Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Θέλετε να παίξουμε όλοι μαζί "μια ιδέα";

Η ιδέα είναι του καλού μου φίλου Αλέξανδρου Γιατζίδη και ήδη την"περπατάει" πολύ καλά στο facebook. Του την "κλέβω" γιατί νομίζω ότι θα περπατήσει κι εδώ, στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα. Η ιδέα είναι απλή και εφαρμόσιμη: Γιορτές έρχονται, κρίση ζούμε, μπορούμε όλοι μαζί να λειτουργήσουμε σαν ένα σώμα για να κάνουμε πράξη ην αλληλεγγύη μας. Εμπρός λοιπόν, περιμένουμε από τον καθένα σας ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. Γιατί; Ενδεικτικά για τα εξής:

- Kαλά νέα
- Πληροφορίες για μια προσφορά
- Προσφορές που είναι σίγουρα πολύ καλές (για υπηρεσίες, για εστιατόρια, για ρούχα- παπούτσια, για συσκευές, για οτιδήποτε)
- Μια καλή ιδέα για διασκέδαση
- Μια καλή πρόταση για εκδρομή

Η εποχή χρειάζεται την ένωση μας. Θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα της κρίσης. Χρειάζεται λοιπόν η βοήθεια όλων με την πληροφόρηση σε θέματα που θα είχε σκοπιμότητα να τα γνωρίζουμε.

Μια πληροφορία για μια αγορά που αξίζει, μια πληροφορία για κάπου που πήγαμε και ήταν καλό ή μας άφησαν πολύ ικανοποιημένους, αξίζει να την κάνουμε γνωστή σε όλους.
Όμως σας παρακαλώ να γράφετε για πράγματα που τα έχετε ελέγξει.
Στείλτε μας την ιδέα σας (ή τις ιδέες σας...) στο mail ta.pragmata@yahoo.gr και δεν θα πάει χαμένη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου