Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ευχές από τον Παντελή Γρετζελιά

Από τον κ. Π. Γρετζελιά λάβαμε το ακόλουθο ευχετήριο μήνυμα: 
Περισσότερο από ποτέ άλλοτε αυτές τις δύσκολες ημέρες και όχι μόνο, που περνάει ανήμπορα κάθε νοικοκυριό, οικογένεια, επιχείρηση και κάθε σπίτι με μύρια όσα προβλήματα που φθάνουν και στα όρια της ανθρώπινης εξαθλίωσης, όλες οι
δυνάμεις της δημιουργίας, της ελπίδας, της αισιοδοξίας, της πράξης και του λιτού λόγου, έχουμε το ανθρώπινο χρέος, με περίσσια αγάπη και αλληλεγγύη, αλλά και με όποιο άλλο τρόπο ή μέσο ή υστέρημα μπορούμε, να στηρίξουμε και να σταθούμε στο πλευρό κάθε δοκιμαζόμενου συμπολίτη μας.
Όλοι μαζί ας σφυρηλατήσουμε την εμπιστοσύνη, την ενότητα και την συνοχή της κοινωνίας των συμπολιτών μας που καθημερινά και στοχευμένα βάλλεται και δοκιμάζεται σε σημείο εξαθλίωσης, κατάσταση που σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μας αφήνει απαθείς και αδιάφορους.
Η Ανάσταση του Κυρίου ας φωτίσει και ας συνεγείρει δημιουργικά τις σκέψεις όλων μας και ο καθένας μας, από την πλευρά του, ας περάσει ενεργά το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ελπίδας, της αλληλεγγύης και της έμπρακτης συμμετοχής για ένα καλύτερο αύριο.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε σας και στις οικογένειές σας.
 Παντελής Χρ. Γρετζελιάς

Πρ. Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας
*****
Κι εμείς ευχόμαστε στον κ. Γρετζελιά υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Καλή Ανάσταση, Παντελή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου