Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα- αντιδρά ο Τομπούλογλου

Για την προσεχή Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου προγραμμάτισε την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Π. Γρετζελιάς. Τελευταίο θέμα στην Ημερήσια διάταξη, το πολυβασανισμένο θέμα της έγκρισης των όρων του δανείου. Στο χρονικό προσδιορισμό του Δημοτικού συμβουλίου αντιδρά με επιστολή του ο
επικεφαλής της Καλημέρα Ομορφη Πόλη, Χάρης Τομπούλογλου. Ακολουθεί η Ημερήσια Διάταξη και η επιστολή Τομπούλογλου.

1. Έγκριση 5ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Συντήρηση Η/Μ και λοιπών εγκαταστάσεων Λίμνης – Συστήματος προληπτικής πυροπροστασίας και άρδευσης Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας, Α.Μ: 44/2008, εργολάβος: Γιώτης Γεώργιος.
2. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Αναπλάσεις πλατειών, παιδικών χαρών Δ.Ν.Φ.», Α.Μ.: 131/2009, εργολάβος: B. Γεωργαλής και Σια Ε.Ε.
3. Έγκριση απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη ηλεκτροφωτισμού στο λογαριασμό της Δ.Ε.Η. υπέρ του κ. Ι.Κ. λόγω αναπηρίας του, κατόπιν της υπ΄αρ. 28/2011 διαβιβασθείσας απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Φιλαδέλφειας.
4. Διορισμός Κοσμητείας για τον Δημοτικό Ιερό Ναό «Οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες» του Δημοτικού Κοιμητηρίου – Ορισμός 3 λαϊκών μελών.
5. Συγκρότηση Επιτροπής Προϊόντος Χρηματοκιβωτίου-Παγκαριών του Δημοτικού Ιερού Ναού «Οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες» και του Δημοτικού Κοιμητηρίου – Ορισμός μελών.
6. Έγκριση-Ψήφιση 1ης τροποποίησης Προϋπολογισμού «Π.Π.Ι.Ε.Δ.» οικονομικού έτους 2011, βάσει της υπ΄αρ. 20/2011 διαβιβασθείσας (σε ορθή επανάληψη) Απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
7.  Επιστροφή χρηματικού ποσού € 163,20.- ως αχρεωστήτως καταβληθέντος στον κ. Απόστολο-Ιωσήφ Ρασιδάκη – Ψήφιση πίστωσης.
8. Έγκριση-Ψήφιση 5ης τροποποίησης Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2011.
9. Αποδοχή όρων εγκριθέντος τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ποσού  € 3.000.000,00.- για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου.

***

Κε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
    έλαβα σήμερα την πρόσκλησή σας για την συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου για τις 3/10/2011 και ώρα 7:00 μ.μ.
    Σας γνωστοποιώ ότι την ίδια ημέρα (3/10/2011) πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η εκλογή του νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε.  (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος).
    Εκτός του ότι αυτό είναι ένα κορυφαίο αυτοδιοικητικό γεγονός, πρόκειται να μετέχω στην Εφορευτική Επιτροπή αυτής της εκλογικής διαδικασίας, οπότε η παρουσία μου στη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου είναι αδύνατη.
    Λόγω των σοβαρών θεμάτων που πρόκειται να συζητηθούν στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, προτείνω και ζητώ την αναβολή της συνεδρίασης για οποιαδήποτε άλλη ημέρα της προσεχούς εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου