Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 2.11.2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στnν αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Ν. Φιλαδέλφειας (Νικ. Τρυπιά 45) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της
Ημερήσιας Διάταξης :

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ


Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για την προμήθεια ειδών της εκδήλωσης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Έγκριση - Ψήφιση 2ης τροποποίησης Προϋπολογισμού «Π.Π.Ι.Ε.Δ.» οικονομικού έτους 2011, βάσει της υπ΄αρ. 33/2011 Απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Επιστροφή ποσών 100,00 € στην κα Ελένη Χατζημιχάλη και 90,00 € στην κα Luljeta Murati ως αχρεωστήτως καταβληθέντων και ψήφιση αντίστοιχων σχετικών πιστώσεων.

Έγκριση απόφασης Δ.Ε.Π. για τη κατανομή της τακτικής επιχορήγησης στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου.

Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού, Επιτροπής Αξιολόγησης Προσφορών και Επιτροπής Παραλαβής για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου για το έτος 2011-2012.

Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Αναπλάσεις πλατειών, παιδικών χαρών Δ.Ν.Φ.».

Έγκριση 5ου Α.Π.Ε. του έργου «Συντήρηση Η/Μ και λοιπών εγκαταστάσεων λίμνης-Συστήματος προληπτικής πυροπροστασίας και άρδευσης Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας».

Ορθή Επανάληψη της αριθ. 31/2011 απόφασης Δ.Σ. περί συγχώνευσης των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Έγκριση-Ψήφιση 5ης τροποποίησης Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2011.

Αποχαρακτηρισμός τετραγώνων Δημοτικού Κοιμητηρίου.


Έγκριση παράτασης μίσθωσης ακινήτου επί της οδού Μαραθώνος 26 για τη στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου