Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ντόρα και στη Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα


Από τον τομέα οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας ανακοινώθηκε την Τρίτη (11/1) η συγκρότηση 8 Ομάδων Πρωτοβουλίας.
Οι Ομάδες Πρωτοβουλίας θα έχουν την ευθύνη της οργανωτικής ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις περιοχές τους, αλλά και τη πληροφόρηση των στελεχών του κινήματος για ζητήματα αναπτυξιακού χαρακτήρα και καθημερινότητας των τοπικών κοινωνιών.

Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ (www.dimsim-fx.blogspot.com)
1.     ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΡΕΝΟΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΘΕΟΛΟΓΟΣ)
2.     ΣΑΣΑΡΩΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ)
3.     ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΛΟΥΚΑΣ (ΦΟΙΤΗΤΗΣ)
4.     ΣΑΚΚΕΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΦΟΙΤΗΤΗΣ)
5.     ΣΑΣΑΡΩΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ)
6.     ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΙΑ (ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ)
7.     ΚΟΡΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΦΟΙΤΗΤΗΣ)
8.     ΧΡΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  (ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ)
9.     ΛΙΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ)
10.  ΠΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ)
11.  ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)
12.  ΔΡΑΜΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΟΙΚΙΑΚΑ)
13.  ΜΠΑΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΟΙΚΙΑΚΑ)
14.  ΚΑΒΑΛΛΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΞ)
15.  ΦΑΝΙΤΣΑΣ ΦΑΝΗΣ (ΟΔΗΓΟΣ)
16.  ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΟΙΚΙΑΚΑ)
17.  ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΝ)
18.  ΜΑΥΡΟΥ ΑΘΗΝΑ (ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
19.  ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)
20.  ΒΛΑΣΕΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΟΙΚΙΑΚΑ)
21.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

23 σχόλια:

  1. Άλα τις μεταγραφούλα ο καλός μου ο ΡΕΝΟΣ... Όπου έχει ψωμί και ΚΟΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ρένος Αρβανίτης, πρώην νεολαίος του ΛΑΟΣ, κομματάρχης της Ντόρας στην περιοχή; Ενδιαφέρουσα εξέλιξη.
    Παρεπιπτόντως, πού δημοσιογραφεί ο Ρένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και δεν ειμαστε η επιθεωρηση Εργασιας, για οσους ενδιαφερονται απο οσο γνωριζω ο Ρενος γραφει σε εβδομαδιαια Οικονομικη εφημεριδα. Ψαξε να το βρεις δεν ειναι και πολλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα ολοι οι υποψήφιοι του Τομπούλογλου προσχώρησαν στην Ντόρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τους 75... 3 τόσοι πολλοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τοστησε το μαγαζάκι της Ντόρας ο Τομπούλογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. De mporw na katalabw giati oloi blepete Tompouloglou se oti ginetai sti Filadelfoxalkidona.

    O Tompouloglou proerxetai apo th deksia kai ston aneksartito sundiasmo tou summeteixe ena megalo pososto apo th ND, 2 atoma apo to LAOS (o enas pleon prosxwrise sti Ntora) kai kapoioi apo to PASOK ktl.

    Apo autous tous 75 oi 3 pigan sti Ntora... Einai logiko gia enan sundiasmo pou to megalutero pososto proerxetai apo th ND kapoioi na prosxwroun sti Ntora!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν τα κάνει όλα αυτά ο Τομπούλογλου, δηλαδή να διατηρεί καλές σχέσεις με όλους και να συνεννοείται με όλους, πρέπει να είναι πολύ μάγκας, και θα τον ήθελα για δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσύ ναι, οι περισσότεροι όμως ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην Φιλαδέλφεια αποδείχθηκε το αντίθετο. Θυμίζω ότι πήρε 54%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά ας γινει τοτε δήμαρχος στη Φιλαδελφεια κι ας αφήσει ήσυχη τη Χαλκηδόνα χαχαχα. Εγω μπορώ σας παραλώ να γίνω δήμαρχος Κάκκαβα που με στηρίζουν 3 σόγια? και ο Μάλλιος να γίνει Δήμαρχος Στρούγκας και ο Κόντος Δήμαρχος Ιωνικού? και ο Λιόσης Δήμαρχος ΦΕΑ? χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kapoious mallon tous ponaei pou kapoioi alloi katafernoun na briskontai sto epikentro twn peristasewn... an kai den einai dimotiki arxh... Etsi einai auta ta pragmata ti na kanoume...marketing legetai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ό,τι και να κάνει ο Χάρης Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος δεν θα καταφέρει να βγει δήμαρχος αυτής της πόλης. Η τοπική κοινωνία έχει συντηρητικά αντανακλαστικά και το γνωστό «κουσούρι» το οποίο βγήκε στην επιφάνεια πριν μερικά χρόνια θα είναι πάντα το μεγάλο του βαρίδι. Αυτό όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσουν οι ένοικοι της δεξιάς πολυκατοικίας (ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ) και επιλέξουν άλλον επικεφαλής, τόσο περισσότερες ελπίδες έχουν να πάρουν το Δήμο.
    Και μία απορία: Αφού οι γονείς του βρίσκονται στη ζωή, γιατί έχει δεύτερο επίθετο το Λεωνιδόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kata t' alla m' aresei pou lete oti den dimosievete yvristika sxolia «Kyrie» Seitanidi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Antonio21
    Τι σχέση έχουν οι γονείς του με το δεύτερο επώνυμο; Τα έχετε μπερδέψει, αγαπητέ...

    @Ανώνυμος των 8.30μμ
    Και το επαναλαμβάνω "κύριε" ανώνυμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. xaxaxa!!! Otan pethainoun oi goneis allazei to epwnumo xaxaxaxxa!!!

    Pera apo thn plaka, edw mesa mallon kapoioi to ekanan polu Tatiana... Profanws etsi leitourgoun sto sunduasmo pou "ergazontai"... etsi Antonio21?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τόσο η Αλήθεια όσο και ο Ανώνυμος 8:52 προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια χλευάζοντας με για το θέμα του 2ου επιθέτου. Φυσικά και δεν αλλάζει το επώνυμο όταν πεθαίνουν οι γονείς. Δεν είμαι ούτε ηλίθιος ούτε βλάκας. Κι αν το έγραψα, το έγραψα για ένα λόγο. Το β' επίθετο λοιπόν είναι μια παλιά ιστορία. Για να υπηρετήσει στο στρατό ως προστάτης με μειωμένη θητεία έβαλε τη θεία του να τον υιοθετήσει και έτσι έμεινε το Λεωνιδόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Αντόνιο21
    Δεν σε χλευάζω αγαπητέ. Όπως το έγραψες, ήταν ασαφές τι ήθελες να πεις -τώρα το αποσαφηνίζεις. Ήταν ασαφές, γι αυτό είπα ότι μπερδεύτηκες. Καθόλου δεν σε χλευάζω. Προς αποκατάσταση της αλήθειας το λέω. Όπως το είχες διατυπώσει, δικαίως σου είπα ότι είχες μπερδευτεί. Μένω στη διατύπωση, γι αυτήν σου απαντώ, όχι στην ουσία της ανάρτησης. Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Oi sykofanties sunexizontai parola auta to sxolio dimosieutetai... Den kserw poios uiothetise poion...oute an auto egine gia sugkekrimeno logo... alla file Diamanti auto den einai proswpiko dedomeno??? Mono otan legane kapoioi th Gaitana (kossieva) Rwsida se eixe piasei h premoura gia ta proswpika dedomena...

    Pera apo to proswpiko dedomeno omws yparxei kai sukofantia peri stratou... ara 2plo foul!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Ανώνυμος των 6.48μμ
    Πώς χαρακτηρίζεις συκοφαντία κάτι που λες ότι δεν ξέρεις; Σε κάθε περίπτωση, εγώ δεν μπορώ και δεν πρόκειται να κάνω ρεπορτάζ για τη ζωή οποιουδήποτε. Αν κάποιος θεωρεί ότι αυτά που γράφει ένας αναγνώστης είναι λάθος, μπαίνει και τα διορθώνει. Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Ανώνυμος των 6.48μμ
    Όσο για το δήθεν "ρωσικό" επώνυμο της Δημάρχου, όπως ασφαλώς έχεις δει δημοσιεύτηκε ως σχόλιο στο blog πάνω από 10 φορές. Άρα η μονόπλευρη πρεμούρα, είναι μόνο στη φαντασία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Mallon kaneis pws de ksatalabaineis... To an kapoia uiothesia eixe ws APOTERO skopo th meiwmeni thiteia den mporei na apodeixtei...

    diladi,
    an kapoios ekane meiwmeni thiteia logw tis uiothesias, de sumainei aparetita oti auti h uiothesia pragmatopoiithike gia auto to logo...

    Auto einai h sukofantia!!!
    To proswpiko dedomeno paramenei parauta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι ακριβώς επιδιώκεις; Αυτά που γράφεις είναι για παιδάκια πρώτης δημοτικού. Ούτε αυτό που σημειώνεις αποδεικνύεται ούτε το αντίθετο. Πού είναι το προσωπικό δεδομένο; Εσύ βρίζεις, όταν με λες συκοφάντη με αρτήρικτους συλλογισμούς ασυνέχειας. Και το "πάραυτα" εκεί, δεν καταλαβαίνω τι θέση έχει. Μήπως εννοείς "παρά ταύτα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή