Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή για διαφημιστικές πινακίδες

Επιστολή έστειλε στη Δήμαρχο ο Δημοτικό Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Σωτήρης Κοσκολέτος για τις επιδαπέδιες διαφημιστικές πινακίδες. Η επιστολή έχει ως εξής:

Κυρία Δήμαρχε,

Σύμφωνα με το άρθρο 69 του Ν.3852/2010 παρακαλώ να μου χορηγήσετε εμπρόθεσμα τα παρακάτω στοιχεία:
Αντίγραφο της σύμβασης που υπεγράφη από την ΔΗ.ΕΠ.ΑΝ. του πρώην Δήμου Νέας Χαλκηδόνας για την τοποθέτηση διαφημιστικών επιδαπέδιων πινακίδων ύψους 0,70cm και πλάτους 2,00m σύμφωνα με την 172/2007 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Νέας Χαλκηδόνας.
Αντίγραφο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Νέας Χαλκηδόνας που ελήφθη εν συνεχεία, σύμφωνα με την οποία η αρμοδιότητα της διαφημιστικής εκμετάλλευσης των διαφημιστικών πινακίδων επέστρεψε στο Δήμο.
Αντίγραφο τυχόν νέας σύμβασης ή παράτασης της παλαιάς, που αφορά τις συγκεκριμένες διαφημιστικές πινακίδες και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημαρχιακής Επιτροπής του πρώην Δήμου Νέας Χαλκηδόνας που εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο σχετικά.
                                                                                             Με τιμή
                                                                                       Κοσκολέτος Σωτήριος

1 σχόλιο:

  1. 8 νοεμβριου:εορτη αρχαγγελων ΜΙΧΑΗΛ-ΓΑΒΡΙΗΛ
    ποιος αυριο ΔΕΝ θα εορτασει,οπως θα ηθελε;
    ...ας κλεισει αιθουσα(ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ) στο δημο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή