Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Έγινε ο χορός της τοπικής ΝΔ, σε λίγες μέρες χορεύει και το ΠΑΣΟΚ

Στην κοσμική ταβέρνα του Χαϊτίδη έγινε χθες το βράδι ο ετήσιος χορός της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Φιλαδέλφειας. Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Ψαρούλης και τα μέλη του συμβουλίου. Παρόντες ο Χ. Τομπούλογλου με στελέχη του συνδυασμού του, από τη
Νέα Προοπτική οι Παπανικολάου, Κούσουλα κλπ κι από το Όραμα Πόλης  ο "γαλάζιος" Τ. Αθανασόπουλος κι ο "πράσινος" Γιάννης Δελεφές- αυτό είναι είδηση. Μόνο ο επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης απηύθυνε χαιρετισμό -κανείς από την πλειοψηφία του Δήμου- και μετά, η βραδιά συνεχίστηκε με χορό και τραγούδι.Ο Χ. Τομπούλογλου ανάμεσα στα άλλα έκανε μικρή αναφορά στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και τόνισε ότι για πρώτη φορά κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έλαβε 54% στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Αντίθετα με άλλες χρονιές, δεν είδαμε κανένα πολιτικό στέλεχος -βουλευτή, πολιτευτή κλπ- να παρίσταται και να χαιρετίζει. Αλλά σκεφτείτε σε ποιες εποχές ζούμε, και θα καταλάβετε γιατί.

Ωραίες είναι αυτές οι βραδιές χαλάρωσης, αλλά πραγματικά θα ήθελα να ακούσω ότι η τοπική Νέα Δημοκρατία οργανώνει και κάποιο σεμινάριο για την πολιτική κατάσταση, για να εξηγήσει στα στελέχη και τα μέλη της τον πολιτικό της λόγο, δηλαδή κάτι κοντύτερα στο λόγο ύπαρξης της τοπικής οργάνωσης από χορούς και πανηγύρια. Καλοί κι οι χοροί, αλλά μάλλον τα άλλα είναι πιο χρήσιμα στα μέλη του κόμματος- κι όλων των κομμάτων.

Στις 28 του μήνα μαθαίνω ότι στην ίδια ταβέρνα θα κάνει το χορό του και το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Αν μας καλέσει, θα πάμε. Και του χρόνου...

9 σχόλια:

  1. Φίλος που ήταν εκεί μου είπε πως έδωσαν στον Χάρη να «τραβήξει» τον πρώτο αριθμό για τη λαχειοφόρο τους. Κι ο Χάρης «τράβηξε» το 0000. Άντε και καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Etsi opws paei o Xaris pou den exei kerdisei pote se eklogiki diadikasia exelissetai se ........ (Oxi den to lew to onoma). Diati na to kripsomen alloste. Einai kai ta kolitilikia me tin kori.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου μ' αυτό το blog... Όταν γράφεται ένα σχόλιο κατά του Χάρη, έστω και σαν αστειότητα, δημοσιεύεται πάραυτα. Όταν γράφεται κάτι υπέρ, υπάρχει ...τεχνικό πρόβλημα.
    Ξέρω ότι το πιθανότερο είναι να μην το δημοσιεύσεις αυτό το σχόλιο, αλλά να ξέρεις ότι και αυτό και τα προηγούμενα υπέρ του Χάρη σε άλλη ανάρτηση (ξέρεις εσύ) έχουν φωτογραφηθεί από την οθόνη του υπολογιστή και θα δημοσιευτούν σε άλλο blog. Γιατί τόσο κόμπλεξ Κε Σεϊτανίδη με τον Χάρη; Μπορείτε να απαντήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμος των 10.02μμ
    Η προσπάθειά σας (εσού και της παρέας σου) να αποδομήσετε αυτό το blog καταντά γελοία. Εδώ δεν υμνούμε κανέναν και δεν περιφρονούμε κανέναν. Απειλές του τύπου θα τα γράψω σε άλλο μπλογκ, ξέρεις που τις γράφω. Ό,τι συκοφαντεί οιονδήποτε -εμού συμπεριλαμβανομένου- θα κόβεται. Θα μπορούσα να σου επιδείξω πάρα πολλά κομμάτια στο blog και στην εφημερίδα υπέρ του Χάρη Τομπούλογλου. Αλλά γνωρίζεις καλά ότι δεν θα πιάσει τόπο: Βασικό χαρακτηριστικό κάθε δούλου είναι η τυφλότητα.
    Επίσης βασικό στοιχείο του δούλου είναι και η ηλιθιότητα: Η αποστροφή σου "τα σχόλια φωτογραφήθηκαν από την οθόνη του υπολογιστή και θα δημοσιευτούν αλλού" δείχνει πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η συκοφαντική επίθεση εναντίον μας είναι ενορχηστρωμένη. Δεν πρόκειται για "αυθόρμητα" σχόλια διαφόρων, αλλά για μεθοδευμένη επίθεση ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, όπως βλακωδώς ομολογείς. Όλοι το καταλάβαμε. Κάποια άλλη φορά θα μιλήσουμε για την "ανωνυμία' των IP Adresses.

    ΥΓ. Φυσικά κάθε τέτοιο σχόλιο κόβεται και θα κόβεται. Εδώ μέσα συζητάμε, δεν βγάζουμε τα λύσσακά μας. Εσύ και οι όμοιοί σου, βγάλτε τα αλλού. Αυτό το συγκεκριμένο σχόλιο δημοσιεύτηκε μόνο και μόνο για να σου απαντήσω και για να αποδειχθεί η μεθόδευση της επίθεσης κατά της "Αλήθειας".

    Δεν ζητάω τίποτα από κανέναν, θα περίμενα όμως από το Χάρη να αποδοκιμάσει τέτοιες φασιστικές μεθόδους και ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ οργανωμένα σχέδια εναντίον ενός μέσου ενημέρωσης. Ίδωμεν.

    Όσο για τους καλόπιστους, ας αναρωτηθούν: Γιατί τόση λύσσα εναντίον αυτού του blog, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να χρεωθεί ο Χ. Τομπούλογλου την ηλιθιότητα κάποιων, που παντού βλέπουν συνωμοσίες. Δε σημαινει πως όλοι αυτοί ειναι συνεργάτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί κόπτονται τόσο πολύ οι Τομπουλο γλικοί γι αυτο το blog έχουν τόσα δικά τους για να "εκφραστούν" ελεύθερα. Ας το κάνουν από κει κι ας μας αφήσουν ήσυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pros ton proigoumeno anonumo:

    Auto kalo einai na to pei o diaxeiristis tou blog... poious na "SAS" afisoun hsixous?

    Kai egw mporw na pw ta tsirakia tou Pantelara, pou mugiazontai otan akoune alitheies gia tis pompes tous na mas afisoun hsuxous... Ti tha pei auto? Poios eisai esu pou tha mou peis ti na kanw?

    Na mou peis th douleia sou kaneis... de se adikw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι, μεγάλο κόμπλεξ έχει ο Διαμαντής με τον Χαρούλη. Ο Χάρης βλέπεις, και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ βγήκε (ή μήπως όχι;), και δήμαρχος Χαλκηδόνας (ή μήπως όχι;), και βουλευτής (ή μήπως όχι;), και δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας (ή μήπως όχι;) Μια ζωή γεμάτη "επιτυχίες", πώς να μην τον ζηλεύει κι ο Διαμαντής και όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό είναι ο άνευ ουσίας αυτός "διάλογος" να σταματήσει εδώ. Καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή