Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο Κοσκολέτος επιτίθεται στον Γρετζελιά

Από το δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης κ. Σωτήρη Κοσκολέτο λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την παρακάτω ανακοίνωση: 
Αγαπητοί συνδημότες, εχθές το βράδυ (σ.σ. 09/02/2011) γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς διαδικασίας ψήφισης κανονισμού του δημοτικού μας συμβουλίου. Η κατάληξη ήταν απλή. Η αποχώρηση της παράταξης μας απο το δημοτικό συμβούλιο αφού πλέον η παρουσία μας εκεί το μόνο πράγμα που θα προσέφερε στην συγκεκριμένη διαδικασία θα ήταν συμμετοχή σε μια μη δημοκρατική κατά την άποψη μου διαδικασία. Η μεροληπτική στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα. Η προσπάθεια να φιμώσει την αντιπολίτευση ξεπέρασε κάθε όριο. Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να επικαλείται τον κανονισμό ενός δημοτικού συμβουλίου όταν αυτός ακόμη δεν  έχει ψηφιστεί. Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν ο Κος Γρετζελιάς όντας πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να έχει την δυνατότητα να είναι παράλληλα και εισηγητής ενός θέματος χωρίς να παραχωρεί την θέση του στον αντιπρόεδρο. Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν η Κα Αγαγιώτου να διαρρηγνύει τα ιμάτια της για την δημοκρατικότητα του κανονισμού και να φαίνεται ξεκάθαρα απο την στάση της οτι δεν τον έχει καν διαβάσει υπερασπίζοντας τον διπλό ρόλο του προέδρου – εισηγητή Κου Γρετζελιά. Αναρωτιέμαι γιατί μόλις λίγη ώρα μετά την ελπίδα που εξέφρασα μέσασ το δημοτικό μας συμβούλιο, ευχή, του να μην δούμε την Δήμαρχο να γίνεται ένας Χίντενμπούρκ για την ιστορία της πόλης επιτρέποντας σε ορισμένους να καταλύουν θεσμούς και να μας γυρίζουν στο παρελθόν, δεν διαφύλαξε η ίδια την δημοκρατική διαδικασία μέσα στο συμβούλιο και επέτρεψε την καταστρατήγηση των κανονισμών.
Αγαπητοί συνδημότες, στόχος μου ήταν όταν πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά να προσπαθήσω να κάνω στο μέτρο του δυνατού την πόλη μας και την καθημερινότητα μας καλύτερη. Δεν φανταζόμουν όμως ποτέ πως στην προσπάθεια μου αυτή θα υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι θα πάλευαν με κάθε τρόπο να με φιμώσουν. Πως θα αναγκαζόμουν να αποχωρήσω απο μια διαδικασία που στηρίζεται στις αρχές της δημοκρατίας. Αναρωτιέμαι λοιπόν εν έτη 2011 στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία απο τα χρόνια της αρχαιότητας, κλονίζονται οι θαεμοί της ή όχι;
Η απάντηση δική σας...
ΚΟΣΚΟΛΕΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Καλημέρα Όμορφη Πόλη”

32 σχόλια:

  1. Εσας alitheia ποιά είναι η αποψή σας σχετικά με τις χθεσινές διαδικασίες δηλαδή.....μήπως λέει κάπου ψέμματα ο Κος Κοσκολέτος και μiλάτε για επίθεση;
    Μήπως η επίθεση έγινε από τον Γρετζελιά κατά των δημοκρατικών θεσμών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ παρουσιάζω μια ανακοίνωση, χωρίς περικοπές ή συντομεύσεις. Τώρα, αν το όνειρό σας είναι να βγάζετε τους τίτλους της "Αλήθειας" εσείς, να το συζητήσουμε βρε αδερφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη αλλά δεν παρουσιάσατε ΑΠΛΑ μια ανακοινωση.
    Πήρατε ξεκάθαρη θέση με τον τίτλο της ανάρτησης.
    Μην τρελαθούμε τελείος,καταλαβαίνουμε , δεν είμαστε ΤΟΣΟ χαζοί.
    Οσο για την @apokalipsi θα πώ μόνο 'ναι μεν αλλά',αφου η πόλη έδωσε την διοίκηση στην Νεα ? Προοπτικη,θα λουστούμε ολες τις 'φασιστικές' συμπεριφορες του Κου Γρετζελια για 3,5 χρόνια.
    Μετά βλέπουμε.


    Δημότης Β' ταχύτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε απολαυστικός αγαπητέ. Η εμπάθειά σας ξεχειλίζει. Θέλετε να βγάζουμε μαζί τους τίτλους; Σας ξαναρώτησα. Να το συζητήσουμε, ως θεραπευτική αγωγή θα το δω προς έναν πάσχοντα συμπολίτη μου. Θέλετε μόνος σας μήπως; Τι ακριβώς θέλετε; Να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να αλλάξει το αποτέλεσμα της 14ης Νοεμβρίου; Να το δούμε βρε παιδί μου, αν η θεραπεία το απαιτεί... τι να πω, ήμουν και πρόσκοπος μικρός, έχω εθιστεί στη λογική "μια καλή πράξη κάθε μέρα". Θέλετε να βγάζετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ σας έναν τίτλο ανάρτησης της "Αλήθειας" κάθε μέρα; Να κάνω κι εγώ την καλή πράξη που είχα δεσμευτεί ως προσκοπάκι; Πώς το βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο κ. Κοσκολέτο. Δεν ψήφισα την παράταξη σας, αλλά καλά κάνατε και φύγατε. Είστε νέος και δυναμικός, άρα εσείς μαζί με τους υπόλοιπους νέους του ΔΣ είστε η νέα γενιά των πολιτικών της πόλης μας. Πρέπει να στηριχτούμε σε εσάς σαν νέα παιδιά που είσαστε, απέναντι στις αυθαιρεσίες, που γινονται στο ΔΣ. Συνεχίστε να διεκδικείτε το φως από το σκοτάδι και εμείς μαζί σας. Μακάρι να μπορούσαν και τα άλλα νέα παιδιά της 20άδας να υπογράψουν αυτή τη δήλωση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ. Κοσκολέτο, μια και έγινε η αρχή, θα σας πρότεινα να συνεχίσετε την τακτική που εγκαινιάσατε σήμερα, να μας ενημερώνετε για τις ιδέες σας και εμείς να σας προτείνουμε τις δικές μας. Μακάρι να γινόταν αυτό και από άλλους Δημ. Συμβούλους (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης), γιατί από ότι αντιλαμβάνομαι, μέσα στο Δημ. Συμβούλιο από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Τα forum αυτού του τύπου είναι πολύ διαδεδομένα σε άλλες χώρες και ειδικά ανάμεσα σε νέους ηλικιακά "εκλεγμένους" και στους πολίτες. Εδώ στην Φιλαδέλφεια φαντάζομαι ότι ήδη το νιώσατε και εσείς, ότι αυτή η ανάγκη είναι μεγαλύτερη. Αν το κάνετε και αν παρακινήστε και άλλους νέους συναδέλφους σας, θα είναι μεγάλη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι γνωρίζουν τις τακτικές Τομπούλογλου από το παρελθόν, αλλά και όσοι τις λούστηκαν στην προεκλογική περίοδο, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο τζερτζελές έγινε επίτηδες, γιατί παραήταν ήρεμο το ΔΣ και δεν έπρεπε να βγει αυτό προς τα έξω. Πρέπει να τα βάζουμε όλοι με τον κακό Γρετζελιά που το παίζει δήμαρχος. Σας βολεύει να τα ρίχνετε όλα στο Γρετζελιά, για να προσπαθήσετε να κουκουλώσετε ότι καλό πάει να βγει από ένα ΔΣ και από τη Νέα Προοπτική συνολικά. Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε... Μπράβο στην Αγαγιώτου, μπράβο και στο Γρετζελιά που στάθηκε στο ύψος του.

    Και κάτι άλλο : είναι νόμιμο να τραβάς ερασιτεχνικό video του ΔΣ και να το αναρτάς στο youtube, χωρίς να ενημερώνεις (όχι να ρωτάς) κανένα για την ενέργειά σου αυτή;

    Ας μας δώσει τα φώτα του κάποιος που ξέρει τι είναι νόμιμο - γιατί για ηθικό να μη μιλήσουμε, το νιώσαμε στο πετσί μας πριν 3 μήνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι εποχές που ο ασπρογένης τύπος έκανε ότι ήθελε πέρασαν απεπιστρεπτί. Ζούμε στο 2011 όσο και αν νομίζει ότι είμαστε στο 1995. Και αυτό πρέπει να το καταλάβει ειδάλλως θα γευτεί το μένος πολλών.

    1) κ.Κοσκολέτο πολύ καλά κάνατε. Και να μην το αφήσετε έτσι, μην μας αφήνετε έρμαια στα χέρια του πιά.

    2) Προς τα νέα παιδιά της Προοπτικής:

    Μην τον φοβάστε πιά, απογαλακτιστείτε από τους βαρώνους Μποβοχωρινούς, υιοθετήστε μια δική σας τακτική και σκέψη. Κάντε λάθη, δεν πειράζει, σπάστε τα μούτρα σας, θα είμαστε μαζί σας. Έτσι θα μάθετε. Μην γίνεστε ουρά του παρελθόντος, η πόλη μας δεν χρειάζεται άλλο ασπρογένη, ούτε άλλους βαρώνους εν έτει 2011. Μην γίνεστε ουρά τους, ο κόσμος ψήφισε ΕΣΑΣ όχι μόνο ΑΥΤΟΥΣ. Έχετε τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με αυτούς. Είστε ισότιμοι δημοτικοί σύμβουλοι. Απομονώστε το παρελθόν, μιλήστε με την Δήμαρχο, κάντε κάτι διαφορετικό, ξεκολλήστε από τη στείρα συγκατάθεση στις επιταγές τους. Έχουμε δήμαρχο, δεν είναι αυτός ο παντοκράτορας.

    Μην του έχετε εμπιστοσύνη, αν δεί ότι είστε δυνατοί θα προσπαθήσει να σας θέσει στο περιθώριο για να μην του κάνετε ζημιά, αν δεί ότι είστε αδύναμοι θα σας κάνει υποκόμους του για μία ζωή όπως πολλούς ακόμη.

    2011 έχουμε όχι 1995 πια,... έλεος.

    Δημιουργεί συνέχεια προβλήματα, νομίζει ότι ζούμε στο 1995 που κανείς δεν ήξερε τι γίνεται στο σκοτεινό χώρο του Δ.Σ. Η τεχνολογία άλλαξε, ο κόσμος μαθαίνει τα πάντα και μπορεί να έχει γνώμη πλέον.25 χρόνια τον έχουμε στα πόδια μας και αποτέλεσμα δεν είδαμε. Δεν τον έχουμε χρίσει ισόβιο δήμαρχο. Προσπαθείστε και θα δείτε πόσα μπορείτε να κάνετε χωρίς τον παλαιοκομματισμό του παρελθόντος. Αλλάξτε την τύχη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΗΤΩ Ο ΚΟΣΚΟΛΕΤΟΣ!
    ΖΗΤΩ Ο ΤΟΠΜΟΥΛΟΓΛΟΥ!
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ!
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ!
    Ο ΤΟΜΠΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΚΟΛΕΤΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ!!!ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!!

    ΕΝΤΑΞΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ????
    ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ????

    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΧΑΣΑΤΕ!!!
    ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕ!!!!
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι Ανώνυμε των 11:47
    έχεις απόλυτο δίκιο.
    Προς τα νέα παιδιά όλου του ΔΣ.
    Ξεχωρίστε από τους ξερόλες.
    Αυτοί οι ξερόλες τοπικής και κεντρικής πολιτικής σκηνής, μας έφεραν την Ελλάδα, εδώ που είναι τώρα.
    Μη φοβάστε να λέτε την γνώμη σας.
    Το διαδίκτυο είναι το όπλο που φοβούνται όλοι αυτοί, γιατί είναι δεινόσαυροι και δεν το ξέρουν και κυρίως δεν ξέρουν την δύναμή του.
    Αν την λέτε, και όσοι δεν σας ψήφισαν, θα το εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν.
    Τώρα δίνετε εικόνα υποτακτικών ανθρωπάκων.
    Βλέποντας σας στο ΔΣ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι εσείς οι νέοι Σύμβουλοι συμφωνείτε με τις τακτικές που εφαρμόζονται στο Δημ. Συμβούλιο να είστε άφωνοι και άλαλοι, δεν μπορώ να πιστέψω ότι "κάτσατε" νέοι άνθρωποι και σας έκαναν λοβοτομή, δεν μπορώ να πιστέψω ότι εσείς οι νέοι δεν έχετε κάποιες καλύτερες ιδέες για τον τόπο, ούτε ότι δεν έχετε καλύτερα ιδεώδη, από αυτά που εξυπηρετούν οι δεινόσαυροι της πολιτικής.
    Επιτέλους δεν είστε γλάστρες.
    Δείξτε την αξία που έχει κάθε νέος, μέσα στο μυαλό του.
    Τους παππούληδες τους είδαμε, τώρα είναι η σειρά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ανώνυμο 01:06

    1) ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ γράφεται με -ε όχι -αι.
    2) shift 1 είναι το θαυμαστικό το ξέρω και σε ευχαριστώ.
    3) Μην γράφεις κεφαλαία, μου θυμίζεις κάτι καράβλαχους που ουρλιάζουν στο Δ.Σ.
    3) Στο πόστ μου αναφέρθηκα στα νέα παιδιά. Αυτά ψηφίζω και στηρίζω και ευτυχώς για σένα ψήφισαμε την ίδια παράταξη. Μόνο που δεν μου αρέσει να ψηφίζω την κ.Γαιτανά και να μου σερβίρουν τον άλλο συνέχεια για δήμαρχο. Αυτό με πειράζει. Περιμένω πολλά από τους νέους της Προοπτικής και πιστεύω ότι θα πάει καλά, μακριά από το σάπιο παρελθόν.

    Μην είσαι τόσο εμπαθής.Θα πάθεις τίποτα και δεν αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για κάθε έναν που έχει δημόσιο βήμα, ασχέτως του αν είναι νέος ή παλιός στα κοινα, θα πρέπει να υπάρχει η φρόνηση και η συναίσθηση της ευθύνης.
    Εκείνοι που προτρέπουν τους νέους δημοτικούς συμβούλους να αντιδρούν έτσι, προσφέρουν κάκιστη υπηρεσία τόσο στους ίδιους όσο και στην πόλη.
    Γιατί οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, θα πρέπει να μάθουν στην συντεταγμένη και με κανόνες συζήτηση, η οποία έχει σαφή όρια. Το αν θα είναι 3 ή 5 λεπτά ο αρχικός χρόνος έχει μικρή σημασία.
    Επίσης θα πρέπει να μάθουν να δομούν την σκέψη τους, έτσι ώστε να συνδυάζουν την μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα στον μικρότερο δυνατό χρόνο.
    Χωρίς να υποβαθμίζεται ο θεσμικός ρόλος του δημοτικού συμβούλου, ο νέος δημοτικός σύμβυλος θα πρεπει να καταλάβει ότι οι πρώτοι μήνες θα έχουν και παιδευτικό ρόλο για τον ίδιο.
    Υπό αυτή την έννοια δεν κατανοώ τέτοιες αντιδράσεις, ακόμα και αν υπήρξε αυθαίρετη ερμηνεία του Κανονισμού από πλευράς Προεδρείου.
    Στην εποχή μας που υπάρχει πληθώρα μέσων και διόδων ενημέρωσης, δεν μπορεί κανένας να φιμώσει κανέναν.
    Επίσης θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε ιστορικά παραδείγματα. Η αναφορά στον Χίντενμπουργκ, είναι ασφαλώς ατυχής γιατί δεν συντρέχει καμία ιστορική αντιστοιχία.
    Εκείνο λοιπόν που, κατά την γνώμη μου, θα πρέπει να φροντίσει ένας νέος Δημοτικός Σύμβουλος είναι να προσπαθήσεινα συνδυάσει την φρόνηση, την νηφαλιότητα, την ψυχραιμία και την γνώση.
    Οι νέοι αν θέλουν να κάνουν την επανάστασή τους, ας την κάνουν ενάντια στον πραγματικό εχθρό και αυτος δεν είναι άλλος από την μετριοκρατία που υπάρχει παντού γύρω μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αγαπητέ ανώνυμε των 2:34
    Δεν πρόκειται για "αυθαίρετη ερμηνεία του Κανονισμού από πλευράς Προεδρείου".
    Η ενέργεια που περιγράφεις πιο πάνω, μπορεί να συμβεί από λάθος εκτίμηση, από κούραση, από λάθος ερμηνεία, που είναι όλα αυτά ανθρώπινα.
    Εσύ πιστεύεις ότι από αυτούς τους λόγους έγινε η "αυθαίρετη ερμηνεία"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ws pros auton pou milise gia video, ta DS einai eleuthera gia olous tous polites epomenws kai ta video!!! Edw ginontai live anametadwseis tis boulis... ektos kian o Gretzelias thelei na ta apagoreusei epeidi den exei fotogeneia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΜΠΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΤΑΤΖΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ Σ ΑΦΗΜΑΝΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ ανώνυμε @2:34

    Οι νουθεσίες σου καλές είναι, αλλά να τίς λές
    εκεί που πρέπει.
    Μη μπερδεύεις το προεδρείο για αυθαίρετη
    ερμηνεία...ο πρόεδρος τον ερμήνευσε τον κανονισμό κατά το δοκούν και το προεδρείο αντέδρασε.
    Εκτός άν είσαι ο ίδιος ο πρόεδρος οπότε έχεις
    απόλυτο δίκιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η νέα προοπτική ήταν νέα για την Νέα Χαλκηδόνα...

    Η νέα προοπτική στη Φιλαδέλφεια Χαλκηδόνα χωρίς τον αείμνηστο Γιώργο Αποστολάκη, είναι ότι πιο παμπάλαιο υπάρχει στον Δήμο!

    Η αντιπολίτευση δεν πάει πίσω... αλλά η πλειοψηφία έχει δεινόσαυρους που επιβιώνουν στα δημοτικά πράγματα από την μεταπολίτευση!

    Νέα δήμαρχο και νέους συμβούλους που δυστυχώς αποδεικνύεται από τα πράγματα ότι οι παλιότεροι με επικεφαλής τον Γρετζελιά τους έχουν για πασατέμπο...

    Η δήμαρχος έχει ένα επιτελείο για κλάματα με πρόσωπα που δεν γνωρίζουν την πόλη και τα προβλήματα της, την αυτοδιοίκηση, πρόσωπα και καταστάσεις, τίποτα απολύτως...
    Γι΄ αυτήν είναι ένα ραντεβού στα τυφλά και έχει αφεθεί στους "έμπειρους" και σε νεότερους γλύφτες αντι....... που κάθε τόσο πηγαίνουν στο γραφείο της και της πουλάνε εκδούλευση...

    Κανείς τους όμως δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει πολιτικά ή έστω επικοινωνιακά ότι η πηγή κάθε προβλήματος στο δήμο είναι ο Γρετζελιάς!
    Τη ζημιά που τους κάνει θα την καταλάβουν όταν κλείσουν οι κάλπες σε 3,5 χρόνια, δηλαδή πολύ αργά...

    Αλλά πρέπει να θέλει κανείς και να σωθεί για να τον σώσεις... και δαύτοι δεν θέλουν είναι ολοφάνερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι... το πρόβλημά σας Τομπουλογλικοί είναι ο Γρετζελιάς... εννοείται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το παληκαράκι, το όμορφο, έχει μελετήσει τη σύγχρονη τοπική και κεντρική πολιτική ιστορία και κατέληξε ότι τον εκφράζει ως επικεφαλής ο κ.Χάρης Τομπούλογλου-Λεονιδόπουλος? Εγώ απλά ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re paidakia ti paraponieste kai skotizeste oli tin wra?xasate tis ekloges!

    den ftaiei o gretzelias kai i apostolaki pou den isastan peistikoi,ikanoi kai magkes gia na kerdisete.
    ek tou apotelesmatos eiste akatalliloi kai polu ligoi gia na dioikisete.
    etsi apofasisame san laos.
    i douleia sas einai na eiste antipoliteusi oxi na prospatheite apegnwsmena na dioikisete apo autin tin thesi.
    se 3,5 xronia vlepoume pali.

    vreite ta ligo me ton eauto sas kai min simperifereste san nikites.
    eiste oi megaloi xamenoi,pou irthan ola toumpa kai anapoda kai pali den kataferate na kerdisete.

    kati lathos tha kanate vre aderfe!to vrikate auto to lathos?
    oxi!kai sinexizete na leitourgeite opws prin tis ekloges...

    etsi den pate pouthena palikaria mou kai tha deite oti me tetoia proswpa kai me tetoia simperifora se 3,5 xronia an kataferete na ksanakateveite stis ekloges etsi opws eiste tha eiste tetarti kai pempti thesi....

    ki esu re diamanti mou,min asxoleisai me tin meiopsifia.milame gia atoma ta opoia den antilamvanontai tin pragmatikotita kai zoun ston diko tous kosmo.ti politiki na paraksoun autoi oi anthrwpoi otan akomi den exoun antilifthei oti exoun xasei kai oti einai antipoliteusi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τραγικος ο Τομπι που εβαλε το παιδι να βγαλει τετοιο κειμενο, χωρις λογο... τα βλεπει αυτα ο κοσμος και μονο κακο του κανει μια τετοια προσωπικη "επιθεση" (λεμε τωρα)στα ξεκινηματα του
    Δεν ειδαμε τον αδερφο του να εκτιθεται ετσι...
    αντε καμια φωνουλα την ωρα της συνεδριασης

    κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμε @4:45μ.μ

    Πρέπει να εχεις πρόβλημα με τα Ελληνικά..
    Τα Φραγκολεβαντίνικα που γράφεις δεν διαβαζονται
    γράψε Ελληνικά να σε χαρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Γρετζελιάς είναι ο πιο Δημοκράτης απ'όλους μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο...
    Γιατί άλλο Δημοκρατία και άλλο Αναρχία........
    όσο και να θέλετε το δεύτερο δεν θα το έχετε γιατί δεν θα το επιτρέψει
    Καλά σας είπε στον ύπνο σας τον βλέπετε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Σωτηράκης ξέρει ότι ο αρχηγός του πρωτοστάτησε για να μη γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ γιατί μας το παίζει και οριτζιναλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμε 9.27΄ λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...
    Αν ο Γρετζελιάς είναι ο πιο δημοκράτης απ΄ όλους τότε όλοι οι υπόλοιποι είμαστε αναρχικοί...
    Εκτός του ότι δημιουργείται κενό στον ορισμό του φασίστα...
    Αν παρακολουθούσες Δ.Σ. με τον Γρετζελιά στην αντιπολίτευση θα έβλεπες πως συστηματικά μπαχαλοποιούσε τις συνεδριάσεις!
    Ο νερόβραστος Βατίδης, ο χλιαρός Κόντος κολλητοί του βέβαια μέχρι πριν αναλάβουν, τον είχανε μην στάξει και μην βρέξει...
    Τώρα μένει να βρεθούν και τυπικά με εκείνον τον ανεκδιήγητο Πουλάκη στο ίδιο κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτοί οι τομπουλογλικοί και πρωτίστως ο επικεφαλής τους πρέπει να έχουν τεράστιο ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι μέσα σε 3-4 συμβούλια το μόνο που κάνουν είναι φασαρία.

    Χάρη πάρτο επιτέλους απόφαση. Δεν σε θέλει ο κόσμος. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Δεν πρόκειται να γίνεις Δήμαρχος ποτέ! Είχες τρελλή ευκαιρία αυτή τη φορά, δούλεψαν όλα για πάρτη σου αλλά είσαι γεννημένος για να βάζεις αυτογκόλ στο 90'.

    Κλάϊν μάϊν αντιπολίτευση για τα μάτια του κόσμου. Αφού
    ρε όλοι ξέρουν ότι εκεί μέσα είστε μια παρέα που παίζει το έργο διοίκηση-αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτός ο Κοσκολέτος ήθελα να 'ξερα πως την πάτησε έτσι κι ακολουθεί τον Τομπούλογλου. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. KRIMA KAI EINAI KAI "NEO" PAIDI...
    OXI KAI TOSO NEO GIA NA EINAI AMOIRO EYTHINON... [(OMOIOS STON OMOIO) ke Anonime 8:09 ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σωστός 9:52
    Βέβαια και το δασκάλεμα, δασκάλεμα... με όποιο δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις, δεν λένε...; στο μεταξυ ομως ο καθενας επιλεγει με ποιον δασκαλο καθεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε σείς ασχοληθείτε λιγάκι με τους νέους στην πράξη και αφήστε την καραμέλα "των νέων" πια.Αν θέλει ο Κοσκολέτος και ο κάθε Κοσκολέτος να κάνει κάτι σωστό και συλλογικό και οχι να ασχολείται με τον Γρετζελιά.Πόσους νομίζετε μας νοιάζει για το τι κάνουν αυτοί εκεί μέσα;Μια φορά στα 4 χρόνια έχει πανηγύρι.Μετά δεν ασχολείται κανείς μ'αυτούς.ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΡΑΞΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή