Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Νέο ρεσιτάλ Παγκάλου: Κόμμα τραμπούκων ο ΣΥΡΙΖΑ!

«Κόμμα τραμπούκων» χαρακτήρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα των τελευταίων μηνών. Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες και τους προπηλακισμούς πολιτικών, τις οποίες χαρακτήρισε «πράξεις βίας και αθλιότητας». Σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντί «να
καταγγείλει τους τραμπούκους, είναι το κόμμα που ενισχύει την τραμπούκικη λογική της πολιτικής».

Ο Θ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «αδιέξοδη» τη θέση Σαμαρά περί επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου. Όσο για την πρόσφατη εσωκομματική αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ, ο Θ.Πάγκαλος τόνισε ότι τελικά «σύσσωμη η ΚΟ στήριξε τον Πρωθυπουργό και ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο».



1 σχόλιο:

  1. Η φωτογραφία τού εγγονού του δικτάτορα εμπνέει. Μου θυμίζει την από ετών σοκαριστική όσο και ειλικρινή δήλωση τού εθνικιστή Κ.Πλεύρη (κυκλοφορεί στο youtube) ότι ο κύριος Πάγκαλος κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει τους σαπωνοποιούς να πλουτίσουν.
    Τώρα, το ερώτημα είναι πώς ξεκίνησε να χάνει τον έλεγχο του βάρους του. Μια εξήγηση θα ήταν ότι παρακαθόταν κατά τα φοιτητικά του χρόνια ως καρεκλοκένταυρος της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ στο Παρίσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή