Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Επισημοποιήθηκε ο ορισμός αντιδημάρχων

Με την υπ’ αρίθ. 16/2011 απόφαση της Δημάρχου Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνος, κας Ευτυχίας ΓαϊτανάΑποστολάκη ορίστηκαν οι πέντε νέοι Αντιδήμαρχοι της πόλης, καθώς και τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Α’ Αναπληρωτής Δημάρχου ορίζεται ο κ. Μπόβος Χαράλαμπος.

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου, Β’ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αναπληρωτής Τοπικός Αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας ορίζεται ο
κ. Κουτσάκης Μιχάλης.

Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών & Δια Βίου Μάθησης, Γ’ Αναπληρωτής Δημάρχου και Τοπικός Αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας ορίζεται η κα Αγαγιώτου Βασιλική.

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Δ΄ Αναπληρωτής Δημάρχου και Τοπικός Αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας ορίζεται ο κ. Κότσιρας Παύλος.

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας & Ποιότητας Ζωής, Ε΄ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αναπληρωτής Τοπικός Αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας ορίζεται ο κ. Χωρινός Ζαχαρίας.

1 σχόλιο:

  1. Πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο. Όλο το... ανφάν γκατέ της τοπικής πολιτικής ζωής. Τι κατάντια! Και κερασάκι στη τούρτα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή