Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Έκοψαν την πίτα τους οι Πελοποννήσιοι

Ο Χ. Μπόβος μπροστά στη χορταστική πίτα
Παρουσία της δημάρχου Έφης Γαϊτανά- Αποστολάκη, όλων των αντιδημάρχου (πλην του ασθενούντος Μιχάλη Κουτσάκη) του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παντελή Γρετζελιά, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χάρη Τομπούλογλου, πολλών δημοτικών συμβούλων και πλήθους κόσμου, ο Σύλλογος Πελοποννησίων "Ο Γέρος του Μοριά" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα το απόγευμα στις 6.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Μπόβος απηύθυνε ευχές σε
όλους τους παρευρεθέντες, κάλεσε όλους τους τοπικούς άρχοντες να κόψουν το κομμάτι τους και γενικότερα μερίμνησε ώστε όσοι ανηφόρησαν ως τον "Κένταυρο" παρά το κρύο και το χιονόνερο, να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα.

Ακολουθεί αναλυτικό φωτορεπορτάζ.
Η δήμαρχος κόβει το κομμάτι της πόλης

Το κομμάτι κόπηκε, η δήμαρχος με τον συνεργάτη  της Χ. Μπόβο στρέφονται προς την κάμερα
Το τραπέζι της αντιπολίτευσης: από αριστερά Γιάννης Τομπούλογλου, Χρήστος Κοπελούσος, Μίλτος Παντελιάς. Σε πρώτο πλάνο ο Στέφανος Γατσούλης. Ο Χ. Τομπούλογλου αποχώρησε πριν αρχίσει η εκδήλωση λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης

Ένα από τα τραπέζια της συμπολίτευσης: Εκτός της δημάρχου διακρίνονται οι Καραβίας, Λαζαρίδης, Μίμης Θωμόπουλος, Παϊδας, Παπαλουκά. Σιμιγδαλά, Κανταρέλης ενώ σε διπλανό τραπέζι κάθησε ο Π. Γρετζελιάς και ο Ιερόθεος Καλόστος. Απέναντι από τη δήμαρχο ο χρυσοχόος κ. Διαμαντόπουλος, που πρόσφερε το κόσμημα για τον τυχερό του φλουριού.

Το ΔΣ του Συλλόγου σε πλήρη ανάπτυξη
Το μέλος του ΔΣ Ρούλα Χάλαρη- Ψυχάρη κάνει ανακοινώσεις

Η εκδήλωση άνοιξε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κοντονή

1 σχόλιο:

  1. Ποιό ακριβώς το νόημα ύπαρξης ενός συλλόγου όπως ο συγκεκριμένος; Tην ίδια απορία έχω φυσικά και για τους αντίστοιχους άλλων περιοχών (Κρήτες, Μακεδόνες, Ρουμελιώτες, Μικρασιάτες κλπ).

    Νομίζω ότι το μόνο που εξυπηρετείται είναι η προβολή κάποιων ανθρώπων, που η κοινωνική και επαγγελματική τους μηδαμινότητα, καλύπτεται από κόψιμο πιττών και βέβαια τη λεζάντα στη φωτογραφία με τη λέξη «πρόεδρος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή