Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Έφυγε η ηθοποιός Νίκη Λινάρδου

Η Νίκη Λινάρδου - στα πρώτα βήματά της ήταν γνωστή και ως «Μπέμπα Κούλα»- ήταν η δεύτερη σύζυγος του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Αλέκου Σακελλάριου. O γάμος τους διήρκησε 10 χρόνια. Κατόπιν, παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη της
τηλεόρασης Θ. Χρυσοβέργη, με τον οποίο έμεινε μαζί για 8 χρόνια. Η αγαπημένη ηθοποιός συμμετείχε σε αρκετές ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου, σε πρώτους και δεύτερους ρόλους.
Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το έκανε το 1955, στην κλασική ταινία του Αλέκου Σακελλάριου, «Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο», σε ένα μικρό ρόλο ως τσιγγάνα.
Χαρακτηριστικές ερμηνείες της σφράγισαν ταινίες όπως: «Τα κίτρινα γάντια», «Όταν λείπει η γάτα» (στο ρόλο της καμαριέρας), «Θα σε κάνω βασίλισσα» (ως σύζυγος του Θανάση Βέγγου), «Καλώς ήλθε το δολάριο» και «Υπάρχει και φιλότιμο» (κόρη του βουλευτή Μαυρογιαλούρου, Λάμπρου Κωνσταντάρα).
Το τελευταίο αντίο στη Νίκη Λινάρδου, θα δοθεί αύριο Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι στο δεύτερο κοιμητήριο της Νέας Ιωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου