Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Χριστός Ανέστη !


2 σχόλια:

  1. Καλή Ανάσταση στη χώρα μας.
    Καλή Ανάσταση και στην πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 1.43 η πόλη δεν χρειάζεται Ανάσταση. Μια χαρά είναι η Φιλαδέλφεια έτσι όπως έχουν τα πράγματα. Πρόβλημα θα είχαμε αν είχε επικρατήσει ο Κόντος ή ο Τομπούλογλου που λειτουργούσαν και λειτουργούν σαν real estate company. Ενώ ο Γρετζελιάς, ο οποίος είναι και ο ιθύνων νους αυτής της παράταξης της Νέας Προοπτικής και εμπνευστής του σχεδίου νίκης την β' Κυριακή, είναι αυτός που παρά τα όσα του καταμαρτυρούν, διατήρησε τον ιστορικό μας συνοικισμό σε ανθρώπινα πλαίσια.

    Αφήστε λοιπόν κ.κ. πικραμένοι κατά μέρος τις ξυπνιτζίδικες ευχές περί ...«Καλή Ανάσταση στην πόλη μας» γιατί η πόλη αναστήθηκε το βράδυ της β' Κυριακής των εκλογών, μετά από την καταστροφική 4ετία Αδαμόπουλου (δηλαδή Τομπούλογλου) και την ακόμη πιο καταστροφική του Κόντου και της παρέας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή