Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πώς να πούμε "ευχαριστώ";

Δεν τα κατάφερα να σηκωθώ πολύ νωρίς το πρωί, κι έτσι δεν ήμουν εγώ που είδα το πενταψήφιο νούμερο των επισκέψεων να γίνεται εξαψήφιο. Εκατό χιλιάδες επισκέψεις στις σελίδες μας, μέσα σε τρεις μήνες και κάτι. Πώς να πούμε "ευχαριστώ"; Πώς να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτό το αγκάλιασμα; 

Ένα τρόπο έχουμε! Να
συνεχίσουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε, έτσι όπως πορευόμαστε τώρα. Έτσι όπως μας αγκαλιάσατε όλοι εσείς. Μπορεί κάποιους να τους στενοχωρήσαμε. Κάποιους να τους δυσαρεστήσαμε. Συμβαίνουν αυτά, όπως λέει ο λαός μας, και στις καλύτερες οικογένειες. Γιατί αυτό είμαστε πια εδώ μέσα. Μια οικογένεια. Και πολύ μεγάλη μάλιστα. Μια οικογένεια πέρα από κόμματα, δημοτικές παρατάξεις, πέρα από τοπικισμούς Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας. Μια οικογένεια με τις διαφωνίες μας, με τις εμμονές μας, με τις αντιπαραθέσεις μας. Αλλά μια οικογένεια, η οικογένεια της Αλήθειας.

Μόνο ευχαριστίες κι ευγνωμοσύνη έχουμε γι αυτό.

Μεγάλες υποσχέσεις δεν δίνουμε, δεν είναι του χαρακτήρα μας. Άλλωστε, τη μεγαλύτερη, ήδη την κάναμε πράξη. Αλλάξαμε οριστικά τα δεδομένα της ενημέρωσης στην περιοχή μας. Και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμεεεεεεεεεεεεεε.

3 σχόλια:

  1. Θεόδωρος Μαγκλάρας28 Ιανουαρίου 2011 στις 12:31 μ.μ.

    Φίλε Διαμαντή.
    Σήμερα το πρωί που μπήκα στο blog αυτό παρατήρησα με χαρά, αλλά χωρίς έκπληξη, ότι ο αριθμός των «επισκέψεων» ξεπέρασε τις 100.000.
    Με χαρά για την καταξίωση του blog αυτού ως «χώρου» ισηγορίας.
    Χωρίς έκπληξη, αφού κατά τη γνώμη μου ένας τέτοιος «χώρος» ήταν απαραίτητος.
    Συνέχισε έτσι, Διαμαντή. «Δεν έχεις εισέτι χρείαν μαρτύρων».
    Με τις θερμότερες ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωτήρης Βασιλόπουλος28 Ιανουαρίου 2011 στις 2:45 μ.μ.

    @ αλήθεια αναρωτήθηκε: ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;

    Με το να συνεχίσετε με την ίδια συνέπεια αυτό που επιτυχημένα πριν τρεις μήνες ξεκινήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Διαμαντή.
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή