Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Λίγο πριν την ορκωμοσία, η ένσταση κατά του αποτελέσματος των εκλογών ταράζει τα νερά

Ο κ. Χρήστος Φωτόπουλος
Μόλις λίγο πριν ορκιστεί η νέα δημοτική αρχή που προέκυψε από τις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010, κατατέθηκε ένσταση κατά του αποτελέσματος των εκλογών από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Χρήστο Φωτόπουλο και Ανδρέα Μόσχο (κι οι δυο ήταν υποψήφιοι με το "Όραμα Πόλης"). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φωτόπουλος εντόπισε
περί τα 15 ψηφοδέλτια που μπορούν να κατακυρωθούν υπέρ του συνδυασμού "Όραμα Πόλης" αλλά τελικά κατακυρώθηκαν ως άκυρα.

Είναι σημαντικό ότι τόσο ο Χάρης Τομπούλογλου, όσο και ο Σταύρος Κόντος, τόνισαν σε συνομιλία που είχαμε μαζί τους ότι παραμένουν αυστηρά ουδέτεροι κι αναμένουν την απόφαση για την ένσταση που κατατέθηκε. Ο κ Κόντος πρόσθεσε ότι οι εκλογικοί αγώνες κρίνονται στις κάλπες κι όχι στα δικαστήρια, ωστόσο δεν απέλκλεισε το ενδεχόμενο να δώσει την εκλογικη μάχη, αν δικαιωθεί η ένσταση των Φωτόπουλου και Μόσχου, καθώς το Όραμα Πόλης δεν είναι ατομική, αλλά συλλογική πολιτική προσπάθεια, όπως και όλοι οι συνδυασμοί.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τομπούλογλου δεν κατέθεσε ένσταση για τυπικούς λόγους, όπως η μη αναραφή του πατρωνύμου της Έφης Γαϊτανά- Αποστολάκη στο ψηφοδέλτιο διότι, όπως μας είπε κι εκείνος, "οι αγώνες κρίνονται στις κάλπες κι όχι σε κλειστές αίθουσες".

Το ζήτημα είναι ότι η κίνηση των Φωτόπουλου- Μόσχου δημιουργεί εκ των πραγμάτων νέα δεδομένα στην περιοχή, καθώς πλένο δεν αποκλείεται η επαναληπτική εκλογή μεταξύ τω δυο πρώτων συνδυασμών να... επαναληφθεί και πάλι!

2 σχόλια:

  1. Επειδή,
    "Όποιος έχει ψυχική γαλήνη οδηγημένος σε έργα δίκαια και νόμιμα, ευχαριστιέται και ξυπνητός και όταν κοιμάται και είναι δυνατός και χωρίς έγνοιες". (Δημόκριτος)

    Επειδή,
    "Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο, από την ίση μεταχείριση των ανίσων". (Αριστοτέλης)


    ΠΡΕΠΕΙ,
    να ευδοκιμήσει η προσπάθεια των Φωτόπουλου- Μόσχου.

    Για να μην επιβεβαιωθεί η ελληνική παροιμία:
    "Ο καλός καλό δεν έχει".

    Διαφορετικά,
    "Θ’ αφήσουμε αυτόν τον κόσμο ακριβώς έτσι όπως τον βρήκαμε: ανόητο, άδικο και κακό" (Βολταίρος).

    Και τότε, οι καλύτερες μέρες στις οποίες όλοι μας ευελπιστούμε δε θά'ρθουν ποτέ, και το όποιο μέλλον μας θα είναι δυσοίωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξανάρχισε τις βλακειούλες του ο Χρηστάκης και διακρίνει πάλι κάποια νέα εβραιο-μασονική συνωμοσία. Το πολύ το 'Κύριε ελέησον' το βαριέται κι ο παπάς. Το ξέρεις Χρηστάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή