Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Με αποχαιρετισμό Κόντου- Βατίδη ξεκινά το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Δήμαρχος διαβάζει με προσοχή την "Αλήθεια"
Με ένα λιτό αποχαιρετισμό κι ευχαριστίες για τη συνεργασία της τελευταίας 4ετίας εκ μέρους του προέδρου Μ. Βατίδη ξεκίνησε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στη συνέχεια ο Μπάμπης Μπόβος εξέφρασε την εκτίμησή του για τον τρόπο που προήδρευσε ο κ. Βατίδης. Σημειώνεται ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Σταύρος Κόντος προτίμησε να καθίσει στη θέση του δημοτικού συμβούλου, στην οποία τον έταξε η λαϊκή ετυμηγορία τον περασμένο Νοέμβριο. Καλά λόγια και για τον κ. Κόντο είπε ο κ. Μπόβος.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Σταύρος Κόντος, που ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους στο Δημοτικό Συμβούλιο και διατύπωσε τις ευχές του προς τη νέα διοίκηση για καλή επιτυχία στο έργο της. Πρόσθεσε ότι θα στηρίξει τη νέα διοίκηση όπως και όσο μπορεί, όπως έκανε πάντα στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου