Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Έκοψαν την πίτα τους οι Μικρασιάτες


Όπως μας ενημερώνει με δελτίο τύπου του, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες» για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας. Η βραδιά ξεκίνησε με μικρασιάτικα κάλαντα, από
τον Χορευτικό Όμιλο Νέας Ερυθραίας, που έκλεισε και την εκδήλωση με τραγούδια, με την επιμέλεια του κ. Θοδωρή Κοντάρα.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Παντελεήμονα Παπασυνεφάκη, του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ κλήθηκαν να κόψουν κομμάτια πολλοί παρευρισκόμενοι.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, και Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κ. Σωτήρης Κοσκολέτος, αφού ευχαρίστησε θερμά τους παριστάμενους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε υγεία και ευτυχία για το νέο έτος, ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Είμαστε εδώ, κόντρα στους καιρούς της λήθης, για να κρατήσουμε ζωντανές τις πατρογονικές αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε. Εύχομαι σε όλους τους Μικρασιάτες και κατ’επέκταση στους κατοίκους της πόλης μας χρόνια πολλά και καλή χρονιά.»
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Παντελεήμων Παπασυνεφάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» κ. Χάρης Τομπούλογλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Χρήστος Κοπελούσος, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λευτέρης Πλάτανος, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Νίκη Καβακοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Μπόβος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων κ. Σπύρος Γραμμένος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Γιάννης Τομπούλογλου, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας κ. Δήμητρα Δερμανούτσου, η Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Μαρίκα Σιμιτζόγλου, ο Τοπικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας κ. Θανάσης Κοσσύφης, η Τοπική Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας κ. Μαριγούλα Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών κ. Ντίνος Κυριαζής, ο Πρόεδρος του Ιωνικού κ. Απόστολος Κόντος, ο Πρόεδρος των Παλαιών Προσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας κ. Δημήτρης Μαναράκης, η Αντιπρόεδρος της Πολιτιστικής Αναγέννησης κ. Νανά Τρυφωνοπούλου, η σκηνοθέτης της Νεανικής Θεατρικής Σκηνής Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ. Πελαγία Βουτζουλίδου-Κούλη, ο πρώην Πρόεδρος της Πολιτιστικής Αναγέννησης κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, ο κ. Γιώργος Καραγιάννης από την εφημερίδα «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ», ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μετόχων της Εθνικής Τράπεζας κ. Γιώργος Καραχρήστος, μέλη παλαιότερων Δ.Σ. του Συνδέσμου και πολλοί άλλοι.
             Για το Διοικητικό Συμβούλιo
                    Ο Πρόεδρος                   Η Γενική Γραμματέας
    Κοσκολέτος Σωτήριος         Μυλωνά Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου