Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Επανήλθε η εικόνα στην ΕΡΤ

Έφυγε το μαύρο από την ΕΡΤ. Μία μέρα μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης τα τρία κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης, η ΕΤ1, η ΝΕΤ και η ΕΤ3 μεταδίδουν πρόγραμμα. Η ΕΤ1 και η ΝΕΤ λίγο μετά τις 13:00 μετέδιδαν κανονικά ψηφιακά το πρόγραμμα που
κάνουν οι εργαζόμενοι, με τίτλο «Μετά το μαύρο τι» και με την ένδειξη πάνω αριστερά στην οθόνη των ωρών που εκπέμπουν από το τότε που ανακοινώθηκε η απόφαση στην ΕΡΤ.
Στην ΕΤ3 το πρόγραμμα είναι διαφορετικό και προβάλλεται μια εκπομπή διαλόγου χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι ζωντανή ή σε επανάληψη.
Για να δει κάποιος το πρόγραμμα και στα τρία κανάλια πρέπει να κάνει νέα αναζήτηση στον ψηφιακό δέκτη του.
Σημειώνεται ότι τα τρία κανάλια εκπέμπουν με τα σήματα της ΝΕΤ, της ΕΤ1 και της ΕΤ3.

4 σχόλια:

  1. το ρολόι μετράει τις ώρες από την απόφαση του ΣτΕ για αναστολή της σφράγισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευτυχώς η τηλεόραση μου διέγραψε εντελώς τις συχνότητες που εξέπεμπαν οι κηφήνες.
    Τώρα λένε πρέπει να ξανασυντονίσετε τις τηλεοράσεις σας. όχι μάγκα μου δεν θα τις ξανασυντονίσουμε διότι
    α) και να τις συντονίσουμε πάλι θα κλείσει οριστικά σε 1-2 μήνες το χαμετυπείο της αγίας παρασκευής, οπότε δώρον άδωρο.δεν μπορούμε να παίζουμε με την τηλεόραση μας επειδή το θες.ας γίνει μια και καλή η νεριτ και θα συντονιστούμε.
    β) δεν μας λείπει καθόλου η ερτ. καραγκιοζιλίκια εκπομπές μας έδειχνε, προγράμματα απλά και μόνο για να δείχνει κάτι κάνει και τώρα.
    αντε γεια λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε ενα τουρκικο σήριαλ ούτε παμε πακέτο. Τι να δεις φιλε μου. Μείνε
      συντονισμένος στο Mega και στο Skai για να ανοίξουν οι ορίζοντες σου. Φάε οτι σου δινουν. Το τσουβαλισμα των εργαζομένων ειναι εύκολη λύση.

      Διαγραφή
  3. Δεν είναι εργαζόμενοι. Βύσματα της ξάπλας είναι, να μιλάμε σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή