Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Άρχισαν οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκίνησε το Σάββατο ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2011» που διοργανώνει ο Ενιαίος Φορέας Πολιτισμού του Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας. Στην εναρκτήρια εκδήλωση των χορευτικών ομάδων παραδοσιακών χορών, παρουσιάστηκαν χοροί από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας και η ιστορία των ομάδων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Την
έναρξη έκανε ο Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Νίκος Παπανικολάου ο οποίος αποκάλεσε τα μέλη των χορευτικών ομάδων «σημαιοφόρους της Ελληνικής παράδοσης και άξιους πρεσβευτές του Δήμου μας σε όλες τις παρουσίες τους ανά την Ελλάδα». Η Δήμαρχος Ευτυχία Γαϊτανά Αποστολάκη στον χαιρετισμό της είπε μεταξύ άλλων ότι «η νέα φιλοσοφία μας στη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων προτάσσει την παρουσίαση των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της πόλης μας και το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται σε άλλους δήμους, συλλόγους και φορείς σε μια προσπάθεια ανταλλαγής πολιτιστικών ιδεών. Σε αυτή τη νέα πορεία με όλους τους πολίτες ενεργούς και συμμέτοχους θα παραχθεί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.» Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους η Αντιδήμαρχος κ. Αγαγιώτου, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Χάρης Τομπούλογλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σιμιγδαλά και Κοπελούσος και ο Τοπικοί Σύμβουλοι Νέας Χαλκηδόνας κ. Φαφούτη και κ. Κατσαρού.

6 σχόλια:

  1. οι χοροί κ τα νταούλια μας έλειπαν , τα λεφτά που μας χρωστάει τα κάνουνε γαργάρα ...εμείς πεινάμε κ αυτοί χορεύουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πληρωθούν άμεσα οι δάσκαλοι του Πνευματικού Κέντρου.
    Αυτό έχει προτεραιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...Η Δήμαρχος Ευτυχία Γαϊτανά Αποστολάκη στον χαιρετισμό της είπε μεταξύ άλλων ότι «η νέα φιλοσοφία μας στη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων προτάσσει την παρουσίαση των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της πόλης μας και το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται σε άλλους δήμους, συλλόγους και φορείς σε μια προσπάθεια ανταλλαγής πολιτιστικών ιδεών...".

    Το είδαμε, το είδαμε, πόσο εκτιμά η κυρία το έργο των Συλλόγων της πόλης.
    Κάθε μέρα κοντά τους είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη Νέα Χαλκηδόνα ξεραθήκαν όλα τα Παρτέρια και υπάρχει και γεώτρηση του Δήμου
    ΟΙ Αντιδήμαρχοι κ Κουτσάκης και κ Αγαγιώτου τι καμάρωναν χθες ;
    Λεφτά υπάρχουν μόνο για να πληρωθούν τα κινητά τους
    Αν δεν είχαν υπάλληλους ας καλούσαν εθελοντές να είστε σίγουροι ότι θα μετείχαν αρκετοί ώστε να γίνει το πότισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι αυτοί οι καλά αμειβόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι που αποφάσισαν την αύξηση των δημοτικών τελών κατά 76/100 και τώρα ψηφίζουν σύναψη δανείου ποσού ευρώ 3.000.000 με 6,02% επιτόκιο για να εξασφαλίσουν τους μισθούς τους, τα κινητά και όλα τους τα προνόμια, για τους καταλογισμούς που τους βαραίνουν κάνουν την πάπια.
    Τις δικές τους οφειλές των 151.547 ευρώ προς τον Δήμο θα τους τις θυμίσουμε εμείς οι δημότες με αναφορά μας στον Εισαγγελέα. Χρωστούν αυτοί και χαρατσώνουν εμάς!!. Τους περιμένει όλους η Νέμεσις, αιρετούς και πρόθυμους διεκπεραιωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πηγαίνετε να δείτε τι γίνεται λίγα μέτρα πιο πέρα, στην πλατεία Χρυσαλλίδας, που κάθεσαι στο μισοσπασμένο παγκάκι και σε πιάνει να ξεράσεις από τη μυρωδιά που αναδύει το συντριβάνι.
    Πού'σαι ρε Αποστολάκη, να δεις τα έργα των επιγόνων σου!!!!! 10 μήνες έχεις που τους άφησες μόνους και τα ρήμαξαν όλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή