Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ολιγόλεπτη η συνάντηση Αποστολάκη- Κόντου

"Είναι δύσκολη η θέση μας. Από τη μια μεριά πρέπει να σας πούμε συλλυπητήρια για το χαμό του συζύγου σας, κι από την άλλη συγχαρητήρια για την εκλογή σας".

Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε την εκλεγμένη Δήμαρχο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Έφη Αποστολάκη ο απερχόμενος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Σταύρος Κόντος στο γραφείο του, σήμερα το πρωί στις 10.30.

Αμήχανη η κυρία Αποστολάκη, έμεινε περίπου πέντε λεπτά στο γραφείο του κ. Κόντου, προφανώς συζητώντας γενικά θέματα και χωρίς να μπουν σε ουσιαστική ενημέρωση (άλλωστε σήμερα είναι ημέρα απεργίας των δημοτικών υπαλλήλων, οπότε δεν θα μπορούσε να γίνει αναλυτική ενημέρωση).

Η εκλεγμένη Δήμαρχος έφτασε στο Δημαρχείο Φιλαδέλφειας συνοδευόμενη από το Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκηδόνας κ. Ιορδάνη Λαρδή.

2 σχόλια:

  1. Από δημόσιες σχέσεις υστερεί πάντως ο κ. Κόντος. Η εμφάνιση του τρίτου στις πρόσφατες εκλογές στο μεγαλειώδες γραφείο του δεν είναι και η καλύτερη υποδοχή για τη νέα Δήμαρχο της πόλης. Μήπως αυτό πλήρωσε στις 7 Νοεμβρίου? Λίγη ταπηνότητα δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mallon eprepe na paei stin toualeta na tin perimenei gia logous tapinotitas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή