Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Προφυλακίστηκαν οι τρεις


Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι τρεις από τους πέντε νεαρούς που συνελήφθησαν σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη Ν. Φιλαδέλφεια για τις κατηγορίες που αφορούν ληστείες οι οποίες αποδίδονται στην
οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Οι πέντε απολογήθηκαν σήμερα για την τελευταία εκκρεμή δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους και κρίθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.
Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στη 2η ειδική ανακρίτρια για τις νέες κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος τους οι οποίες δεν σχετίζονται με τα εντάλματα του εφέτη αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας. Οι κατηγορίες αφορούν συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη ληστειών αλλά και -κατά περίπτωση- αντίσταση κατά της Αρχής, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και πλαστογραφία μετά χρήσεως.
Να σημειωθεί ότι σε βάρος ενός εκ των πέντε εκκρεμεί ακόμη μία δικογραφία για τη ληστεία στη Λάρισα, για την οποία θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου