Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Λήξη πυροφύλαξης για το Άλσος


Με την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ αποχωρίστηκαν τον αγαπημένο χώρο τους, το Άλσος, αφού την Δευτέρα 19/9 σήμανε η λήξη της φετινής πυροφύλαξης, της όγδοης κατά σειρά από το 2004. Το αποχωρίστηκαν ανέπαφο από κάθε κίνδυνο, και επιπλέον καθαρό στο βόρειο τμήμα του, μετά τον συμβολικό καθαρισμό που
πραγματοποίησαν την Κυριακή 11/9.


Η Πρόεδρος ΔΣ Έλλη Καρακούλη, ευχαρίστησε πρωτίστως τους συμπολίτες που αφιέρωσαν τον χρόνο τους στην προστασία του Άλσους και βοήθησαν σημαντικά στο έργο αυτό. Τους Στέλιο Καρατζά, Χριστίνα Κωνσταντάτου, Λυκούργο Λιούνη, Νίκο Μπάλση, Λιάνα Νίνου, Άκη Οικονόμου, Δημήτρη Ομούρλογλου, Τούλα Πουλάκη και Ζοζέφ Φίλο, που μαζί με τους Εθελοντές του Συλλόγου, Ράνια Αλπέντζου, Έρη Αστρά, Μαριλένα Καρακούλη, Βαγγέλη Κατερίνη, Ελένη Καρασαββίδου, Λιλή Καρατσώλη, Σίσσυ Κόντου, Αθηνά Λεϊσου, Ελένη Λίνα, Πάρη Μιχαλάκη, Ισμήνη Μουργελά, Έφη Μπαγουρδή, Άγγελο και Μαριγώ Οικονόμου, Αρετή Πατσιαντού, Μαρίτα Σουκαρά, Μαίρη Σπανούδη, Άννα Τσεσμελή, συνολικά 29 πυροφύλακες,  πραγματοποίησαν 539 ώρες απογευματινών περιπολιών στη διάρκεια του καλοκαιριού. Επιπλέον, οι Εθελοντές πραγματοποίησαν και 7 νυχτερινές περιπολίες τις ημέρες που η ΓΓΠΠ είχε σηματοδοτήσει με υψηλή επικινδυνότητα. Από το 2004 που δραστηριοποιούνται στο άλσος, έχουν πραγματοποιήσει συνολικά 6.954 ανθρωποώρες πυροφύλαξης.

Η Πρόεδρος ευχαρίστησε επίσης:
1. τα Μέλη που βοήθησαν στις πολύωρες υπηρεσίες Φυλακίου: τους Έρη Αστρά, Ελένη Λίνα, Άγγελο Οικονόμου, Μαίρη Σπανούδη και Άννα Τσεσμελή.
2. τον Νίκο Μπάλση, που στη διάρκεια των περιπολιών του καθάρισε αρκετά στρέμματα του Άλσους από τα σκουπίδια
3. την οικογένεια Οικονόμου, για την καθολική συμμετοχή της στις Περιπολίες και την καθημερινή παρουσία της στο Άλσος
4. τους Δημοτικούς Φύλακες Θανάση Κασαπαλόγλου και Στέφανο Γεώργα, για την αρμονική συνεργασία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Χάρης Τομπούλογλου και Σπύρος Γραμμένος, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Τάκης Καρακαξίδης, ο πρώην Δημ. Σύμβουλος κ. Κώστας Ευαγγελινός, ο Χορηγός και Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου κ. Απόστολος Κόντος, το Μέλος ΔΣ του Ιωνικού κ. Νίκος Δανήλος και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.
 
Όλοι οι ανωτέρω, απόλαυσαν τις εξαιρετικές γεύσεις που ετοίμασαν οι Εθελόντριες, σπιτικό κρασί και παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά. Επίσης, ανταποκρίθηκαν στην συγκέντρωση σχολικών ειδών για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου