Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Βορίδης ή Κεφαλογιάννη για Δήμαρχος;


Το ενδιαφέρον του για τη δημαρχία της Αθήνας ενόψει των εκλογών του 2014, αποκάλυψε ο Μάκης Βορίδης με συνέντευξη που παραχώρησε στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”. Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου και πρώτος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη “δύσκολη” Περιφέρεια Αττικής, παραδέχτηκε ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική να “πάρει πίσω” την Αθήνα για λογαριασμό της Κεντροδεξιάς, μετά την
απρόσμενη όσο και οδυνηρή ήττα που γνώρισε ο Νικήτας Κακλαμάνης από τον Γιώργο Καμίνη, στην αυτοδιοικητική αναμέτρηση του 2010.
Ο Μάκης Βορίδης απάντησε στη σχετική ερώτηση υποστηρίζοντας ότι είναι ένα θέμα το οποίο δεν του έχει τεθεί, και επομένως δεν μπορεί να το προσεγγίσει περισσότερο συγκεκριμένα στην παρούσα συγκυρία, άφησε ωστόσο να διαφανεί ότι εφόσον του γινόταν σχετική πρόταση, θα ήταν θετικός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάκης Βορίδης ήταν στο παρελθόν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ως επικεφαλής αυτόνομου πολιτικού φορέα, ενώ η δημοφιλία του, σε συνδυασμό με το προφίλ του πολιτικού της δράσης, εκτιμάται ότι θα ταίριαζε γάντι στη συγκυρία. Ειδικά από τη στιγμή που η Αθήνα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την εγκληματικότητα και την παράνομη μετανάστευση, που έχουν εκτοξεύσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
Σημειώνεται ότι, όπως έχουν αποκαλύψει τα “Υστερόγραφα”, το όνομα που ακούγεται περισσότερο στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για τη δημαρχία της Αθήνας είναι αυτό της Όλγας Κεφαλογιάννη, με τη νεαρή πολιτικό να συγκεντρώνει θετικά σχόλια για τη δυνατότητά της να επικρατήσει στην πρωτεύουσα, και να “βάλει τάξη” στο λεκανοπέδιο.

2 σχόλια:

  1. Ο κ. Μάκης Βορίδης, πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, θα πάρει πίσω απ τον Καμίνη για λογαριασμό της ΝεοΣοσιαλιστικοΔημοκρατικοΑριστερής κεντροαριστεροδεξιάς συγκυβέρνησης το δήμο της Αθήνας; Χμ. Αν τον στηρίξει και το ΚΚΕ μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γω η καψερή τις καινούργιες ζαρτιέρες που αγόρασα και για το gay pride του Καμίνη τι θα τις κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή