Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Παντρεύτηκε χθες η Έλενα Ακρίτα!

Την είδηση του γάμου ανακοίνωσε το ίδιο το ζευγάρι,  μέσω του facebook που θέλησε να παντρευτεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το πρωί του Σαββάτου, η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε φωτογραφίες από το γάμο της και έγραψε στο προφίλ της:
«Λοιπόοον... Ο Γιώργος (Κυρίτσης) κι εγώ παντρευτήκαμε! Χτες Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, με
πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ψυχικού, σε πολύ στενό κύκλο. Μετά λίγοι συγγενείς και φίλοι περάσαμε στο σπίτι μια όμορφη βραδιά. Είχαμε προαποφασίσει να το ανακοινώσουμε μια μέρα ΜΕΤΑ κι όχι μια μέρα ΠΡΙΝ για ευνόητους λόγους: Αυτό το 24ωρο κάνει την διαφορά. Κι ειλικρινά ευχαριστούμε όσους σεβάστηκαν την επιθυμία μας για απόλυτη εχεμύθεια και μας βοήθησαν να παντρευτούμε κάτω απ΄τη...μύτη της δημοσιότητας. Ζούμε στα χρόνια της αγοραίας συναλλαγής... Στα χρόνια που οι δήθεν "αυθόρμητες" στιγμές με ψιλοσελέμπριτιζζζ και τηλεπερσόνες "όλως τυχαίως" απαθανατίζουν τηελοπτικές κάμερες και φωτογραφικοί φακοί με μπικίνι, με σακούλες, ή με τη μελιτζάνα της λαϊκής στο χέρι. Ο καθένας σε αυτή τη ζωή επιλέγει τον δρόμο του, προκαθορίζει το αξιακό του σύστημα κι ανάλογα πορεύεται. Κι εμείς κάναμε την δική μας επιλογή εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα που ζήσαμε την δική μας στιγμή, όπως ακριβώς την θέλαμε, δηλαδή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα πια με χαρά την μοιραζόμαστε μαζί σας. Την μοιραζόμαστε ΕΜΕΙΣ κι όχι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, κάμερες... Σας ευχαριστούμε που ήσασταν στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια... Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε σε όλους και σε καθεναν ξεχωριστά ο, τι κρύβετε στην ψυχούλα σας, όνειρα κι ελπίδες, σχέδια και προσδοκίες να γίνουν πραγματικότητα - κόντρα σε χαλεπούς καιρούς. Να είστε όλες και όλοι καλά!»
Τις θερμότερες ευχές μας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου