Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Τι ακούγεται για το νέο iPhone

Με λίγες μόνο ημέρες να απομένουν για την επίσημη παρουσίαση της νέα γενιάς iPhone από την Apple στις 12 Σεπτεμβρίου, το mashable δημοσίευσε ένα photostory με τις εννέα επικρατέστερες φήμες για τα χαρακτηριστικά της νέας
συσκευής.
  • 1) Μεγαλύτερη και λεπτότερη οθόνη
Οι εννέα επικρατέστερες φήμες για το νέο iPhone (9)
Πολλοί υποθέτουν πως η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 4 ιντσών, μεγαλύτερη από τις 3.5 ίντσες του iPhone 4. Σύμφωνα με το Wall Street Journal μάλιστα η νέα οθόνη θα είναι αρκετά πιο λεπτή από τον προκάτοχό του γεγονός που θα κάνει την συσκευή πιο ελαφριά.
  • 2) Νέα ακουστικά
Οι εννέα επικρατέστερες φήμες για το νέο iPhone (4)
Ο νέος σχεδιασμός των ακουστικών του iPhone 5 αλλά και του επερχόμενου iPad Mini θα προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ήχου. Μικρότερα και λεπτότερα από τα προηγούμενα ακουστικά της Apple, όχι μόνο σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να εξαλείψουν προβλήματα ακουστικής φύσεως, αλλά θα προσφέρουν και ευκολότερη εφαρμογή στο αυτί χωρίς να ενοχλούν τον χρήστη.
  • 3) Συνδεσιμότητα LTE
Οι εννέα επικρατέστερες φήμες για το νέο iPhone (6)
Μια φωτογραφία του logic board του iPhone 5 που διέρρευσε τον Αύγουστο σε κινέζικο forum δείχνει πως η πλακέτα του έχει περισσότερες συνδέσεις κεραίας από αυτή του 4s. Αυτό σημαίνει πως το νέο smartphone μπορεί να υποστηρίζει δίκτυα LTE, τα οποία είναι ταχύτερα από τα δίκτυα 3G ενώ με την πλειοψηφία των πρόσφατων Android κινητών να διαθέτουν ήδη αυτήν την δυνατότητα το σίγουρο είναι ότι η Apple δεν θέλει να μείνει πίσω.
  • 4) Ονομασία
Οι εννέα επικρατέστερες φήμες για το νέο iPhone (7)
Αρκετές φήμες κυκλοφορούσαν από την αρχή της χρονιάς σχετικά με το όνομα του νέου iPhone, σύμφωνα όμως με την πρόσκληση που έστειλε η Apple στον Τύπο, με την σκιά του γραφικού να σχηματίζει το νούμερο «5» είναι πολύ πιθανό το smartphone να ονομάζεται απλά «iPhone 5». Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο αριθμός αυτός αναφέρεται στον αριθμό των σειρών εφαρμογών που θα υπάρχουν στην νέα,μεγαλύτερη οθόνη του smartphone, το πιο πιθανό όμως είναι απλά να προμηνύει την ονομασία του.
  • 5) Πέντε σειρές εφαρμογών
Οι εννέα επικρατέστερες φήμες για το νέο iPhone (2)
Με την χρήση μεγαλύτερης οθόνης, με ανάλυση που σύμφωνα με τις φήμες θα είναι 640×1136 pixels είναι σχεδόν σίγουρο ότι το iOS6 θα έχει πέντε σειρές εφαρμογών αντί για τέσσερις που είχε στα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας.
  • 6) Μικρότερος dock connector
Οι εννέα επικρατέστερες φήμες για το νέο iPhone (3)
Ο επανασχεδιασμός της συσκευής, έστω και αν δεν ήταν τόσο ριζικός, προβλέπει την χρήση μικρότερου dock connector ο οποίος θα χρησιμοποιεί 9 pins από 30 που χρησιμοποιούσε το iPhone 4. Αυτό αυξάνει μεν το μέγεθος των ηχείων, ταυτόχρονα όμως σημαίνει πως τα υπάρχοντα καλώδια για τον παλιό connector δεν θα λειτουργούν στην νέα συσκευή. Είναι πολύ πιθανό πάντως η εταιρεία να κυκλοφορήσει κάποιον μετατροπέα ώστε οι παλιοί χρήστες να μην χρειαστεί να πετάξουν τα παρελκόμενα τους.
  • 7) NFC
Οι εννέα επικρατέστερες φήμες για το νέο iPhone (8)
Πολλές και αντικρουόμενες φήμες ακούγονται σχετικά με την χρήση της τεχνολογίας NFC στο iPhone 5. τα τελευταία δημοσιεύματα της Anandtech αποκαλύπτουν πως δεν υπάρχει χώρος στο hardware του νέου smartphone για αυτήν την τεχνολογία.
  • 8) Ακόμα μικρότερη SIM
Οι εννέα επικρατέστερες φήμες για το νέο iPhone (10)
Η χρήση nano-SIM, οι οποίες είναι ακόμα μικρότερες από τις micro-SIM που χρησιμοποιεί το iPhone 4S είναι πια δεδομένη. Ήδη μάλιστα αρκετοί πάροχοι έχουν αρχήσει να προμηθεύονται κάρτες nano-SIM κατά χιλιάδες, ώστε να είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους όταν κυκλοφορήσει το iPhone 5.
  • 9) Νέα σειρά iPod
Οι εννέα επικρατέστερες φήμες για το νέο iPhone (5)
Λίγο μετά την κυκλοφορία του iPhone 5 η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια ανανεωμένη σειρά προϊόντων iPod . Δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, το 9to5Mac αναφέρει όμως πως σίγουρα θα δούμε ανανεωμένες συσκευές σε δυο ή τρεις σειρές iPod .
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου