Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Βιβλία με ένα ευρώ! Πάρε κόσμε!

Μέχρι την Κυριακή (16/12) θα είναι ανοικτό το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΒΗΜΑ FM 99,5» σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» στην «Τεχνόπολι». Τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων, που τιμώνται 1 ευρώ το ένα, θα διατεθούν, όπως και πέρυσι, για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και
Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων. Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης υπογράμμισε ότι οι πρωτοβουλίες του δήμου Αθηναίων έχουν ως στόχο «να αγκαλιάσουν περισσότερους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στον καιρό της κρίσης» και σημείωσε ότι «πρέπει να μετατρέψουμε την φιλανθρωπία σε ουσιαστική κοινωνική αλληλεγγύη».
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «ΒΗΜΑ FM 99,5», Βασίλη Χιώτη , έως την Κυριακή θα διατεθούν περίπου 200.000 βιβλία του ΔΟΛ. «Η δυστυχία περισσεύει, αλλά η αλληλεγγύη είναι ο μηχανισμός άμυνας σε μια κοινωνία που αποσυντίθεται» είπε ο ηθοποιός, κ. Στέλιος Μάϊνας, παροτρύνοντας τους πολίτες να συμβάλουν, αξιοποιώντας την δίψα τους για γνώση μέσα από το βιβλίο.
Μεταξύ των άλλων στις τριήμερες εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν:
Παρασκευή: η παιδική χορωδία της Σχολής Μωραΐτη που θα ερμηνεύσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Σάββατο: η αίθουσα Νίκος Γκάτσος θα υποδεχτεί τις παιδικές χορωδίες των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα και Δ. Τυπάλδου.
Κυριακή: τρεις μοναδικές στο είδος τους χορωδίες παίρνουν τη σκυτάλη: η χορωδία του Δήμου Αθηναίων, ο Όμιλος Τοσιτσείων - Αρσακείων Σχολείων υπό τη διεύθυνση της Χρ. Βαρσάμη που θα τραγουδήσει τα τραγούδια της Λιλιπούπολης αλλά και η 25μελής παιδική χορωδία Ευμέλεια της Τζίνας Φωτεινοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου