Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Νεκρός ο μικρός γιος του Καντάφι- μαζί και τρία μικρά ΑΘΩΑ παιδιά...

Ο ηγέτης της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, επέζησε τελικά από την επιδρομή των αεροσκαφών του ΝΑΤΟ, αργά το βράδυ του Σαββάτου στην πρωτεύουσα Τρίπολη, αλλά ο νεότερος από τους γιους του ο Σαίφ αλ-Άραμπ και τρία από τα εγγόνια του, έχασαν τη ζωή τους, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μούσα Ιμπραίμ.
Ο Ιμπραίμ ανέφερε ότι ο Σαίφ ήταν πολίτης και όχι μέλος των ενόπλων δυνάμεων της Λιβύης, ήταν 29 ετών και σπούδαζε στη Γερμανία.
Λίβυοι αξιωματούχοι οδήγησαν τους δημοσιογράφους στο οίκημα όπου
βρήκαν το θάνατο τα μέλη της οικογένειας του Λίβυου ηγέτη, το οποίο είχε βληθεί τουλάχιστον από τρεις πυραύλους. Η οροφή του κτιρίου είχε καταρρεύσει σε πολλά σημεία αφήνοντας τις ατσάλινες δοκούς θωράκισης σωριασμένες ανάμεσα σε πλάκες σκυροδέματος.
Ένα επιτραπέζιο ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι παρέμενε άθικτο στο αίθριο του κήπου του οικήματος, που βρισκόταν σε αριστοκρατική συνοικία της Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου