Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Τη Δευτέρα η συνάντηση της νέας Δημάρχου με την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο εκλεκτός φίλος και συνάδελφος Νίκος Αγγελίδης γράφει στο www.aek365.gr:

O νέος Δήμος που δημιουργήθηκε λόγω του Καλλικράτη, αφορά άμεσα πλέον και την ΑΕΚ. Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έχει πλέον Δήμαρχο την Εφη Αποστολάκη (σύζυγος του εκλιπόντος πρώην Δημάρχου Χαλκηδόνας Γιώργου Αποστολάκη) και στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την πορεία των επαφών για την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ στον ιστορικό χώρο που της ανήκει, θα γίνει συνάντηση γνωριμίας την Δευτέρα (11:00) με την ΑΕΚ (ΠΑΕ, Ερασιτεχνική και ομάδα εργασίας).

Ωστόσο, ο Δήμος είναι ήδη ενήμερος για τα περισσότερα από αυτά που έχει κάνει ήδη η ΑΕΚ για το έργο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ηδη σύμβουλοι της νέας Δημάρχου έχουν κάνει επαφές με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και την Δευτέρα θα γίνει εκτενέστερη ενημέρωση. Ο Δήμος και προεκλογικά και τώρα δείχνει την διάθεση του να σταθεί δίπλα στο εγχείρημα της Ενωσης. Αλλωστε στην νέα Δημοτική Αρχή στο «σπίτι» της ΑΕΚ, θεωρούν ότι η ομάδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της περιοχή και ότι ένα τέτοιο έργο θα δώσει ώθηση στην περιοχή που από το 2003 που γκρεμίστηκε το «Νίκος Γκούμας» μοιάζει… νεκρό τοπίο.


«Ο Δήμος είναι εδώ για την ΑΕΚ σε ότι χρειαστεί. Δεν θα αποκλίνουμε στο ελάχιστο από όσα είχε δεσμευτεί ο Γιώργος Αποστολάκης. Θέλουμε να έχουμε και καλή συνεργασία σε όλα τα θέματα και να τύχει η ΑΕΚ του σεβασμού που της αρμόζει. Όπου χρειαστεί να παραβρεθούμε θα το κάνουμε. Στηρίζουμε την ΑΕΚ σε αυτή την προσπάθεια της» λένε μεταξύ άλλων από την πλευρά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας που αναλαμβάνει καθήκοντα επίσημα την πρώτη μέρα του 2011.

Πλέον, αναμένουμε τις επίσημες τοποθετήσεις της νέας Δημάρχου Εφης Αποστολάκη και της ΑΕΚ (ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής) την Δευτέρα το μεσημέρι μετά την συνάντηση στο Δημαρχείο Χαλκηδόνας.

3 σχόλια:

  1. Lete na dosei ta 16 stremmata tou Alsous stin AE?
    Tha anapsoun ta aimata.Tora oMallios einai dimotikos symboulos, kaka ta mantata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκου Κα Αποστολάκη-Γαϊτανά και βάλτο καλά στο μυαλό σου: Έτσι και κοπεί έστω κι ένα δέντρο από το Άλσος, θα γίνει αυτό που δεν ξανάγινε. Συνεννοηθήκαμε νομίζω. Έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ oi 131 einai edo

    Και τί έγινε που ο Μάλλιος είναι δημοτικός σύμβουλος; Θα κάνει κατάληψη στο Άλσος; Με ποιούς; Με τους συριζέους που κουβάλησε από όλη την Αττική για να καταφέρει να κάνει ψηφοδέλτιο; Και στο φινάλε να το πω κι αλλιώς: Μακάρι να γίνει και γήπεδο και εμπορικό κέντρο μπας και ανασάνει λίγο οικονομικά η πόλη. Αρκετά πια με τους λαϊκισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή