου αρέσει η διαφορετικότητα.
      Επαναλαμβάνω και καταγράφω κάποια πράγματα.-
      Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.
      Κατηγορώ τα κόμματα για την μεταναστευτική πολιτική.και πιθανόν κάποιες άλλες εφαρμοζόμενες κατά καιρούς πολιτικές,σε διάφορα θέματα.
      Κατηγορώ όποιους από τους μετανάστες ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ'',γιατί δεν δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό,στην χώρα που τους φιλοξενεί.
      Βέβαια τα παραπάνω είναι γενικότητες και δεν μπορούν να εξαντληθούν στον φιλόξενο αυτό χώρο.-
      Τώρα όσον αφορά την μαγική λέξη που θέλετε να εκμυεύσεται,είναι δύσκολο να απαντήσει κανείς συγκεκριμένα με ένα [ΝΑΙ ή ΟΧΙ],διότι όπως προείπα αυτά τα θέματα χρήζουν περαιτέρω συζητήσεων- αναλύσεων και δεν ξέρω τι αξία θα είχε αυτό για τον κόσμο που παρακολουθεί,η κάθε πράξη, του κάθε κόμματος επιδοκιμάζεται ή αποδοκιμάζεται την ώρα που γίνεται.
      Το ευχάριστο είναι ,ότι στην πατρίδα μας έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μπορεί να λέει ο καθένας την άποψη του ελεύθερα,χωρίς φόβο,αυτό κάνω και εγώ και μάλιστα με ονοματεπωνυμο.
      Θα σας προέτρεπα να κρινεται και να κατακρίνεται τον κάθε άνθρωπο ,από τον χαρακτήρα του ,τις πράξεις του και όχι τις πολιτικές πεποιθήσεις,τα κόμματα έρχονται και παρέρχονται.

      Διαγραφή
    8. Κύριε Κατσακιώρη, δεν αμφιβάλλω ότι γενικά είστε υπέρ του διαλόγου. Δεν σας αντιλαμβάνομαι ως εχθρό. Δεν αποκλείεται κάποτε να γίνουμε και καλοί φίλοι. Δεν απαντήσατε και πάλι όμως, παρότι ήθελα να μάθω ευθέως και όχι να εκμαιεύσω…
      Επιμένετε σε κάποιες δηλώσεις και αυτοπροσδιορίζεστε εθνικά, πολιτικά και θρησκευτικά. Σωστά παρατηρείτε ότι όσα γράφετε είναι γενικότητες. Θυμίζουν περισσότερο κυβερνητικό εκπρόσωπο που προσπαθεί να αποφύγει δύσκολες και ενοχλητικές ερωτήσεις και λέει-λέει χωρίς να προσθέτει τίποτε επί της ουσίας. Δεν θα επιμείνω περισσότερο αφού δεν θέλετε να απαντήσετε! Θα σταθώ όμως στις δυο τελευταίες παραγράφους σας.

      Στην Ελλάδα αυτό που έχουμε πλέον δεν είναι δημοκρατία. Έχουν συντελεστεί συνταγματικά πραξικοπήματα που σχετίζονται με τις δανειακές συμβάσεις για παράδειγμα, ή όπως γνωρίζετε αποφασίζουν πλέον οι ξένοι για εμάς!
      Την προτροπή σας θα μου επιτρέψετε να μην την δεχθώ. Είναι άλλο πράγμα να σας κρίνω, άλλο να σας κατακρίνω. Είναι διαφορετικό πράγμα να σας κρίνω, και να με κρίνετε φυσικά, για τον χαρακτήρα ή τις πράξεις μου, κι άλλο να κάνουμε τις ανάλογες κρίσεις για τα πολιτικά πιστεύω του καθενός μας. Οι πάντες κρίνονται για τα πάντα και δεν χρειάζεται να ερωτηθεί κανείς γι΄ αυτό. Όλες οι κρίσεις είναι θεμιτές ιδιαίτερα αν είναι καλοπροαίρετες. Όμως όταν συζητούμε πολιτικά μικρή σημασία έχουν τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά του κρινόμενου, και βεβαίως δεν αποτελούν άλλοθι για τις πολιτικές του επιλογές. Ας πούμε αν ρωτούσαν την Εύα Μπράουν, αν ο Χίτλερ ήταν καλός άνθρωπος, τουλάχιστον μέχρι να την πάρει μαζί του στον θάνατο, θα βεβαίωνε ότι είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Εσείς λοιπόν μετά από όσα γνωρίζουμε ως σήμερα και όσα υπέστη ο Ελληνικός και οι άλλοι λαοί από τους ναζί, πιστεύετε ότι μπορεί να υπήρξε καλός άνθρωπος;

      Διαγραφή
    9. κατσακιωρης Θωμάς10 Αυγούστου 2012 στις 5:51 μ.μ.

      Κύριε ''ΑΝΩΝΥΜΕ''συνεχιζοντας την ανταλλαγή απόψεων,δηλώνω σφόδρα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ και ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ.
      Επειδή διανύομαι ήδη το δεύτερο μισό του έτους 2012 και γεννήθηκα το 1962 δεν θα ήθελα να γυρίσω τόσο πίσω,δεν αναμοχλεύω τα όποια πάθη,θα μπορούσα να αντιπαραθέσω και εγώ, τα δύο θύματα,βασανισθέντα και αγρίως δολοφονηθέντα που έχει η οικογένειά μου,από τους αντάρτες,δεν μένω όμως εκεί,η ζωή προχωράει,σεβόμενος την οικογενειακή τραγωδία δηλώνω ''ΑΝΤΙΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ''δηλ.δεν θα ψηφίσω όσο ζώ αριστερά κόμματα και μέχρι εκεί,εχω την δύναμη όμως να επαινέσω κάποιες σωστές θέσεις αυτών των κομμάτων,μπορώ να κάνω παρέα και έχω φίλους που ανήκουν στο χώρο αυτό ή δεν θα αποκλείσω κάποιον, επειδή ανήκει εκεί.Λίγο-πολύ σας σκιαγράφησα τον εαυτό μου ,δεν σας κρατώ κακία,για την αρχική σας τοποθέτηση,όχι από φόβο,να είμαι ξεκάθαρος.-
      Οσον αφορά την χρήση των ρημάτων κριση -κατάκριση εγινε εκ παραδρομής,δεν χρειαζόταν το δεύτερο,βασιζόμενος στο γεγονός ότι η κρίση μπορεί να είναι θετική ή αρνητική.
      Κλείνοντας και όσον αφορά τα τοπικά δρώμενα,επειδή έχω διάθεση προσφοράς,όχι για βιοποριστικούς λόγους, αισθάνομαι δυνατός και δεν μπορεί να με σταματήσει τίποτε.-

      Διαγραφή
    10. Κύριε Κατσακιώρη μου, συνεχίζω και εγώ τον διάλογο που ανοίξαμε.
      Συνεχίζετε να κάνετε δηλώσεις που δεν ζήτησα. Εξάλλου προκύπτουν οι αυτοπροσδιορισμοί σας από τις τοποθετήσεις σας. Αν αυτό δεν το κάνετε για μένα, αλλά με την ευκαιρία αφού μας διαβάζουν αρκετοί το κάνετε για τους άλλους, κανένα πρόβλημα.

      Θα ήθελα να σας ρωτήσω όταν γράφετε, «…δεν σας κρατώ κακία,για την αρχική σας τοποθέτηση,όχι από φόβο,να είμαι ξεκάθαρος.-» τι σας ενόχλησε στην αρχική μου τοποθέτηση για το οποίο δεν μου κρατάτε κακία(!) και τι σας προξένησε την εντύπωση ότι μπορεί να θέλησα να σας φοβίσω ή τι έγραψα που μπορεί να είχε χαρακτήρα απειλής!!! Σε κάθε περίπτωση δεν κινδυνεύετε από κανέναν είμαι βέβαιος και ούτε εγώ δεν κινδυνεύω από κανέναν για τις απόψεις που εκθέτουμε.

      Όμως δυστυχώς πρέπει να σας πω ότι στην τελευταία σας απάντηση, υπήρξατε απογοητευτικότατος! Δεν αμφισβητώ καμία από τις δηλώσεις που κάνατε δίνοντας το πολιτικό σας στίγμα, δεν με ενοχλεί η (εύλογη) άρνηση σας να τοποθετηθείτε κριτικά στην Χρυσή Αυγή, όμως η αδυναμία σας να αρθρώσετε μια έστω κουβέντα κατά του Χίτλερ, μου φαίνεται απίστευτη!!!
      Αντ΄ αυτού προτιμάτε να παραθέσετε ως αντιστάθμισμα στον μακελάρη δεκάδων εκατομμυρίων νεκρών, την οικογενειακή σας τραγωδία! Δεν επιθυμώ να τοποθετηθώ πιο ουσιαστικά για το γεγονός σεβόμενος την μνήμη των δικών σας ανθρώπων κι εσάς. Αλλά κ. Κατσακιώρη οι αντάρτες πολεμούσαν τους κατακτητές και βεβαίως τους ντόπιους συνεργάτες τους. Και εδώ που τα λέμε αν η οικογένεια σας δεν είχε για Χ λόγους θύματα από τους κατακτητές δεν είναι επαρκής λόγος για να μην μπορείτε να πείτε κακή κουβέντα για τον Χίτλερ, όταν γνωρίζετε τις χιλιάδες των νεκρών, των σακατεμένων και των βασανισμένων Ελλήνων από τους Ναζί!

      Διαγραφή
    11. κατσακιωρης Θωμάς11 Αυγούστου 2012 στις 8:28 μ.μ.

      Κύριε ''ΑΝΩΝΥΜΕ''όσο και αν επιμείνετε ,δεν θα σας ακολουθήσω,δεν αναμοχλεύω τα πάθη του παρελθόντος,εξ άλλου ,όλα τα γεγονότα της εποχής εκείνης τα έγραψε η ιστορία,μην ξεχνάμε βέβαια ,ότι και τα ολοκληρωτικά καθεστώτα γκρεμίστηκαν.
      Κατέθεσα ένα προσωπικό -οικογενειακό γεγονός,απλώς και μόνο,συν τοις άλλοις , να σας αποδείξω ,ότι εγώ δεν κάνω διακρίσεις στους ανθρώπους αναλόγως των πολιτικών πεποιθήσεων,θα μπορούσα να πώ πολλά δεν το κάνω και σταματώ εδώ,νοσταλγώ μόνο το παρελθόν που έζησα και θυμάμαι,κοιτάζω μπροστά και ατενίζω με αισιοδοξία το μέλλον
      Συγκρουστήκαμε ''εντός εισαγωγικών''ξεκινώντας τον διάλογο,προτρέποντας τον Χάρη Τομπούλογλου να με αποπεμψει από τον συνδυασμό,επειδή έχω τις όποιες πολιτικές απόψεις.Σε αυτό απάντησα,ότι κατ'αρχάς δεν έχετε το δικαίωμα να κάνετε τέτοια πρόταση,τις όποιες προτάσεις τις κάνει ο λαός-οι δημότες με την ψήφο τους και αν θέλετε στο σημείο αυτό μπορούμε να αντιπαραταθούμε και κατά δεύτερον,νιώθω δυνατός και αυτό που κάνω, το κάνω καλά.γιαυτό με αγαπάει και ο κόσμος.
      Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι -καλές διακοπές..-

      Διαγραφή
    12. Δεν ξέρω κατά πόσο είστε χρυσαυγίτης ή κρυφοχρυσαυγίτης κ. Κατσακιώρη, αλλά το γεγονός ότι σε κάθε σας απάντηση βάζετε τελεία και παύλα (.-) δείχνει φασίζουσα νοοτροπία σε σχέση με το πώς αντιλαμβάνεστε τον διάλογο. Επίσης αυτή σας τη φράση "αισθάνομαι δυνατός και δεν μπορεί να με σταματήσει τίποτε" (επίσης με τελεία και παύλα) και πάλι δεν τη λες και δείγμα δημμοκρατίας. Έχετε σαφώς το δικαίωμα να αισθάνεστε δυνατός, κάτι που ελπίζω να μην πηγάζει από το γεγονός ότι είστε αστυνομικός, αν δεν απατώμαι.
      Δεν ξέρω τι θα κάνει ο κ. Τομπούλογλου και αν θα προβληματιστεί επί της παρουσίας σας στον συνδυασμό του. Είναι δικό του θέμα και φαντάζομαι και της υπόλοιπης παράταξης. Στη θέση του θα σας είχα ήδη αποπέμψει με συνοπτικές διαδικασίες. Όχι τόσο γιατί υπερασπιστήκατε την Παπαχρήστου, όσο γιατί ο δημόσιος λόγος σας εδώ στα σχόλια, δείχνει (όπως με επιχειρήματα σας απέδειξα, με βάση τα δικά σας γραφόμενα) κρύβει επικίνδυνες απόψεις.

      Διαγραφή
    13. κατσακιωρης Θωμάς12 Αυγούστου 2012 στις 1:49 μ.μ.

      Κυριε ''ΑΝΩΝΥΜΕ''Το μόνο που περίμενα από εσας ως απάντηση ,θα ήταν μία ευχή,την οποία απλόχερα σας έδωσα ,αλλά η μισαλλοδοξία ,δεν σας επέτρεψε ,ούτε αυτό.
      Προσπάθησα να σας πείσω,με επιχειρήματα,ότι σέβομαι και εκτιμώ τον συνάνθρωπο με βάση την προσωπικότητα ,το ήθος ,τον χαρακτήρα του και δεν κάνω διακρίσεις με βάση τα πολιτικά του πιστεύω,αν και δημόσιο πρόσωπο,ξεδίπλωσα τον χαρακτήρα μου και τα πιστεύω μου και δεν έκρυψα τον εαυτό μου πίσω από την ανωνυμία.
      Δεν ξέρω αν σας διακατέχουν τίποτε κατάλοιπα του παρελθόντος,αλλά φίμωτρο και συνοπτικές διαδικασίες άλλα καθεστώτα επέβαλαν.
      Να είστε καλά.-

      Διαγραφή
    14. Βλέπω στις τελευταίες σας απαντήσεις μια εμμονή στο θέμα της ανωνυμίας. Είναι θέμα του ιστότοπου που μας φιλοξενεί. Όχι δικό μου και πολύ περισσότερο όχι δικό σας.

      Διαγραφή
    15. ΝΑΙ αλλά, εσύ Κύριε ''ΑΝΩΝΥΜΕ'' υπονομεύεις απρόκλητα την προσωπικότητά μου,δεν ξέρω από πού ορμόμενος και δεν ξέρω αν το έκανες αυτό και σε άλλες αναρτήσεις και τί σκοπό εξυπηρετείς,βεβαια να εχεις υπόψιν σου ,ότι θα οργανώσω την νόμιμη άμυνά μου.Και οι κρίνοντες κρινονται,ουδεις παραμένει στο απυρόβλητο.-

      Διαγραφή
  2. Η ΑΕΚ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ "ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ" ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΑΝΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΑΞΑΝΕ!
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι κρίμα βεβαίως για τους κόπους της, αλλά παρότι τα μάζεψε... είναι γνωστό πως στην προσωπική της σελίδα από καιρό φιλοξενεί αποσπάσματα από Κασιδιάρη και Χρυσή Αυγή!!! Συνεπώς ήξερε πολύ καλά τι έγραφε και κανένα λάθος δεν έκανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πολύ ενοχλεί. Λέω την επόμενη φορά να τους ψηφίσω . . .

      Διαγραφή
  4. Με τραμπούκους φιλάθλους και ρατσιστές αθλητές καλό είναι η ΑΕΚ να αλλάξει όνομα και να μην το προσβάλλει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασες τι έγραψε η κοπέλα; Που τον είδες τον ρατσισμό ρε φίλε;

      Διαγραφή
  5. Όπως έγινε γνωστό η ΕΟΕ, μετά από διαμαρτυρίες των κ.κ. Αλέξη Τσίπρα και Φώτη Κουβέλη απέκλεισε από την Ελληνική αποστολή την κα Παρασκεή Παπαχρήστου λόγω ρατσιστικού σχολίου της σχετικά με τις διατροφικές προτιμήσεις των κουνουπιών του Νείλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΟΕ, μετά τον απολεισμό της παραπάνω αθλητρίας σκοπεύει να αποστείλει στη θέση της την κα Μαρία Ρεπούση με αναπληρώτρια την κα Θάλεια Δραγώνα. Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ιωάννης Ιωαννίδης ερωτηθείς σχετικά είπε ότι αναμένει οδηγίες από τον κ. Τόμσεν ενώ στον κ. Αντώνη Σαμαρά λόγω της σθεναρής στάσης που τήρησε σε αυτό το ζήτημα απενεμήθη μία κότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχτείτε.
    Υποταχτήκαμε και βρήκαμε τη στάχτη.
    Μας έλεγαν θα νικήσετε όταν αγαπήσετε.
    Αγαπήσαμε και βρήκαμε τη στάχτη,
    Μας έλεγαν θα νικήσετε όταν εγκαταλείψετε τη ζωή σας
    Εγκαταλείψαμε τη ζωή μας και βρήκαμε στάχτη.
    Βρήκαμε τη στάχτη. Μένει να ξαναβρούμε τη ζωή μας.
    Τώρα που δεν έχουμε πια τίποτα.

    Χρόνια πολλά κυρία Παρασκευή Παπαχρήστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ ένα πράγμα ξέρω: if you go black, you never go back!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΗ ΣΤΗ ΨΥΧΗ, ΝΑ ΤΑ ΧΕ.. ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η ΑΕΚ να πάει να σβήσει τα συνθήματα που έγραψαν οπαδοί της στον πέτρινο!!! τοίχο του ΠΠΙΕΔ . Έτσι τιμά η AEK το Μουσείο των μικρασιατικών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος είπε στους χούλιγκαν οπαδούς της ΑΕΚ ότι η ομάδα τους έχει σχέση με τους Μικρασιάτες και την Πόλη και το χουν για καραμέλα. Την αγάπη τους για την Φιλαδέλφεια και τους Μικρασιάτες να την δείξουν σεβόμενοι τις αρχές της πόλης, το μνημείο μικρασιατών - που ευτυχώς καθαρίστηκε από τις βλακείες που έγραφαν - και τους τοίχους που δεινοπαθούν από τα γκράφιτι και τις ηλιθιότητες τους. Κυτάξτε στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου στο σύνορο του γηπέδου. Ο πέτρινος τοίχος καταστράφηκε, αφού βάφτηκε με κίτρινο και μαύρα γράμματα. Μετά από αυτό υπάρχει κανείς λόγος να ξοδεύετε το δημόσιο για να φτιάχνονται ωραίοι πέτρινοι τοίχοι; Αν έχει η Φιλαδέλφεια τους χούλιγκαν της ΑΕΚ,τότε όλοι οι τοίχοι να γίνονται από τσιμεντόλιθους, μια τέτοια αισθητική της αρμόζει. Κάθε άλλη θα καταστρέφεται από τους χούλιγκαν.
      Θα έγραφα τ' όνομά μου αλλά ο φασισμός των χούλιγκαν σίγουρα θα καταστρέψει όλο μου το σπίτι.

      Διαγραφή
  10. κατσακιωρης Θωμάς26 Ιουλίου 2012 στις 8:57 μ.μ.

    ο Ανώνυμος φίλος αν λέγοντας ''Αρες -Μαρες-Κουκουναρες''απαντάει στο δικό μου σχόλιο θα τον συνιστούσα να το δικαιολογήσει για να κάνουμε εναν σωστό και πολιτισμένο διάλογο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

      Διαγραφή
  11. κατσακιωρης Θωμάς4 Αυγούστου 2012 στις 7:13 μ.μ.

    Αφού γνωρίζεις τις απόψεις μου γιατί παρεμβαίνεις και απαντάς ανωνύμως ''ΑΝΩΝΥΜΕ''..-

    ΑπάντησηΔιαγραφή