Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Πού θα βρείτε φθηνά και καλά βιβλία

Περισσότερους από 90 τίτλους ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, βιογραφίες, δοκίμια, κριτική, ψυχανάλυση, λευκώματα, μουσικές εκδόσεις, παραμύθια κ.ά. με έκπτωση έως 80% διαθέτουν οι εκδόσεις
 Ίνδικτος στο κατάστημά τους (Καλλιδρομίου 64), ως το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, αλλά και οnline από τον ιστότοπό τους www.indiktos.gr.
Οι εκδόσεις Κριτική, Πλέθρον και Γαβριηλίδης πραγματοποιούν από κοινού παζάρι βιβλίου στο Art bar «Ποιήματα και εγκλήματα» (Αγίας Ειρήνης 17, μεταξύ Αθηνάς και Αιόλου, στο Μοναστηράκι). Συνολικά περισσότεροι από 100 τίτλους θα διατεθούν σε πολύ χαμηλές τιμές, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 π.μ. ως τις 18.00 μ.μ.
Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, αστυνομικά, μαγειρική, παιδικά και ποικίλα βιβλία από τον πλούσιο κατάλογό τους θα διαθέσουν οι Εκδόσεις Καστανιώτη με έκπτωση από 50% ως 70% στο Κέντρο Πολιτισμού «104» (Ευμολπιδών 41, Γκάζι), από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ως τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, καθημερινά από τις 10.00 π.μ. ως τις 10.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου