Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τι θα κάνουν τα ΚΑΠΗ τον Φεβρουάριο

Τις δραστηριότητες των ΚΑΠΗ για το μήνα Φεβρουάριο μας κοινοποίησε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας. Οι δραστηριότητες είναι οι εξής:


 
ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ομιλία με θέμα: «Ο πολίτης ως θύμα και η προστασία του» από τον Αστυνομικό Διευθυντή Χαλκηδόνας κο Λύτρα Ιωάννη, ώρα  11 π.μ. στο ΚΑΠΗ Χαλκηδόνας.



ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Πρωινός περίπατος και επίσκεψη στο Νομισματικό μουσείο. Πληροφορίες στο ΚΑΠΗ Χαλκηδόνας.



ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ημερήσια εκδρομή στη Νεμέα. Αναχώρηση 8.30 π.μ. Εισιτήριο 10 ευρώ. Πληροφορίες στο ΚΑΠΗ Φιλαδέλφειας.



ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ημερήσια εκδρομή στη Λίμνη Βουλιαγμένης – Ηραίο - Περαχώρα. Αναχώρηση 8.30 π.μ., εισιτήριο 10 ευρώ. Πληροφορίες στο ΚΑΠΗ Χαλκηδόνας.



ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ομιλία από τον φυσιοθεραπευτή του ΚΑΠΗ κ. Εμμανουηλίδη Απόστολο, με θέμα: «Πτώσεις και πρόληψη στην Γ ηλικία», ώρα 5 μ.μ., στην αίθουσα του Α’ ΚΑΠΗ Φιλαδέλφειας, (Εφέσου 4).



Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, τα φυσιοθεραπευτήρια των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, προσφέρουν στα μέλη τους ΔΩΡΕΑΝ φυσιοθεραπεία, ανεξαρτήτως φορέα ασφάλισης. Επίσης, στους χώρους των ΚΑΠΗ πραγματοποιείται πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της πόλης, εγγεγραμμένους ή μη στα ΚΑΠΗ, ηλικίας 60+.

1.Α’ ΚΑΠΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Εφέσου 4 τηλ: 2102514004  και

2.ΚΑΠΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Ελ. Βενιζέλου 46, τηλ: 2102531333

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου