Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Διαδηλώσεις μέσω... facebook


Χιλιάδες «Αγανακτισμένοι» Έλληνες οργανώνουν διαδηλώσεις μέσω Facebook. Χθές δεν υπήρχε στήθηκε σήμερα και Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τρίτης, η αθηναϊκή ομάδα των Αγανακτισμένων είχε 7.500 μέλη   τώρα έχει 8.100 μέλη. Δεκάδες νέα μέλη το δευτερόλεπτο συγκεντρώνει το απόγευμα της Τρίτης η ομάδα των «Αγανακτισμένων» που εμφανίστηκε πρόσφατα στο Facebook, ως
αντίδραση στην οικονομική κρίση.
Αν όλα τα μέλη δώσουν το «παρών» στις διαδηλώσεις που προγραμματίζονται για το απόγευμα της Τετάρτης, το Σύνταγμα, o Λευκός Πύργος και η Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα θα γίνουν σαν την Puerta del Sol της Μαδρίτης, όπου διαδηλώνουν αυτές τις ημέρες οι Ισπανοί.
«Η λέξη Αγανακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας» γράφουν οι διαχειριστές της ομάδας Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα.
«Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες» τονίζουν.
Το πρωί της Τρίτης, η αθηναϊκή ομάδα είχε συγκεντρώσει περίπου 2.500 μέλη. Λίγο μετά τις 18.00, ο αριθμός τους ξεπερνά τις 7.500 και συνεχίζει να αυξάνεται.
Ολοένα και περισσότερα μέλη αποκτούν οι αντίστοιχες ομάδες στη Θεσσαλονίκη, από όπου ξεκίνησε η πρωτοβουλία, καθώς και στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου