Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μέσα από τον Εθνικό Κήπο φυγαδεύτηκαν οι βουλευτές...

Μέσω του Εθνικού Κήπου, συνοδεία αστυνομικών και πυροσβεστών που κρατούσαν φακούς, διέφυγαν οι βουλευτές, οι οποίοι αποκλείστηκαν εντός του Κοινοβουλίου από ομάδα «αγανακτισμένων» που απέκλεισαν νωρίτερα την είσοδο επί της Βασιλίσσης Σοφίας, φωνάζοντας συνθήματα αποδοκιμασίας του
πολιτικού κόσμου.
Με τον ίδιο τρόπο διέφυγαν και υπάλληλοι της Βουλής. Κλούβες της αστυνομίας δημιούργησαν διάδρομο, από τον οποίο τα αυτοκίνητα κατόρθωσαν να βγουν από τη Βουλή, ενώ οι διαδηλωτές απωθήθηκαν.
Οι διαδηλωτές, που παραμένουν έξω από την κεντρική είσοδο του Κοινοβουλίου, κατά την αποχώρηση βουλευτών και εργαζομένων που εξέρχονταν με τα αυτοκίνητά τους, προέβαιναν σε αποδοκιμασίες.
Η παρουσία της αστυνομίας και των δυνάμεων των ΜΑΤ είναι ιδιαίτερα ισχυρή, ενώ πιο πριν οι κλούβες που συγκεντρώθηκαν απέκλεισαν τόσο την περιοχή κατά μήκος του προαύλιου χώρου της Βουλής, όσο και προς το Σύνταγμα.
Σύμφωνα με κάποιες πληρφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ελάχιστοι οργισμένοι πολίτες πλησίασαν στο σημείο αποδοκιμάζοντας τους πολιτικούς. Σύντομα ενισχύθηκαν από άλλους διαδηλωτές που προέρχονταν από την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στα Προπύλαια με ομιλητή τον Μ. Θεοδωράκη, καθώς και αγανακτισμένους πολίτες από την πλατεία Συντάγματος.
Εν τω μεταξύ, μεγαλειώδης ήταν η διαδήλωση το απόγευμα της Τρίτης στο Σύνταγμα και τα Προπύλαια, όπου η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησε εκδήλωση με ομιλητές τον πρύτανη Θ.Πελεγρίνη και τον Μ.Θεοδωράκη.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου