Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Το τοπικό ΚΚΕ για το Δημοτικό Συμβούλιο που ματαιώθηκε

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ της πόλης μας, αναφέρει:

Στο τελευταίο ΔΣ (18/07/2012), όπου δεν πραγματοποιήθηκε λόγο μη απαρτίας, η Δημοτική Αρχή αλλά και οι διάφοροι γνωστοί θαμώνες, τσιράκια της βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν βρώμικη επίθεση στο ΚΚΕ και τους Δημοτικούς Συμβούλους του επειδή δικαιολογημένα απουσίαζαν για
επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Ξεκαθαρίζουμε ότι η απουσία των εκπροσώπων μας από τα δύο τελευταία Δ.Σ. καμία σχέση δεν είχε με την υποτίμηση της σημασίας για τη πρόταση που κατέθεσαν οι Δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ προς ψήφιση για τους παιδικούς σταθμούς. Το ΚΚΕ έχει πρωτοστατήσει στην πάλη για τα προβλήματα στους παιδικούς σταθμούς, για να καταργηθούν τα τροφεία. Προς αυτή την κατεύθυνση υπερψήφιση η πρόταση του ΚΚΕ στο ΔΣ (30/05/2012). Στήριξε τη δράση των γονέων και των επιτροπών αγώνα για κάθε λαϊκό πρόβλημα.  
Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ σε κάθε εκλεγμένη θέση οπουδήποτε και οποτεδήποτε ΔΕΝ είναι "επαγγελματίες πολιτικοί", αντίθετα είναι βιοποριστές - κομμάτι του λαού - που επιλέχθηκαν από τους συντρόφους τους για να υπερασπίζονται τα λαϊκά συμφέροντα απ΄ την αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ όπου οι εκπρόσωποί τους και στο επίπεδο της τοπικής διοίκησης έχουν αναλάβει να εξωραΐσουν τη βαρβαρότητα των μέτρων αυτής της πολιτικής.
Η Δημοτική Αρχή είναι η μόνη υπεύθυνη για την κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς. Αυτή είχε το θράσος να καλέσει τους γονείς να βάλουν ρεφενέ για την διατροφή των παιδιών τους και πρέπει να απαντήσει γιατί ακόμα δεν έχει υλοποιήσει την απόφαση του ΔΣ στις 30/05/2012 για κατάργηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς και αναμόρφωση του προϋπολογισμού υπέρ της πλήρους χρηματοδότησής τους. Πρέπει να απαντήσει γιατί δεν έχει πάρει θέση για την κατάργηση των Δημοτικών τελών στους ανέργους και τις οικογένειές τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Πρέπει να απαντήσει όπως και όλες οι πολιτικές δυνάμεις του ευρωμονόδρομου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ) που από κοινού χάρισαν δις ευρώ απ’ τα παρακρατηθέντα στο κράτος.
Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, ανέργους, συνταξιούχους σε συμπόρευση παρά τις όποιες διαφωνίες τους, για να οργανώσουμε την πάλη μας για τα άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων, για τα προβλήματα στην Υγεία (ΕΟΠΥΥ), στη Παιδεία και τη Πρόνοια.

29 σχόλια:

  1. Αν στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές παλέψετε να πιάσετε το 3%, μη σας φανεί περίεργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ!
    ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ 2-3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μς απαντησει το ΚΚΕ γιατι ηταν αντιθετο με την ενταξη 50 παιδιων στο ΕΣΠΑ και στην χρηματοδοτηση των παιδικων σταθμων του Δημου με 150.000. Θεση που την ξεχασε στην παρουσα ανακοινωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα κωλύονται να σας απαντήσουν.
    Αναλύουν τα αποτελέσματα των Βουλευτικών εκλογών.

    Λέτε αυτή να είναι η τελευταία Βουλή της Ευρώπης που έχει ακόμη Κομμουνιστικό Κόμμα, πιστό στις αρχές που χάραξε ο παπούλης ο Στάλιν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ20 Ιουλίου 2012 στις 5:19 μ.μ.

    ολοι ηταν αδικαιολογητοι τα παραμυθια σας αλλου.σας οσο για τα τσιρακια δικος σας τιτλος ειναι γιατι οτι σας πει ο γερος κανετε.Δεν σας ειδα ποτε να του κανετε κριτικη για την δικη του θητεια,μουγγα στη στρουγγα γιατι σας αφηνε να διαβαζετε οτι φανει του λολωστεφανη αναγκαζοντας μας ολους να βγαινουμε εξω.ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ.ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ! ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ "ΣΟΦΟΥ"ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ "ΣΟΦΟΥ " ΛΑΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΚΗΤΑ ! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ!
    ΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ...... ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιοί είναι οι νταβατζήδςς νεοναζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και επειδή το ΚΚΕ δεν πρέπει να πιστεύει ότι ο "λαός είναι σοφός", μία είναι η λύση.

    Να πάρει την εξουσία με "επανάσταση" και μετά θα τον συνετίσει αυτόν "τον σοφό λαό" όπως του αξίζει.

    Το έργο έχει παιχτεί και άλλοτε και έχει πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΦΙΛΟΛΑΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ, ΜΕ ΜΙΖΕΣ ,ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ,ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ 1950 ΚΑΙ ΤΟ 50% ΤΟΥ "ΣΟΦΟΥ" ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ! Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ! ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ.......!

      Διαγραφή
  9. Εχω βασιμες υποψιες οτι...

    1. Το ΚΚΕ παιζει παιχνιδακια και μας λεει για δηθεν επαγγελματικες υποχρεωσεις.

    2. Η "Καλημερα ομορφη πολη" την Τριτη το βραδυ θα παει για σουβλακια και θα παθει ομαδικη δηλητηριαση - κοψιμο.

    3. Ο Μαλλιος θα ξεγεννα μια κατσικα στη Β.Ελλαδα.

    4. Η παρεα Γρετζελια θα τα πινει σε τοπικο μπαρ για να ξεχασει την πυκρα της, παντα δικαιολογημενα.

    Και ολη αυτη η ατυχης συγκυρια, θα αναβαλλει το δημοτικο συμβουλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΩΝΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ"...ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..?
    ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...?
    ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...?
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΓΙΑ ΣΤΑΛΙΝ ΚΛΠ..
    ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ.. ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΗΚΑΤΕ Η' ΓΛΥΦΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ...
    ΤΟΠΑΖ 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και εσύ αγωνισταρά του ΚΚΕ, πες μας σε ποιά χώρα υπήρχε ή υπάρχει το ΚΚ, χωρίς ο λαός του να υποφέρει κάτω από τις μυστικές αστυνομίες, τα στρατόπεδα εξορίας και τις δολοφονίες αντιφρονούντων.

    Πες μας σε ποιά χώρα ο λαός αυτοβούλως ζήτησε να τον κυβερνούν δικτατορίες.

    Έστω έναν λαό πες μας.

    Τουλάχιστον στην Ελλάδα, εμείς οι ίδιοι ζητάμε να μας κυβερνούν τα λαμόγια και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, γιατί από την άλλη οι αριστεροί, μας υπόσχονται στρατόπεδα, οπότε μένουμε στα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι εγινε το κουτι για τον οβολο των συντροφων σας;εμεις να πληρωνουμε για να αραζουν οι συνδικαλες σας εξω απο τη χαλυβουργικη,ετσι απεργω και εγω με πληρωμενο μισθο.βρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ?
      ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!
      ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  13. Οι σκερβελέδες είναι καλό να αφήσουν τη "Ταξική συνείδηση" ήσυχη πια.
    Φάγαμε πολύ τέτοια συνείδηση από τα κόμματα της αριστεράς.
    Πιπίλισαν το μυαλό τόσων γενεών από τότε που την ανακάλυψαν.

    Αυτή η ταξική συνείδηση είναι που κατέστρεψε τόσες μα τόσες ζωές σε φυλακές, σε στρατόπεδα και άφησε πτώματα πάνω στα βουνά.

    Τι πάει να πει "ταξική συνείδηση"?
    Ο εργάτης είναι απέναντι στον εργοδότη, ο αγρότης απέναντι στην Αγροτική Τράπεζα, ο λαός απέναντι στην κυβέρνηση, οι παπάδες απέναντι στους προοδευτικούς.

    Στην Κοινωνία χρειάζονται όλοι. Και οι εργάτες και οι κεφαλαιούχοι.
    Η μεταξύ τους σχέση είναι ένας διαρκής αγώνας για να πάρει από μια πιθανή συμφωνία, ότι μπορεί ο καθένας περισσότερα.
    Ο εργάτης καλύτερες συνθήκες ζωής και ο κεφαλαιούχος κέρδος από την επένδυση του.
    Αν αμφότεροι μιλήσουν με γνώμονα την λογική που κάθε (ιστορική ή κοινωνική) στιγμή επιτάσσει, τότε όλοι θα βγουν κερδισμένοι.

    Και αυτό είναι το υγιές δείγμα ότι όλες οι κοινωνικές δυνάμεις παίζουν τίμια το παιχνίδι της Δημοκρατίας.
    Και αυτό επίσης είναι το δείγμα, ότι οι πολίτες μιας χώρας έχουν υψηλό πολιτικό αίσθημα-κριτήριο.

    Αν ξεκινάμε πάντα από αυτό που πρεσβεύουν οι σκερβελέδες της πολιτικής, τότε ο ένας θα κοιτάξει να βγάλει το μάτι του άλλου πριν ακόμα αρχίσει η συζήτηση. Και οι δύο θα χάσουν και η κοινωνία επίσης συνολικά.

    Οι πολιτικοί σκερβελέδες δεν θέλουν να υπάρχει ομοφωνία στα δημόσια πράγματα, για να υπάρχει ένα διαρκές μπάχαλο, μια μόνιμη κοινωνική δυσαρέσκεια, μια μόνιμη κόντρα, μια ζωή να βρισκόμαστε στα κάγκελα.

    Και αν ποτέ οι κεφαλαιούχοι έφταναν να συμφωνήσουν με τις απόψεις των εργατών, τότε θα δινόταν εντολή η "ταξική συνείδηση" να πηδήσει στην αντίθετη άποψη, διότι πολύ απλά δεν επιτρέπεται οι γνώμες των δύο αντίπαλων να συμπίπτουν.
    Πρέπει πάντα να παλεύουμε από αντίθετες απόψεις.

    Θυμάμαι μόνο πώς αντιμετωπίστηκε το τέλος του πολέμου στην Ελλάδα και στην Ιταλία αντίστοιχα.
    Εδώ φαγωθήκαμε, και κερδίσαμε τι?
    Την μόνιμη προστασία των Άγγλων πρώτα και μετά των Αμερικάνων.
    Έτσι και αλλιώς ήταν προδιαγεγραμένο, ότι η Ελλάδα θα ανήκει στην Δυτική συμμαχία.
    Έτσι είχαν συμφωνήσει όλοι οι "φίλοι μας" μεγάλοι νικητές του πολέμου (Στάλιν-Τσώρτσιλ-Ρούσβελτ).

    Άρα είμαστε χαχόλοι που πήγαμε να πολεμήσουμε σε έναν εμφύλιο, όπου ο νικητής ήταν γνωστός από πριν.
    Και τι έκαναν οι Ιταλοί αντίστοιχα.
    Είδαν το παιχνίδι πώς πάει να παιχτεί, κατέθεσαν τα όπλα, και συνέχισαν την Δημοκρατία τους.

    Εδώ σκοτώνονταν, φυλακίζονταν και εξορίζονταν για πολλά ακόμα χρόνια οι "τάξεις".
    Και γιατί αυτό?
    Γιατί έτσι έλεγαν τα τσιτάτα της "επανάστασης" και διότι έπρεπε να εκπληρωθούν οι θεωρίες περί της "μάχης των τάξεων".
    Χορτάσαμε πια.

    Καιρός να βάλετε και εσείς την λογική σας να "δουλέψει", για να μην αφήνετε τα κομματόσκυλα πότε της εργατιάς και πότε της Εθνικοφροσύνης να σας "δουλεύουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
  14. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ! ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΘ, ΚΕΙΝΣ, ΜΑΡΞ, ΕΝΓΚΕΛΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΧΗ) ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ!
    ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ! ΑΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ' αρέσει που κάθεσαι κι ασχολείσαι με τον περιπτερά. Είναι γνωστό τι έκαναν οι περιπτεράδες στη χούντα. Χαφιέδες ήταν οι περισσότεροι. Γι αυτό κι ο "φίλος" επέλεξε αυτό το ψευδώνυμο. Βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία εδώ και καιρό.

      Διαγραφή
    2. Από αυτά που έγραψε ο περιπτεράς θα βαστήξω το:
      "Έτσι είχαν συμφωνήσει όλοι οι "φίλοι μας" μεγάλοι νικητές του πολέμου (Στάλιν-Τσώρτσιλ-Ρούσβελτ)."

      Οι 2 επόμενοι που του απάντησαν (υπερασπιστές μάλλον του ΚΚΕ) δεν έκαναν το κόπο να του θίξουν κάτι πάνω σε αυτό, αλλά ο ένας λέει ότι θα πάει στον Βαρδινογιάννη και ο άλλος λέει για τους περιπτεράδες της χούντας.

      Συντροφάκια της πλάκας, έχετε να πάρετε θέση πάνω σε αυτή την π΄τοταση που σας διατύπωσε ο περιπτεράς.

      Τα άλλα είναι λόγια του αέρα για να περνάει η ώρα.

      Και αν δεν θέλετε να απαντήσετε στον χαφιέ περιπτερά, απαντήστε σε μένα.

      Τραβήξατε έναν ολόκληρο λαό σε έναν εμφύλιο, ενώ την ίδια στιγμή ο Ρώσος πατερούλης του ΚΚΕ σας είχε πουλήσει στο δυτικό μπλόκ?

      Ναι ή όχι?

      Διαγραφή
  15. ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ 1970.
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ . ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΝΟΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ "Ε.Ε"!
    ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ(ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ) ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΔΙΕΥΚΡΥΝΗΣΕΙΣ!
    ΠΟΙΟΣ ΕΞΟΡΙΖΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕ ΤΙΣ "ΤΑΞΕΙΣ"?
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ 63 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!"

    τι μας λές?
    αυτά δηλαδή που έκαναν εις βάρος της ελευθερίας των ατόμων τα αδελφά κόμματα στο πρώην Σοσιαλιστικό Παράδεισο, δεν θα κάνατε και εσείς ακριβώς τα ίδια αν παίρνατε την εξουσία?
    θα κάνατε κάτι διαφορετικό?
    Εδώ έχετε φτάσει σε σημείο να στέλνετε συλληπητήρια για τον χαμό του "μεγάλου ηγέτη" της Βόρειας Κορέας.
    Δεν είστε στην ίδια ιδεολογική γραμμή με όλα τα πρώην και νυν Κομμουνιστικά καθεστώτα?
    Και δεν θα απολογηθείτε?
    Ποιός θα απολογηθεί?


    "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΝΟΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!"

    Έχεις ψάξει ποτέ να δεις, ποιός είναι ο μέσος όρος της "μόρφωσης" που έχουν οι οπαδοί σας?
    Αγνοί άνθρωποι, αλλά με λίγα γράμματα στην πλάτη τους.
    Αυτό και εσείς εκμεταλλεύεστε.
    Όπως οι παπάδες ψαρέυουν στα "γεροντάκια", έτσι και εσείς ψαρεύετε στους ανθρώπους που δεν έτυχε να μάθουν πέντε γράμματα περισσότερα, γιατί αν τα μάθαιναν, θα σας καταλάβαιναν, ότι τους δουλεύετε.

    "ΠΟΙΟΣ ΕΞΟΡΙΖΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕ ΤΙΣ "ΤΑΞΕΙΣ"?"

    Εξόριζαν και θα εξορίζουν πάντα οι νικητές και ας είναι άδικη η νίκη τους.
    Το κόμμα σου όμως γιατί αποφάσισε να εντάξει τους οπαδούς του στο στρατόπεδο των ηττημένων?
    Για ποιό λόγο τόσος κόσμος έπρεπε να εξοριστεί, να σκοτωθεί και να δει την ζωή του να γίνεται λάσπη?
    Εσείς το αποφασίσατε με τον Ζαχαριάδη σας εν ψυχρώ.
    Και γι' αυτό κάποτε πρέπει να απολογηθείτε.
    Ίσως να έχεις διαβάσει την συνέντευξη την σχετική με το θέμα από το Κύρκο λίγο καιρό πριν πεθάνει.
    Τρόμαξε λέει με το επίπεδο των ανθρώπων που θα διοικούσαν την Ελλάδα, αν νικούσε η Αριστερά.

    "ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ 63 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ!"

    όλα ξεκίνησαν από τότε που ο πατερούλης σας, σας πούλησε στους ΑγγλοΑμερικάνους.
    Αυτό μέχρι να το κάνετε κατανοητό στο μυαλουδάκι σας, θα επαναλαμβάνεται από όλους και από παντού.
    Πρώτα να αναγνωρίσετε τα στρατηγικά λάθη σας και μετά ζητείστε από τους μη οπαδούς σας, να σας πιστέψουν ότι έχετε αγνές προθέσεις.

    Και πούσαι, μη ξεχνάς ότι το ΚΚΕ αποδοκιμάστηκε από τους Έλληνες στις τελευταίες εκλογές.
    Το γιατί το έχετε αναλύσει, ή θα περιμένουμε την επόμενη 20ετία?

    Δεν σας εμπιστεύονται πλέον, γιατί δεν είσαστε καθαροί.

    Αν είναι να υποστούμε το Οικονομικό μοντέλο του ΚΚΕ, άστο καλύτερα.
    Το οικονομικό σας μοντέλο δοκιμάστηκε στις πρώην Σοσιαλιστικές χώρες και αυτές κατέρρευσαν, με αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι άνθρωποι να ψάχνουν ένα κομμάτι ψωμί εδώ.
    Και δοκιμάζεται και τώρα που μιλάμε στην Βόρεια Κορέα, η οποία ναι μεν έχει πυρηνικά αλλά ζητάει και τρόφιμα από τον ΟΗΕ να ταϊσει τον πληθυσμό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ !

      ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
      ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ!
      ΕΣΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ" ΚΟΣΜΟΥ!

      2. ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΟΠΑΔΟΙ" ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!
      ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!
      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΨΑΡΕΥΕΙ" ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ! ΙΣΩΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΤΕ!

      3. Ο ΚΥΡΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ "ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ".
      ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝΤΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ Η ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ! ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΜΟΥ!
      4. ΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!
      ΟΤΑΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ(ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ)ΟΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΚΕ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ"!
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ! ΜΙΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΠΑΧΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ????? ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ?????????

      Διαγραφή
    2. Αυτό που βιώνουμε και θα ζήσουμε τα επόμενα χρόνια, είναι το αποτέλεσμα λαμόγιων πολιτικών, τα οποί αεμείς τα εκθρέψαμε.
      Μπορούμε όποτε θέλουμε να τα στείλουμε σπίτι τους.
      Ήδη ξεκίνησε τέτοια διαδικασία με το ΠΑΣΟΚ. Φαντάζομαι ότι σε λίγο καιρό θα έρθει και σειρά της ΝΔ.

      Αν είχαμε όμως το ίδιο πρόβλημα με "κυβέρνηση λαϊκή", δεν θα είχαμε ποτέ την δυνατότητα να την στείλουμε σπίτι της.
      Καταλαβαίνεις καθόλου την βασική αυτή διαφορά?
      Τα λαμόγια τα εκλέξαμε εμείς, την κυβέρνηση ΚΚΕ θα μας την επέβαλαν.


      Ακριβώς οι αγνοί αυτοί άνθρωποι πολέμησαν στα βουνά τους Γερμανούς. Και τι δώρο τους επιφυλάξατε?
      Εξορία.
      Κατάλαβε ότι στην εξορία δεν τους έστειλε η δεξιά, αλλά το ΚΚΕ.
      Οι δεξιοί απλά εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός, ότι επιλέξατε να κάνετε μάχες που ήταν χαμένες από πριν.
      Αυτή την αλήθεια θα την καταλάβετε ποτέ?


      Ο Κύρκος βεβαίως είπε πολλά και για όλους. Εσένα σε ενδιαφέρει τι είπε για τους δεξιούς?
      Δεν σε ενδιαφέρει τι είπε για τους πρώην συντρόφους του?
      Τον φόβισε η αμάθεια τους, έτσι είπε.
      Και επειδή αυτά τα λόγια είπε και ο Μάρκος, ο καταδικός σας αγωνιστής, πάλι δεν σας ενδιαφέρει?
      "Ευτυχώς που χάσαμε", είπε.
      Όταν αυτό μου το λέει ένας μπαρουτοκαπνισμένος στρατηγός του ΕΛΑΣ, που έζησε τα πράγματα από μέσα, εγώ θέλεις να πιστέψω αυτά που λένε τα άσφαιρα κομματόσκυλα του Περισσού?


      Ο λαός λοιπόν ψήφισε έτσι όπως ψήφισε, επειδή "τρομοκρατήθηκε" από τα ΜΜΕ, και επειδή έτσι έδρασε το "πελατειακό κράτος".
      Κατάλαβε επιτέλους ότι ο λαός ψήφισε εξ ανάγκης δεξιά και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, γιατί δεν έχει εναλλακτική λύση.
      Εσείς το μόνο που υπόσχεστε, είναι ένα μοντέλο σαν αυτό της Αλβανίας ή του Τσαουσέσκο.
      Αν δεν ήσασταν κολλημένοι στον Στάλιν (που σου θυμίζω ότι σας πούλησε), τότε ίσως κάποιοι να σας δοκίμαζαν.
      Αλλά κατάλαβε επιτέλους ότι κόμματα των άκρων είτε στα αριστερά, είτε στα δεξιά μικρή διαφορά έχουν ως προς την εφαρμογή πολιτικής.
      Και τα δύο για να επιβιώσουν στηρίζονται σε μηχανισμούς βίας.

      Αυτό το τελευταίο φροντίσατε να μας το δείξετε σε όλες τις χώρες όπου εφαρμόστηκε το μοντέλο σας.
      Όλα αυτά τα καθεστώτα είχαν τρομερές Μυστικές υπηρεσίες που παρακολουθούσαν όλους τους πολίτες που ήθελαν να είναι Δημοκράτες.
      Όπως το ίδιο τρομερές έχουν και όλα τα φασιστικά καθεστώτα.

      Ακριβώς τα ίδια, ως προς την πολιτική εφαρμογή των ιδεών σας.

      Ιδεολογικό είναι το πρόβλημα.
      Δες πόσες ομοιότητες έχουν οι αριστερές και δεξιές δικτατορίες και μετά έλα να μιλήσουμε και για την siemens και τον άκη και το βατοπαίδι και το πόσα ευρω έχεις στην τσέπη σου.
      Αυτά λέγονται οικονομικά εγκλήματα, που σε χώρες του πιο σκληρού καπιταλισμού τιμωρούνται με ισόβια.
      Άρα δεν σου φταίει ο Καπιταλισμός που εδώ τα λομόγια ευημερούν.

      Τα λαμόγια "βρίσκουν" και τα κάνουν αυτά.

      Διαγραφή
    3. 1. ΟΧΙ "ΕΜΕΙΣ"!! ΕΣΥ. ΜΕ Α Ν Τ Α Λ Λ Α Γ Μ Α Τ Α! ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΝΕΟΣ ΔΕΞΙΟΣ! ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΛΕΞΕΙΣ!
      ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ( ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ).
      2. ΑΠΟ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΩΣ ΠΑΣ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΚΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ?
      3.Ο ΚΥΡΚΟΣ ( ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ! ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ! ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΙΚΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ! ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ! ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ Ρ...Φ...ΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
      4. ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΛΑΒΑΝΙΑΣ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η "Ε.Ε". ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ! ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΑΣ ΕΙΠΕΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ? ΜΕ ΛΕΛΟΥΔΙΑ?
      5. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ CIA ΣΤΗΝ ΜΟΣΣΑΝΤ ΣΤΗΝ Ι. ΣΕΡΒΙΣ!
      6. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ! "ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ"

      Διαγραφή
    4. Κοίτα να δεις "συντρόφι" της συμφοράς.
      Για ένα πράγμα μπορώ να είμαι βέβαιος για σένα.
      Δεν είσαι ικανός για συζήτηση.
      Εκεί που ανήκεις δεν σας έμαθαν να συζητάτε με αποδείξεις ή ενδείξεις.
      Σας έμαθαν τον ολοκληρωτικό τρόπο σκέψης που σας περνάνε οι ινστρούχτορες, που συνήθως είναι πιο αγράμματοι από τους μαθητευόμενους Κομμουνιστές.

      Δεν έχεις παρά να ανοίξεις το μυαλό που σου έδωσε η φύση και να σκεφτείς, αν μετά από τόσα χρόνια αγώνων και θυσιών του ανθρώπινου είδους, σε συμφαίρει να είσαι μαντρωμένος σε κάποιο μαντρί και να πιστεύεις τους λύκους ότι δεν θα πειράξουν ποτέ τα πρόβατα.

      Διαγραφή
    5. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΗΛΙΘΙΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΥ!

      ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ "ΑΡΠΑΖΕΙΣ" ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ IQ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΣΕΝΑ!

      Διαγραφή
    6. Σου είπα είσαι αγράμματος και ουσιαστικά και μεταφορικά.
      Όπως είναι όλοι, όσοι ακολουθούν δικτατορικά ιδεολογήματα.
      Μη το ζορίζεις άλλο.
      Ψάξε στις επόμενες κάλπες να δεις, πόσο θα σας δώσει ο αφέντης λαός.

      Διαγραφή
    7. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ!
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ !
      ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ" ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Η ΟΧΙ! ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ!

      ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!
      ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝΤΑ!

      Διαγραφή
  17. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!

    ΑΓΑΠΟΥΛΑ !!! ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή