Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Το Σάββατο το πρώτο προσυνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο ΣΕΦ

Την πρώτη προσυνεδριακή της Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιήσει η Δημοκρατική Συμμαχία στον Πειραιά, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»-ώρα έναρξης 10:00 π.μ.). Στο δρόμο για το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος (27,28 & 29 Μαΐου 2011), η πρώτη συνδιάσκεψη έχει
διπλή θεματολογία:

1. Η πολιτική στρατηγική της Δημοκρατικής Συμμαχίας

2. Οι βασικές θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την οικονομία και την έξοδο από την οικονομική κρίση.

Στη συνδιάσκεψη θα παρουσιαστούν επίσης και βασικές προγραμματικές κατευθύνσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την περιφερειακή ανάπτυξη, στην Αττική και τα νησιά (πλην Κρήτης).

Στη συνδιάσκεψη θα μιλήσει τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και ειδικοί εισηγητές, αλλά και απλά μέλη που θα ζητήσουν να τοποθετηθούν ή να υποβάλουν ατομικά ή ομαδικά τροπολογίες, επί των εισηγήσεων. Για την καλύτερη ενημέρωση και προετοιμασία των συμμετεχόντων, οι εισηγήσεις θα αναρτηθούν από την Πέμπτη 17 Μαρτίου, στην ιστοσελίδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας.  Κάθε ένας από εμάς, τους σύμμαχους αλλά και τους φίλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας, μπορούν και πρέπει να συμμετέχουν.

Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του προσυνεδριακού μας διαλόγου από κάθε ενδιαφερόμενο, τόσο αυτοπρόσωπα (παρατηρητές), όσο και μέσω διαδικτύου (web streaming). Επίσης θα υπάρξει και η δυνατότητα εξ αποστάσεως τοποθέτησης μελών με ομιλίες που θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω skype.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου