Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η "Καλημέρα" για τις διαφημιστικές πινακίδες


Από τον δημοτικό συνδυασμό "Καλημέρα Όμορφη Πόλη, λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου: 
Αφού πέρασαν 20 ημέρες, χωρίς ο Δήμος να απαντήσει, από τότε που με έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ζητήθηκαν από τον Δημοτικό Σύμβουλο Σωτήρη Κοσκολέτο έγγραφα που αφορούν τη σύναψη σύμβασης μεταξύ του
πρώην Δήμου Νέας Χαλκηδόνας (Δήμαρχος τότε ήταν ο Μιχάλης Κουτσάκης) και της εταιρείας «NEW STEP ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Ε.Π.Ε.», η Εισαγγελία Αθηνών επανέρχεται προς τη Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος κ. Ευτυχία Γαϊτανά και της επιβάλλει, πλέον, τη χορήγηση των σχετικών εγγράφων, σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ. 4 του Νόμου 1756/1988.
          Η υπόθεση αφορά τις περίπου 60 επιδαπέδιες διαφημιστικές πινακίδες που είναι τοποθετημένες στη Νέα Χαλκηδόνα, η παραμονή των οποίων παρατάθηκε παράνομα για 3 χρόνια χωρίς διαγωνισμό και χωρίς απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ή της τότε Δημαρχιακής Επιτροπής.
Τώρα πλέον, μετά τη νέα εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η χορήγηση των σχετικών εγγράφων είναι υποχρεωτική για τη Δήμαρχο, διαφορετικά θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για απείθεια και παράβαση καθήκοντος.
Παραθέτουμε τα σχετικά έγγραφα για την ενημέρωσή σας.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά τι μας κληρονόμησαν οι εκ Χαλκηδόνος ορμώμενοι?

    1. Μια χήρα που λέει ότι είναι Δήμαρχος.
    2. Έναν Κουτσάκη που έγινε Δήμαρχος για 1 μήνα (ούτε στα πιο τρελά του όνειρα).
    3. Την πόλη της Φιλαδέλφειας με διαλυμένα όλα τα τμήματα της (Φιλαρμονική-Συσσίτιο-Μαθήματα Πνευματικού Κέντρου)
    4. Ένα άλσος μέσα στην βρώμα και εκατοντάδες θάμνους και δέντρα ξερά.

    και εις ανώτερα Φιλαδελφειώτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή