Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

για την προσυνεδριακή εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

Από τη Δημοκατική Αριστερά της πόλης μας λάβαμε το Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση, για την οποία σας ενημερώσαμε αυθημερόν:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προσυνεδριακή συνέλευση της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011. 
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος φίλοι και μέλη του κόμματος, ανένταχτοι πολίτες  αλλά αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η συμμετοχή και άλλων συμπολιτών που δήλωσαν φίλοι ή μέλη άλλων πολιτικών χώρων, οι οποίοι έλαβαν μέρος στη διαδικασία τόσο με ερωτήσεις όσο και με ομιλίες, κρίνοντας θετική την πρωτοβουλία για ανοικτές διαδικασίες και πρότειναν να παρθούν πρωτοβουλίες που θα προωθούν έναν  ευρύτερο διάλογο για επίκαιρα θέματα.
Την παρουσίαση των θέσεων για το συνέδριο έκανε ο Γιάννης  Κακουλίδης μέλος της Εκτελεστικής  Επιτροπής, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους της ίδρυσης του νέου κόμματος και τις γενικές ιδεολογικές-πολιτικές αρχές που αυτό πρεσβεύει.
Ακολούθως ανέπτυξε εν συντομία τις προσυνεδριακές θέσεις για την οικονομία, την ευρωπαϊκή πολιτική,   την οικολογία, την αγροτική πολιτική και την εκπαίδευση. Αναπτύχτηκε γόνιμος διάλογος, ιδιαίτερα στο επίκαιρο ζήτημα της επίθεσης στη Λιβύη.
Τέλος εκλέχθηκαν  οι αντιπρόσωποι για το 1ο Συνέδριο του κόμματος ενώ έγινε  πρόταση, η οποία έτυχε αποδοχής, το συνέδριο να παρακολουθήσουν και όσοι άλλοι φίλοι θέλου
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Επικοινωνία:
http://da-filhal.blogspot.com/
facebook: Δημοκρατική Αριστερά Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

4 σχόλια:

  1. "Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος φίλοι και μέλη του κόμματος, ανένταχτοι πολίτες αλλά αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η συμμετοχή και άλλων συμπολιτών που δήλωσαν φίλοι ή μέλη άλλων πολιτικών χώρων..."

    Πόσοι είστε τελικά ρε παιδιά όταν στην άδεια αίθουσα ήταν τόσοι ανένταχτοι ή μέλη άλλων πολιτικών χώρων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Κοσμοπλημμύρα» που θα 'γραφε κι ο μακαρίτης ο Κακάτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορούσε ο κόσμος να μπεί μέσα...
    Σαν τα σταφύλια κρεμόντουσαν...

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΟΝΑΡΧΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και πάει λέγοντας η βάρκα...
    Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλές Αριστερές, ρε παιδιά.
    ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ υπάρχει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή