Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πότε το δημοτικό συμβούλιο θα μιλήσει για τα σοβαρά; (video)

Είχε και πάλι δίκιο ο Σταύρος Κόντος, που το επεσήμανε. Η αντιπολίτευση έχει
ζητήσει να υπάρξει συζήτηση για μια σειρά θεμάτων, που είναι σοβαρά, όπως η μελλοντική χρηματοδότηση της αυτοδιοίκησης, αλλά και καθαρά τοπικού ενδιαφέροντος όπως η ΕΔΕ για την Πρωτομαγιά κλπ. Απάντηση δεν πήραμε από το προεδρείο. Θα την περιμένουμε προσεχώς...

1 σχόλιο:

  1. Ας κάνω... "σεφτέ" στην ανάρτηση, μιας και με τον κ. Κόντο δεν ασχολείται πια ουδείς σε αυτή την πόλη, κάτι που φαίνεται από τα 0 σχόλια μέχρι που αποφάσισα να σχολιάσω.
    Ο κ. Κόντος, πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να μας εξηγήσει με απλά ελληνικά, και όχι με τη γλώσσα του ΚΚΕ που έμαθε πιτσιρικάς και την οποία ανασύρει όποτε θέλει να ρίξει μελάνι σαν τη σουπιά, κατά πόσο χρέωσε το δήμο με τα leasing που έκανε για πολλά πολλά πολλά χρόνια.
    Όταν εξηγήσει με σοβαρότητα αυτό το ζήτημα, στο πόσο χρέωσε η θητεία του το δήμο, τότε να ασχοληθούμε και με τα... σοβαρά, που λέει. Εκτός αν το ζήτημα του χρέους του δήμου, δεν είναι σοβαρό και νομίζει ότι δεν τον αφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή