Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η Δήμαρχος παίρνει θέση για την αυριανή εκδίκαση της ένστασης

Από το συνδυασμό της Νέας Προοπτικής εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση. Πρόκειται για τη θέση που έλαβε η Δήμαρχος Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο: 
Αύριο θα εκδικαστεί η ένσταση που κατέθεσαν στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών συγκεκριμένοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Όραμα Πόλης» με επικεφαλής τον κ. Σταύρο Κόντο, κατά της υπ.αρίθμ. 1165/2010 Αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κατά των συνδυασμών
«Νέα Προοπτική» με επικεφαλής την κα Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη και «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» με επικεφαλής τον κ. Χαράλαμπο Τομπούλογλου.

Με την ένσταση αυτή, οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Όραμα Πόλης», στρέφονται κατά του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος των Δημοτικών Εκλογών και ουσιαστικά κατά της βούλησης των δημοτών της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Εάν η ένσταση εκδικαστεί υπέρ των υποψηφίων του συνδυασμού «Όραμα Πόλης», ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα ανακηρυχθεί ως δεύτερος επιλαχών συνδυασμός, με αποτέλεσμα να επαναληφθεί ο δεύτερος γύρος των Δημοτικών Εκλογών (Β’ Κυριακή) μεταξύ των συνδυασμών «Νέα Προοπτική» και «Όραμα Πόλης» και ο συνδυασμός «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» να ανακηρυχθεί τρίτος.

Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή η τροπή θα βάλει σε περιπέτειες την πόλη μας και θα διαταράξει την ηρεμία και την ομαλότητα που τόσο έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο.

Ως Υπεύθυνη Δύναμη, θα παραστούμε στην αυριανή δίκη και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια που μας ορίζει ο νόμος, προκειμένου να αποφύγει η πόλη μας οποιαδήποτε παράλογη ταλαιπωρία.

«Μη βάζουμε όμηρο των προσωπικών συμφερόντων μας, το Δήμο μας».
Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη

30 σχόλια:

  1. Κοιτάξτε να κάνετε την Δήμαρχο κυρία μου και μην προκαλείτε με ανόητες ανακοινώσεις!
    Δεν αποφασίζουν τα δικαστήρια με βάση τις επιθυμίες σας...
    και σε κάθε περίπτωση αν κάποια ψηφοδέλτια δεν έχουν μετρηθεί σωστά γι΄ αυτό υπάρχουν και τα εκλογοδικεία!
    Αν έρχονταν να κάνουν κατάληψη και ανατροπή πέρα και έξω από τον νόμο να βγάζατε ανακοίνωση...
    Άγεστε και φέρεστε γιατί δεν ξέρετε που πάνε τα τέσσερα...
    Σας οδηγούν στην γελοιοποίηση αυτοί που σας λένε να βγάζετε τέτοιες ανακοινώσεις γιατί ούτε θα ψηφίσουμε ούτε στο δικαστήριο παίζουν κάποιο ρόλο ούτε εξυπηρετούν κανέναν σκοπό!
    Μιλάτε εσείς για προσωπικά συμφέροντα που πέσατε με αλεξίπτωτο στην πόλη!
    Αν μη τι άλλο σοβαρευτείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερο να δοθεί απάντηση από δικαστικούς, για το αν κάποια ψηφοδέλτια ακυρώθηκαν σωστά ή όχι.
    Αν δεν πάει η υπόθεση στα δικαστήρια, θα πλανάται συνεχώς πάνω από την πόλη, η υποψία ότι μέσα στα εκλογικά τμήματα οι δικαστικοί εκπρόσωποι δολίως δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους.
    Αν και το δικαστήριο κρίνει, ότι σωστά ακυρώθηκαν τα ψηφοδέλτια, η υπόθεση της εκλογικής ρεμούλας θα πάψει να υφίσταται και εσείς ή κάποιος άλλος που πέφτουν πάνω του οι υποψίες, θα μπορέσετε να συνεχίσετε απρόσκοπτα.
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που δεν εμπιστεύεται την κρίση των δικαστικών. Δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα οι δικαστικοί είτε κατακυρώνοντας είτε ακυρώνοντας οριστικά τα ψηφοδέλτια. Όλα τα άλλα περί αναστάτωσης της πόλης, είναι τουλάχιστον αφελή.
    Μεγαλύτερη αναστάτωση από μια ρετσινιά στο κούτελο οποιουδήποτε, δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε των 10:32μμ, σε βρίσκω σωστό και ρεαλιστή. Δηλαδή, η στάση των συμβούλων της δημαρχίνας είναι ότι «ω γεγονε γέγονε» και ας το ξεχάσουμε μη διαταραχθεί η ...«φιλαδέλφεια»;;;

    Με αυτή την έννοια αν τελεσιδικήσει οποιαδήποτε παρανομία, ουδείς θα πρέπει να προσφέυγει στα δικαστήρια διεκδικώντας το δίκαιο του διότι έτσι θα διαταράσσει την γαλήνη κάποιου άλλου, εν προκειμένω του παρανομούντος...

    Δε με ενδιαφέρει αν το εκλογοδικείο δικαιώσει τους ενάγοντες, η ανακοίνωση πάντως της δημάρχου αποτελεί σαφή προσπάθεια πλαγίου επηρεασμού της δικαιοσύνης και δημιουργίας «κλίματος» υπέρ συγκεκριμένης άποψης (η οποία μπορεί να είναι κατά της δικαιοσύνης) στον πληθυσμό της περιοχής...

    Μόνο και μόνο για αυτό πρέπει η λαϊκίζουσα κυριούλα αυτεπάγγελτα να κληθεί από τον εισαγγελέα... καλό βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που βρέθηκε αυτή η γυναίκα βρε παιδιά!
    Ότι τις δίνουν το υπογράφει ή και προσπαθεί ανεπιτυχώς να το εκφωνεί όπως είδαμε στο βίντεο στο διαδίκτυο!
    Τις είπε ο αντιδήμαρχος της Χωρινός ότι ολόκληρη η προηγούμενη δημοτική αρχή καθυστέρησε 20 μέρες να αναλάβει τα καθήκοντα της εξαιτίας του;
    Είναι δυνατό να γράφει τέτοια και να υπαινίσσεται προσωπικά συμφέροντα των άλλων όταν η ίδια μπαίνει βγαίνει στο δημαρχείο αλλά δεν την έχει δει η πόλη, επιλέγει σε ποιες εκδηλώσεις συλλόγων θα εμφανιστεί, δεν έχει μειώσει τα δημοτικά τέλη που υποτίθεται είχαν σχέδιο... και μιλάει ότι αν επαναληφθούν οι εκλογές θα μπει σε περιπέτεια η πόλη και σαχλαμάρες, λες και αυτή η απραξία που ζει η πόλη δεν είναι περιπέτεια!
    Η δημοκρατία και η λειτουργία των οργάνων της είναι που διασφαλίζουν την μη περιπέτεια...
    Τρέμετε ότι μπορεί να αποφασίσουν τα δικαστήρια εκλογές και που θα ξαναβρείτε τέτοιο μισθό χωρίς να κάνετε τίποτε, τώρα που αποδείχθηκε ότι δεν εμφανίζεται το βιογραφικό σας γιατί ουδέποτε είχατε οποιαδήποτε κοινωνική δραστηριότητα που να αφορούσε το κοινωνικό σύνολο!
    Στου κασίδη το κεφάλι κι εσείς στρογγυλοκαθίσατε και δεν θέλετε με κανέναν τρόπο να ξεκατσικωθείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμία υποψία δεν υπάρχει για κανέναν. Οι συνδυασμοί έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα τμήματα. Όπως γνωρίζουμε καμία ένσταση δεν έγινε από τους επίσημους εκλογικούς αντιπροσώπους την ημέρα των εκλογών για τα επίμαχα ψηφοδέλτια. Τώρα αν κάποιος ξύπνησε άσχημα μια μέρα και αποφάσισε να κάνει ένσταση είναι άλλη ιστορία. Γιατί ένας μόνο τα είδε τα ψηφδέλτια οι υπόλοιποι απλά υπογράφουν δεν τα είδαν στην επανακαταμέτρηση. Είναι πάγια πάντως τακτική κάποιων να λένε μετεκλογικά ότι τους ακύρωσαν ψηφοδέλτια για λόγους εντυπώσεων. Ένας Δημοτικός Σύμβουλος μάλιστα λέει παντού ότι του ακύρωσαν 200 !!! σταυρούς. Τα δικαστήρια τα γνωρίζουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο ένας πονηρός ανόητος... μπορεί να την σπρώχνει να βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις και να προκαλεί!
    Η ίδια δεν ξέρει και δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη, σιγά μην ήταν σε θέση ή σκεφτόταν να βγάλει τέτοια ανακοίνωση.
    Την ωθεί σε πόλωση, χρεοκοπία εντός κι εκτός της παράταξης και στο τέλος να μου το θυμηθείτε στην παραίτηση για να αναλάβει και τυπικά...
    απλά εκείνη δεν καταλαβαίνει και νομίζει ότι την υποστηρίζει...
    αλλά αφού δεν ξέρει μπορεί να κάνει κι αλλιώς;
    Που να στηριχτεί στον Κοτσιράκο που μπαινοβγαίνει μόνιμα στο γραφείο της από την μια για να την συμβουλεύει... κι από την άλλη γλύφει τον Γρετζελιά και λέει κι ευχαριστώ που τον έκανε αντιδήμαρχο!
    Αχ! καημένη Φιλαδέλφεια Χαλκηδόνα τι έχεις να τραβήξεις ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπομονη μεχρι 10 Μαρτιου η αποφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν υπήρχε η στοιχειώδης αυτοσυνειδησία, δεν θα έπρεπε να υποβληθεί καμία ένσταση. Και καλά, να την έκανε η παράταξη Τομπούλογλου, που είναι δεύτερος και νομιμοποιείται ηθικά και πολιτικά να θέλει να είναι πρώτος.
    Αλλά ένσταση από την παράυαξη Κόντου, αποτελεί μέγα πολιτικό θράσος. Εδώ κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Να έρθει τρίτος, με χρίσμα ΠΑΣΟΚ και μόνο μια 4ετία, που δεν έχει την φθορά της πολυετούς παραμονής στην διοίκηση.
    Και μην μας λένε ότι έδρασαν αυτόβουλα αυτοί που έκαναν την ένσταση, γιατί υποτιμούν βάναυσα την νοημοσύνη μας.
    Αντί να κάνουν αυτοκριτική και να αναλύσουν σοβαρά το γιατί έχασαν, εξακολουθούν να δείχνουν την ίδια υπεροψία και αλαζονεία, πιστεύοντας ότι φταίει η κοινωνία που δεν τους ψήφισε και όχι οι ίδιοι που την έκαναν να μην τους ψηφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Γρετζελιάς μας έκανε να ψηφίσουμε Αδαμόπουλο!
    Ο Αδαμόπουλος κι ο Γρετζελιάς μας έκαναν να ψηφίσουμε Κόντο!
    Ο Κόντος και ο Τομπούλογλου μας έκαναν να ψηφίσουμε Αποστολάκη!
    Και τώρα αν επαναληφθούν οι εκλογές η χήρα με την καθοδήγηση του Γρετζελιά θα μας κάνει να ψηφίσουμε Κόντο…

    Και δεν μου λέτε αγαπητέ Διαμαντή, αν ξαναγίνουν εκλογές, και εκλεγεί Κόντος θα ξανακάνουμε εκλογές και για τον συνήγορο;

    Υγ. Άσχετο… πως διασφαλίζετε ότι κάποιος δεν ψηφίζει περισσότερες από μία φορές στην ψηφοφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δοκίμασε να ξαναψηφίσεις και θα δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ok ευχαριστώ γιατί έτσι διασφαλίζεται σημαντικός βαθμός αξιοπιστίας της ψηφοφορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ¨Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή η τροπή θα βάλει σε περιπέτειες την πόλη μας και θα διαταράξει την ηρεμία και την ομαλότητα που τόσο έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο¨.

    Τα ίδια έλεγε κι ο Μουμπάρακ πριν την επανασταση για...την επανασταση

    ¨Ως Υπεύθυνη Δύναμη, θα παραστούμε στην αυριανή δίκη και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια που μας ορίζει ο νόμος, προκειμένου να αποφύγει η πόλη μας οποιαδήποτε παράλογη ταλαιπωρία¨.

    Η παράλογη ταλαιπωρία αν ειναι νομικά βάσιμη...εξακολουθεί να είναι παραλογή;

    «Μη βάζουμε όμηρο των προσωπικών συμφερόντων μας, το Δήμο μας».

    Ειπαν οι αλτρουιστές και άμισθοι διοικούντες...

    Κοινως,το πουλακι κελάηδησε μετά απο δύο μήνες για να μας πει οτι δεν έχει σημασία η νομιμότητα...αλλά η πιθανή ταλαιπωρία...
    Αν δεν ταλαιπωριόμασταν καποτε θα είχαμε ακόμη χούντα αγαπητή κα Δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να είναι απολύτως δίκαια τα αποτελέσματα, θα έπρεπε ταυτόχρονα να υπάρχει και από το Καλημέρα Όμορφη Πόλη υποψήφιος, ο οποίος δε θα κοιτούσε μόνο αν πήρε αυτός λιγότερους σταυρούς - βλέπε Ζησιμάτος versus Αναστασιάδη - αλλά αν υπήρχαν και από την πλευρά Τομπούλογλου ακυρωμένα από λάθος ψηφοδέλτια γενικότερα. Δεν γνωρίζω εάν μετά από την απόφαση του δικαστηρίου θα έχει δικαίωμα για επανακαταμέτρηση και το Καλημέρα Όμορφη Πόλη, πάντως αν νομίζει κανείς ότι η πλευρά Κόντου υπάρχει έστω και μία στο εκατομμύριο να είδε κατά λάθος ακυρωμένο ψηφοδέλτιο του Τομπούλογλου και να το δήλωσε, μάλλον δεν έχει ξαναασχοληθεί με εκλογές. Όχι ότι πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να Φύγετε... ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...18 Φεβρουαρίου 2011 στις 4:04 μ.μ.

    Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά.

    Το δικαστήριο έγινε, τα Υπομνήματα θα κατατεθούν σε 2+2 μέρες (γιατί Υπομνήματα θα κατατεθούν, δεν υπάρχουν αγορεύσεις) και μέχρι 10 Μαρτίου θα έχουμε το αποτέλεσμα.

    Μετά έχουμε 15 μέρες ανάρτησης της ημερομηνίας διαξαγωγής εκλογών και μέχρι τότε, προεκλογικό αγώνα.

    Και τέλος ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα έχουμε ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ... ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ... της Φιλαδέλφειας!

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ !

    Γι αυτό, καλά θα κάνουν οι Σημερινοί να αρχίσουν "να τα μαζεύουν"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν εννοείς άσπρη μερά τα placebos pου πουλούσε 4 χρόνια ο κ. Κόντος στους Φιλαδελφειώτες (λόγω επαγγέλματος...), δίκιο έχεις, αλλά κάποια στιγμή χρειάζεται και το κανονικό φάρμακο, διότι υπάρχουν και οι πραγματικές αρρώστειες, πολλές από τις οποίες έχει προκαλέσει αυτός που πουλάει τα placebos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα, καλά, είναι δυνατόν να ακούει τέτοια ο Κόντος και να μην βγαίνει να μαζέψει τα παπαγαλάκια, που το μόνο που κάνουν είναι να τον εκθέτουν;
    Αν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας και σεβασμού προς τον επικεφαλής του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΛΗΣ αφήστε τον άνθρωπο να αφομοιώσει αξιοπρεπώς την ήττα του. Τι τον ξεσηκώνετε και μιλάτε για εκλογές.
    Απύθμενο θράσος. Τρίτος, μετά από μόλις μια θητεία, με υποστήριξη από το μεγαλύτερο κόμμα, θέλει πράγματι προσπάθεια για να το καταφέρεις.
    Ο άνθρωπος είναι σοβαρός και δεν νομίζω ότι περιμένει αυτά τα τερτίπια για να ξαναγίνει Δήμαρχος, την στιγμή που το εκλογικό σώμα τον αποδοκίμασε κραυγαλέα πριν μόλις 3 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ-ΚΟΝΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΚΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακούγοντας την πρώτη ομιλία της Δημαρχηνας μας στο Δ.Σ αναρωτήθηκα γιατί ανησυχεί τόσο?
    Γιατί θεώρει ότι η ένσταση στρέφεται εναντίον της Νέας Προοπτικής?
    και διαταράσσεται η ηρεμία η ομαλότητα ?
    Αλώστε αν ξαναγίνουν εκλογές η παράταξη της και η ίδια έχουν ένα πλεονέκτημα
    Η ίδια θα έχει να επιδείξει ένα μικρό διάστημα στιβαρής διοίκησης , τις μεστές ομιλίες της στο Δ.Σ.
    Τα αξιοκρατικά κριτήρια τοποθέτησης προσωπικού κλπ
    Και η ίδια θα κριθεί για την δική της προσωπικότητα και το πλούσιο σε κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα Βιογραφικό της όχι με το συναισθηματικό συγκινησιακό κριτήριο η «καημένη η Χήρα του Αποστολάκη». Που επικράτησε στις εκλογές
    Επίσης ο κόσμος έχει καταλάβει πλέον την ταπεινοφροσύνη τη γενναιότητα τις ικανότητες και τον αληθινό ρολό του εξοχότατου πρόεδρου του Δ.Σ.
    Επίσης θα έχει αποκαλυφθεί, πλέον και με τρανταχτά στοιχεία ότι ο Κόντος έχει καταστρέψει όχι μονό το Δήμο αλλά και όλη την χώρα και ευθύνεται και για το Μνημόνιο.
    Επομένως θα λάβει 75% με 80% του συνόλου του εκλογικού σώματος και όχι μόνο του 25% που πήρε πριν άσε δε που μπορεί να πάρει και το χρίσμα .
    Προς τι λοιπόν τόση ανησυχία ώστε να σπάσει τη σιωπή της η Δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7:00 oxi den strefete enantiosn tis Neas prooptikis oxi! Apla ine 8ema tis mias parapano edras!Poios tha einai 2os kai pios 3os! sovareutiteeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 6:18.ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΗΝΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΕΡ ΚΟΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ (ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ)ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για τον Ανώνυμο 9:30

    Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι ο Κόντος έχασε επειδή δεν στηρίχθηκε από την Νεολαία Πασοκ;
    Αν δεν τον στήριζε μόνο η Νεολαία Πασοκ, θα είχε βγει Δήμαρχος. Δεν τον στήριξε το 80% του Πασοκ τοπικά.
    Και αυτό δείχνει 2 πράγματα: Αφενός ότι το κεντρικό Πασοκ έκανε λάθος εκτίμηση και αφετέρου ότι τα μέλη και οι φίλοι του Πασοκ δεν είναι πρόβατα.
    Πως θα μπορούσαν να υποστηρίξουν, αγαπητέ μου, μια Δημοτική Αρχή, την οποία κατήγγειλαν πολιτικά πριν 2 χρόνια, με την άγρια αύξηση των δημοτικών τελών;
    Και, τέλος, δεν διεμήνυαν απλώς κάποιοι ότι υπήρχαν "διαρροές". Κάποιοι (ή ακριβέστερα κάποιες) τηλεφωνούσαν κάθε μέρα και ζητούσαν τις διαγραφές του συνόλου σχεδόν του τοπικού Πασοκ.
    και δεν ήξεραν ότι γελούσε όλος ο κεντρικός κομματικός μηχανισμός μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υποστήριξε τον Κόντο αλλά έναν συνδυασμό που ο μισός είναι πατενταρισμένοι δεξιοί ως ακροδεξιοί, και η δήμαρχος που τελικά εξελέγη είναι δεξιότατη, και κεντρικά (το ΠΑΣΟΚ)πάει χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη, τον Άδωνη, τον Βορίδη και λοιπούς αστέρες... της ακροδεξιάς, αποδεικνύει ότι "είστε όλες ένα μάτσο βιόλες..." μεταφορικά ασφαλώς το γράφω για να μην υπάρχει παρεξήγηση.
    Θα ξαναβρείτε την επαφή με την πραγματικότητα όταν αισθανθείτε ντροπή για τις ανίερες συμμαχίες σας όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ξέρετε τι λέτε. Ήταν μαζί του ο Γεωργαμλης, η Πατίλη κ.α μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ. Γι αυτό και πήρε 24%. Διαφορετικά για κανα 15% το έβλεπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βρε σας λέω ότι ο ένας κολυμπάει στα λύματα του άλλου κι όλοι οσφριζόμαστε την δυσοσμία… ποιο ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ… μήπως ο Κόντος με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ δεν είχε το μισό ΛΑΟΣ μαζί του!
    O Γεωργαμλής είναι γνωστό ότι πήγε με τον Κόντο γιατί δεν παραιτήθηκε ο μακαρίτης ο Αποστολάκης για να γίνει εκείνος υποψήφιος δήμαρχος...
    Όσο για την Πατίλη γιατί δεν λες η Κοσμά!
    Όπου της έλεγε η Κοσμά εκεί θα πήγαινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για τον Ανώνυμο των 10:15
    Όπως έλεγε και κάποιος γύφτος "Πάνω στα λόια μου έρχεσαι". Όχι στα δικά μου, στις γυναίκας μου όμως ακριβώς. Τα ίδια με σένα έλεγε που από ότι φαίνεται ξέρεις καλά τα κόλπα στο ΠΑΣΟΚ. "Πιστεύεις ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αλλάξει; Νομίζετε όλοι ότι επειδή έδωσε το στήριγμα στον Κόντο, θα τον στηρίξει κιόλας. Ξυπνήστε βλάκες, για τη μάσα κοιτάνε όλοι. Ναι μεν ο ΓΑΠ θα στηρίξει Κόντο λόγω κεντρικών συναλλαγών, αλλά το τοπικό βαθύ άλλα και το κεντρικό βαθύ πολύ βαθύ ΠΑΣΟΚ˙ όπως λέμε πολύ σκούρο μπλέ = μαύρο, θα κάνει τη διαφορά. Και ποιοι είναι αυτοί στη Φιλαδέλφεια; Ο Γρετζελιάς και τ΄ άλλα γνωστά καλόπαιδα. Τα περισσότερα κρατικοδίαιτα. Θα αφήσουνε τη μάσα για να πάνε με τον Κόντο; Ε όχι βέβαια, και με το διάολο θα πάνε αλλά τη μάσα δεν την αφήνουν. Να δω ποιο μεγαλοστέλεχος από τα κεντρικά θα σας στηρίξει. Κανένα αφού τα ίδια σκατά είναι και αυτοί. Και ο κοσμάκης από τη μύτη σέρνεται. Δε θέλει έργα υποδομής και δημοκρατία. Του αρέσει το χτύπημα στη πλάτη και η γαλιφιά, που στην ουσία λένε "Καλώς το, το κορόιδο, ψήφισέ μας και έχουμε να ρίξουμε κάτι μάσες στην υγειά σου". 400 χρόνια τουρκοκρατίας έχουν περάσει στο DNA μας. Κάτι αναλαμπές μόνο έχουμε σα λαός για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα." Τώρα και μετά την ανάρτησή του σχόλού σου άντε να την πείσω ότι δεν έχει σωστό πολιτικό κριτήριο. Ιδού και το αποτέλεσμα των λόγων της. Κανένας από το ΠΑΣΟΚ δε στήριξε τον Κόντο, με τον διάολο και όχι μόνο συμμάχησε το βαθύ τοπικό ΠΑΣΟΚ και βέβαια τελικά ο Δήμος έχει αυτούς που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Kάτσε μην ξεχρεώσει καμιά ετεροχρονισμένη επιταγή το ΠΑΣΟΚ στον Κουβέλη και έχουμε εκλογές Πασχαλιάτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμε 2:41

    Θα περίμενε κάποιος μεγαλύτερη σοβαρότητα και προ παντός να μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Μιλάτε κάποιοι για κρατικοδίαιτους, για μασες κλπ. Ακόμα και έτσι να είναι τι δουλειά έχει με αυτά η όποια τοπική επιλογή;
    Δηλαδή αν κάποιοι "κρατικοδίαιτοι" στήριζαν τον Κόντο, τι θα πάθαιναν; Τον Κόντο τον στηρίζουν εξέχοντα κρατικοδίαιτα πρόσωπα της πόλης και "επαγγελματίες" δημοτικοί σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι, χωρίς να έχει κάποιος υποστεί κάτι κακό.
    Καταλαβαίνω το παραλήρρημα που δημιουργεί 3η θέση, αλλά σοβαρευτείτε λίγο. Ο κόσμος σας "έφτυσε" κατάμουτρα και αντί για αυτικριτική προκαλείτε με περίσσειο θράσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βρε καλως τους καθαρους αριστερους που ολο τον καιρο κατακεραυνωνουν το ΠΑΣΟΚ αλλα μολις πλησιαζουν οι εκλογες ξημεροβραδιαζονται στα κεντρικα του ΠΑΣΟΚ παρακαλωντας και .......... για το χρισμα για να εξασφαλισουν τις θεσουλες τους. Και μετα...παιρνουν τηλ διαφορους υπουργους του ΠΑΣΟΚ και καρφωνουν τα κακα παιδια της τοπικης που δεν τους στηριζουν... Αυτη δεν ειναι συνεπης και ξεκαθαρη αριστερη πολιτικη????
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έτσι ακριβώς είναι δυστυχώς...
    Κι ο Κασίμης με την Μαργαριτοπούλου νομίζω κι ο Λάσκαρης και φυσικά ο Αδαμόπουλος είχαν πάει στα κεντρικά της Ν.Δ. για όσους θυμούνται και ζητούσαν την διαγραφή των στελεχών της τοπικής που δεν υποστήριζαν Αδαμόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή