Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Κύπελο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΑΕΚάρα, η ομάδα της καρδιάς μας στάθηκε όρθια μέσα στην Τούμπα, πήρε το πολύτιμο "διπλό" (περνούσε και με ισοπαλία εκτός του 0-0) και πέρασε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλου, όπουθα συναντήσει το τελευταίο της εμπόδιο πριν σηκώσει την πολύτιμη κούπα: Τον
Ατρόμητο του Γιώργου Δώνη. Το πολύτιμο χθεσινό γκολ πέτυχε ο Δέλλας, μετά από μπαλιά "πάρε- βάλε" του Νάτσο Σκόκο.

2 σχόλια:

  1. Στην Τούμπα μπορεί να στάθηκε όρθια. Στο Καραϊσκάκη τι έγινε ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους της ομάδας για τη σημερινή μαύρη βραδιά, που δυστυχώς θα μείνει ως μια από τις πιο άσχημες στιγμές της ιστορίας μας του συλλόγου μας.
    Οι ευθύνες βαραίνουν όλους και τον καθένα μας ξεχωριστά. Η σημερινή ήττα πρέπει να αποτελέσει κακή παρένθεση ώστε να μην αποπροσανατολιστούμε από τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης ενός τροπαίου ύστερα από εννέα χρόνια και τη μάχη για τη δεύτερη θέση στα play-off του πρωταθλήματος.
    Πλέον η προσπάθεια όλων μας είναι να παραμείνει ήρεμη η ομάδα και ο κόσμος πρέπει να την στηρίξει, όπως κάνει κάθε φορά τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα».

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή