Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

"Επιχείρηση Καθαρή Πόλη" από το Δήμο

Το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011, η Δημοτική Αρχή και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, θα προβούν στον εθελοντικό καθαρισμό των πλατειών και των πάρκων της πόλης μας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί επιτόπια καταγραφή όλων των υλικοτεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πλατείες και τα
πάρκα της πόλης μας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στοχεύει στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των δημοτών και στην ενθάρρυνση τους, να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Περιμένουμε την εθελοντική συμμετοχή όλων. Συλλόγων, σωματείων, ενώσεων, φορέων, πολιτών ανεξαρτήτως ηλικιών, καθηγητών, μαθητών,  γονέων, εργαζομένων, συνταξιούχων.

Η συνάντησή μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στις 08:30 π.μ., στο Δημαρχείο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Δεκελείας 97 και στο Μνημείο Ηρώων της Νέας Χαλκηδόνας, όπου θα συσταθούν ομάδες εργασίας και θα αναλάβουν τον καθαρισμό συγκεκριμένων πάρκων και πλατειών της πόλης.

Γιατί η καθαριότητα της πόλης είναι υπόθεση όλων μας.

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά Κυριακή δε γίνεται, δουλεύουμε κάποιοι το Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν παραιτούνται οι υπάλληλοι του δήμου ή τουλάχιστον το ΔΣ του συλλόγου τους να δουλεύουν εθελοντικά αφού προτείνουν αντί για προσλήψεις άνεργων στις κενές οργανικές θέσεις να καθαρίζεται η πόλη με εθελοντές;!
    Τι Προκόπης Παυλόπουλος τι εθελόντρια Παυλοπούλου...
    Τουλάχιστον το ΠΑΜΕ να μαζέψει χωριστά τα σκουπίδια… τις μέρες που δεν θα περιφρουρεί την βουλή…
    Κατάντημα αδερφάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα μας πληροφορήσει κανείς, πόσοι τελικά πολίτες συμμετείχαν στον Εθελοντικό καθαρισμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή