Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ημέρα περιβάλλοντος από το Σύλλογο Γονέων του 1ου Γυμνασίου Φιλαδέλφειας

Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 ο Σύλλογος του 1ου Γυμνασίου Ν.Φ. πραγματοποίησε με επιτυχία στο σχολείο «Ημέρα Περιβάλλοντος». Περιελάμβανε παρουσίαση και ομιλία από τη  «Μεσόγειος SOS», καθαρισμό του χώρου, βάψιμο, δεντροφύτευση, δημιουργία βοτανικού κήπου και επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που πραγματικά αξίζουν τα παιδιά και να αναδείξουμε τις αρετές του εθελοντισμού, μαθητές, καθηγητές, σύλλογος και δήμος συναντηθήκαμε, πήραμε τα εργαλεία μας και το μεράκι μας και φτιάξαμε ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας. 
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή και η προσπάθεια που κατέβαλαν οι μαθητές του σχολείου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και διαμόρφωσαν ένα χώρο που το δικαιούνται και τους αξίζει.
Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον γυμνασιάρχη μας Χρήστο Παπαχρήστο, τον αντιδήμαρχο, Παύλο Κότσιρα, τον γεωπόνο Θεόφιλο Ματσουκά τους συνεργάτες του, τον υδραυλικό Μανώλη Κατσίμπρη καθώς και τους καθηγητές Γυμνασίου και Λυκείου για την ευγενική προσφορά τους και την εθελοντική εργασία τους καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωση.

Mε εκτίμηση
Ο Σύλλογος του 1ου Γυμνασίου Ν.Φ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου