Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μνημείο... για κλάματα

Μνημείο χαμένης αισθητικής έχει καταντήσει, και χαμένης εκτίμησης στον πολίτη. Πώς θα περάσουμε κύριοι του Δήμου από αυτό το πεζοδρόμιο; Ποιον θα πάμε στο δικαστήριο αν σκοντάψει ένας ηλικιωμένος, ή αν χρειαστεί να βγούμε στο δρόμο και μας κτυπήσει ένα αυτοκίνητο;
Επίσης, δείτε δίπλα, την πινακίδα που λέει να μην τρέχουν τα αυτοκίνητα. Ούτε δίπλα να πάει κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι λέει.
Ξυπνήστε εκεί στο Δήμο... άντε...

14 σχόλια:

  1. Όλα αυτά τα προβλήματα θα είχαν λυθεί αν είχε εκλεγεί ο Χαρούλης. Θα είχε εκχωρήσει όλους τους ελεύθερους χώρους στους εργολάβους και δεν θα υπήρχαν τέτοια προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η Ελλάδα μυρίζει από μακρυά καφρίλα. Ο Εκδότης του blog βγάζει στην φόρα μια φωτογραφία και λέει στον Δήμο, "ξυπνήστε". Ο Δήμος το έκανε αυτό, αλλά ακόμα και αν το έκανε άλλος, ο Δήμος πάλι έπρεπε να πάει να αποσύρει τα μπάζα.
    Και έρχεται το μαγκάκι, ο Έλληνας, ο πονηρός, ο ξερόλας, το πολιτικό ον (που κάποτε θα μας βάλουν στο μουσείο-δεν την γλυτώνουμε), ναι αυτός που τρώει τις απανωτές καρπαζιές και το βουλώνει, και τι του λέει του εκδότη?

    Άμα ήταν ο Χαρούλης θα έκανε αυτό και άμα ήταν ο Κόντος θα έκανε το άλλο και άμα ήταν ο Χατζηπετρής θα έκανε το παράλλο.

    Μήπως είμαστε τεράστια βλήματα και δεν το έχουμε ακόμη προσδιορίσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Διαμαντή την διαφημιστική ταμπέλλα 50 μέτρα πιο κάτω που βγαίνει στην οδό Δεκελείας δεν έχεις να γράψεις τίποτα.

    Η ευθύνη δεν είναι δική σου αλλά του αντιδημάρχου κ. Χωρινού που δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι έχει επιληφθεί και άλλων πολεοδομικών παρεκτροπών του εν λόγω καταστήματος, μετά από ερώτημα του κ. Θ. Μάλλιου.

    Η πόλη έδωσε μάχη για να απαλλαγή από τις διαφημιστικές ταμπέλες, αλλά μόλις αποκτήσαμε νέα διοίκηση νατες πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αγανακτισμένος πολίτης16 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:21 π.μ.

    Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε την μέρα που φτιάχνονταν η ράμπα για την πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες και ενώ οι εργασίες δεν είχαν ολοκληρωθεί! Η προπαγάνδα καλα κρατεί! Μπράβο Kalimera Omorfo Real Estate! Κάνε καταστροφική κριτική για όλα....ποτέ εποικοδομητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγανακτισμένε, η φωτογραφία τραβήχτηκε χθες το μεσημέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και σήμερα, που πράγματι το πεζοδρόμιο έχει φτιαχτεί, δεν υπάρχει ράμπα για ΑμεΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστή η ΑΛΗΘΕΙΑ !!! Μπράβο !!!

    Κύριε Αγανακτισμένε Πολίτη,
    οι αποδείξεις ήρθαν άμεσα δια στόματος ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ της Δημοτικής Αρχής που προσπαθείς να κάνεις, μάλλον κακό της κάνει... αφού χρησιμοποιείς ψέμματα που αποδεικνύουν το αντίθετο.

    Καλά ο αντιδήμαρχος Χωρινός ή ο Κότσιρας δεν το καταλαβαίνουν;;;
    Μόνο κακό και δυσφήμιση τους κάνεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο αγανακτισμένος πολίτης16 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:01 π.μ.

    Σαφώς και τραβήχτηκε χτες η φωτογραφία. Γιατί χτες φτιαχνόταν η ράμπα. Πέρασα από το σημείο πριν από δύο ώρες (8.30) σήμερα (16/2/2011)και τα μπάζα έχουν απομακρυνθεί. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα με την πρώτη ευκαιρία ... Μαζί σας να μην αφήσουμε την πόλη μας στο έλεος των κάθε είδους "μπάζων" αλλά με εποικοδομητική κριτική και "κράξιμο" ΟΤΑΝ επιβάλλεται!
    Και επειδή πριν αναρτήσω το σχόλιο είδα το σχόλιο των 10.40 από τον χρήστη "η αλήθεια" προσθέτω το ακόλουθο:
    Αρχίζω να απορώ αν κάνουν τα μάτια μου πουλάκια...Έτσι πήγα επι τόπου στο σημείο πριν από 5 λεπτά και έβγαλα και φωτογραφία. Υπάρχουν 3 (ολογράφως τρεις) ράμπες για πρόσβαση των ΑμΕΑ. Δύο στο πάρκο Μικρασιατών και μία στο πεζοδρόμιο επί της Πίνδου απέναντι από τη μία προαναφερθείσα ράμπα. Οι φωτογραφίες στη διάθεσή σας. Ένας επιτόπιος έλεγχος δεν βλάπτει. (Ράμπα νοείται η υποβάθμιση του πεζοδρομίου με την κατάλληλη κλίση για την πρόσβαση των αμαξιδίων των ΑμΕΑ και ΟΧΙ κάποια αυθαίρετη μεταλλική κατασκευή με κλίση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Αγανακτισμένος
    Νομίζω ότι με απλά ελληνικά, μπορούμε να συνεννοηθούμε. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ που τραβήξαμε τη φωτογραφία ΔΕΝ υπάρχει ράμπα. Σε άλλα σημεία του πάρκου, βεβαίως. Αλλά το θέμα δεν είναι η ράμπα, είναι η εικόνα εγκατάλειψης. Γιατί εμάς, μας χαλάει ότι στα μάρμαρα βλέπουμε γραμμένα σκουπίδια, μας χαλάει ότι στη διπλανή πινακίδα ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις τι λέει, μας χαλάει όλο το στυλ ακαλαισθησίας και βανδαλισμού, για το οποίο φέρει ευθύνη ο πολίτης που το δημιουργεί ή το ανέχεται, αλλά φταίει κι ο δήμος που αφήνει αυτό το ακαλαίσθητο πράγμα εκεί, να καμαρώνει. Αυτό λέμε. Απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αγανακτισμένος πολίτης16 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:07 π.μ.

    Προς τον Όλα στη φόρα...
    Θέλω να πιστεύω ότι η έλλειψη τεχνικών γνώσεων μπορεί να δικαιολογήσει το σχόλιο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Δεν έχω ανάγκη να κάνω προπαγάνδα υπέρ της παρούσας δημοτικής αρχής ειδικά αφού δεν την ψήφισα. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση όπως και το σχόλιό σου αφού είμαι βέβαιος ότι δεν μπήκες καν στον κόπο να επισκεφτείς το εν λόγω σημείο. Άλλοι φορούν ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. Όχι εγώ. Ενδιαφέρομαι μόνο για την πόλη που ζω, να είναι ανθρώπινη για μένα και την οικογένειά μου και δεν μπορώ τις ανακρίβειες.Σε αυτό το τελευταίο ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ με ην πόλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο αγανακτισμένος πολίτης16 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:10 π.μ.

    @ΑΛΗΘΕΙΑ...Δώσε μου την δυνατότητα να σου στείλω φωτογραφία του σημείου που αναφέρεσαι.Και να την αναρτήσεις για του λόγου το αληθές.Δες σε παρακαλώ και τον ορισμό της ράμπας για ΑμΕΑ στο σχόλιό μου των 11.01πμ.
    Για όλα τα υπόλοιπα συμφωνούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στείλε, φίλε μου, στο μειλ ta.pragmata@yahoo.gr είναι γραμμένο και στο πάνω μέρος του blog μας. Φυσικά θα την αναρτήσω κι αν κάνω λάθος θα πω συγνώμη. Αλλά το ζήτημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΡΑ. Είναι η εικόνα εγκατάλειψης. Κι εκεί, όπως λες, συμφωνούμε. Οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο αγανακτισμένος πολίτης16 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:35 π.μ.

    @ΑΛΗΘΕΙΑ
    Σου έστειλα φωτογραφία και από το εν λόγω σημείο (επί της Δεκελείας) και από το σημείο επί της Πίνδου. Φαίνεται ξεκάθαρα η υποβάθμιση του πεζοδρομίου και η άμμος θαλάσσης για πλήρωση των αρμών ανάμεσα στους κυβόλιθους του πεζοδρομίου.
    Το ζήτημα δεν είναι να ζητήσει κάποιος συγγνώμη.Το ζήτημα είναι η εποικοδομητική κριτική γιατί πολλά ζητήματα χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και προσοχής. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή