Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Καλή Χρονιά!

Υγεία, ευτυχία, αισιοδοξία, κουράγιο στα δύσκολα και όλα
τα καλά του κόσμου σας ευχόμαστε από καρδιάς. 



2 σχόλια:

  1. Σπύρος Καβακόπουλος3 Ιανουαρίου 2013 στις 1:14 π.μ.

    Βρε Διαμαντή αυτήν την "αγγλικούρα" με τις ευχές δεν περίμενα από σένα να την βάλεις. Λάθος, δεν μπορώ να φανταστώ ότι και συ μπήκες στο λούκι του αγγλοσαξωνικού πολιτιστικού ιμπεριαλισμού. Εγώ πάντως σου εύχομαι στα Ελληνικά Χρόνια Πολλά και να 'σαι καλά να μας ενημερώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά σε όλες τις γλώσσες, για όλους τους ανθρώπους Σπύρο μου. (Το συγκεκριμένο, μεταξύ μας, το βρήκα έτοιμο, γιατί έκανα την ανάρτηση την ώρα που τα παιδιά φώναζαν "μπαμπά, πάμε για βόλτα στα μαγαζιά". Κι αυτός ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός, μας βρίσκει σε στιγμές αδυναμίας. Καλή Χρονιά λοιπόν, με υγεία και δύναμη, και να αφήσουμε όσα μας πληγώνουν κι όσα μας έφτασαν ως εδώ, πίσω. Να λέμε για όλα αυτά, "last year"- να την πάλι η αγγλικούρα).

      Διαγραφή