Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Κυπελούχος η ΑΕΚ- Εικόνες χαράς, αλλά και εικόνες ντροπής...

Χαρήκαμε όλοι, πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του Κυπέλου από την ΑΕΚάρα, αλλά και όλοι, νομίζω, ντραπήκαμε από τις εικόνες αίσχους που είδαμε μετά το μεγάλο τελικό. εμείς εδώ δημοσιεύουμε την είδηση, αλλά βάζουμε ΜΟΝΟ τις φωτογραφίες των πανηγυρισμών, τις φωτογραφίες που τιμούν το ποδόσφαιρο και το αθλητικό ιδεώδες. Τις
φωτογραφίες πήραμε από το aek-live του καλού φίλου Νίκου Αγγελίδη.









Το απόλυτο χάος επικράτησε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη νίκη της ΑΕΚ με 3-0 επί του Ατρόμητου και την κατάκτηση του τροπαίου από την Ένωση. Αδιευκρίνιστο παραμένει εάν ο διατητής Τάσος Κάκος είχε σφυρίξει τη λήξη του αγώνα, καθώς εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο πέντε λεπτά πριν τη λήξη των καθυστερήσεων. Ακολούθησε ένταση και αντεκλήσεις με ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, γεγονότα που ρεζιλεύουν τον θεσμό.
Με καθυστέρηση έγινε το τελετουργικό της απονομής. Εισβολείς στον αγωνιστικό χώρο άνοιξαν τα ποτιστήρια του ΟΑΚΑ, οι αστυνομικές δυνάμεις έδιναν «μάχες» με χούλιγκαν, την ίδια στιγμή που υπήρχαν παντού εστίες φωτιάς μέσα στο γήπέδο. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν έξω από το ΟΑΚΑ μεταξύ δυνάμεων της Αστυνομίας και οπαδών του Ατρόμητου.
Οδηγός λεωφορείου που μετέφερε οπαδούς της ΑΕΚ, κατήγγειλε φθορές στο όχημά του από άνδρες της Αστυνομίας, η οποία διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση και προανάκριση, για να διαπιστωθεί τυχόν ανάρμοστη συμπεριφορά.

Επεισόδια ακόμα και με τον Εθνικό Ύμνο

Τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ ξεκίνησαν περίπου 1,5 ώρα πριν την έναρξη του τελικού, με οπαδούς της ΑΕΚ να συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις έξω από την Θύρα 35 του γηπέδου, στην οποία κάθονται συνήθως οι φανατικοί οπαδοί της Ενωσης στα εντός έδρας παιχνίδια της.
Λίγα λεπτά πριν την έξοδο των δύο ομάδων και των διαιτητών οι οπαδοί των δύο αντιπάλων επιδόθηκαν σε ανταλλαγή φωτοβολίδων. Το... αποκορύφωμα όμως ήρθε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στον οποίο καμία σημασία δεν έδωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς κινήθηκαν προς το μέρος αυτών του Ατρομήτου και τούς πήραν ένα πανό.

Πριν την έναρξη του β' ημιχρόνου
Λογομαχία μεταξύ των δύο προέδρων των ΠΑΕ, Γιώργου Σπανού και Σταύρου Αδαμίδη πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα λόγω της ρίψης φωτοβολίδων και έλλειψη ορατότητας στην περιοχή της ΑΕΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου