Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Με τη βοήθεια των συνεργείων του Δήμου "διαφημίζεται" το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Φιλοζωικού Συλλόγου. Καλή προσπάθεια, κι εμείς να βοηθήσουμε, κι όλοι να πάμε, αλλά βρε παιδιά είναι τρόπος επικοινωνίας εν έτει 2010 το...πανό; Πού βρισκόμαστ στα 1980; Σήμερα υπάχει το ίντερνετ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από τα οποία το μήνυμα φτάνει απευθείας στον παραλήπτη. Και δεν ρυπαίνει κανείς και την πόλη με ακαλαίσθητα πανό. Αλλά είναι και το άλλο: Για να δει κανείς αυτό το πανό, που είναι αναρτημένο στην πλατεία Πατριάρχου πρέπει απλώς να περνάει πεζός από τον πεζόδρομο. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το διαβάσει. Είναι δηλαδή και μη λειτουργικό.

Ο κόσμος αλλάζει, η τεχνολογία τρέχει. Καλό είναι να προσαρμοστούμε όλοι. 

2 σχόλια:

  1. Τυχαίνει να γνωρίζω άτομα της Φιλοζωικής τα οποία δραστηριοποιούνται μέσω facebook. Παρόλα αυτά οι ηλικίες που χρήσιμοποιούν το internet είναι συγκεκριμένες. Οπότε ειναι καλό είναι να βρεθούν τρόποι προσέγγυσης μεγαλυτέρων ηλικιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οκ καμία ανίτρρηση, αλλά να συμφωνήσουμε ότι τα πανό είναι εντελώς ξεπερασμένος τρόπος και άκρως αντιαισθητικός. Υπάρχει ο τοπικός τύπος, κι άλλοι τρόποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή