Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Λίγο μετά τον πρόεδρο, παραιτήθηκε και η αντιπρόεδρος του Ενιαίου Φορέα

Χαμός στον Ενιαίο Φορέα, καθώς λίγες ώρες μετά την παραίτηση του προέδρου Νίκου Παπανικολάου, με επιστολή της στη Δήμαρχο η αντιπρόεδρος του Ενιαίου Φορέα και δημοτική σύμβουλος Καίτη Παπανίκα, υπέβαλε κι αυτή την παραίτησή της, με σαφώς περισσότερα στοιχεία μέσα σε αυτήν, από όσα επέλεξε να πει (ή μάλλον να... μην πει) ο κ. Παπανικολάου. Ολόκληρη η
επιστολή της Καίτης Παπανίκα έχει ως εξής:

Αξιότιμη κυρία Δήμαρχε,
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Αγαπητοί εργαζόμενοι,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας που με στηρίξατε με την εμπιστοσύνη σας ως Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Δράσεων Αθλητισμού, Πολιτισμού κ.λ.π. του Δήμου μας.

Δυστυχώς όμως βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας γνωστοποιήσω ότι με την παρούσα σας δηλώνω την παραίτησή μου από την θέση, τόσο της Αντιπροέδρου όσο και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Δράσεων του Δήμου μας.

Πιστεύω ότι η δράση μου θα είναι πιο χρήσιμη από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου παρά από τη θέση της Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα.
Ελεύθερη και μαχητική να αγωνίζομαι γι΄ αυτά που ονειρεύτηκα και όλοι ελπίσαμε, και όχι να χάνω χρόνο για τα αυτονόητα.

Ίσως με την παραίτησή μου, το Πνευματικό Κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας «Ο Αθανάσιος Διάκος» επί της οδού Νικολάου Τρυπιά στη Ν. Φιλαδέλφεια να πάψει να είναι ένα κουφάρι και να αποκτήσει και πάλι ζωή όπως πριν, για να μπορούν να το απολαμβάνουν και να το χαίρονται οι συμπολίτες μας, αφού ο πολιτισμός αποτελεί βάλσαμο για την ανθρώπινη ψυχή σε τόσο δύσκολους καιρούς…...

Ίσως με την παραίτησή μου, οι ηλικιωμένοι, παλαίμαχοι της ζωής, συμπολίτες μας στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου να πίνουν πλέον τον καφέ τους και το τσαγάκι τους, χωρίς να χρειάζεται να το πληρώνουν ……

Ίσως όταν δεν είμαι εγώ στον Ενιαίο Φορέα Δράσεων του Δήμου για να φέρνω καλλιτέχνες, ευγενώς προσφερθέντες εις ανταπόδοση της φιλίας και της προσφοράς μου, να ενημερώνετε επιτέλους το κοινό της πόλης μας έγκαιρα, σωστά και όχι επιλεκτικά, για όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Και ίσως η κα Δήμαρχος, να τιμά τότε με την παρουσία της αυτές τις παραστάσεις, όπου δυστυχώς πάντα έλαμψε δια της απουσίας της.

Ίσως με την παραίτησή μου να προσφέρω περισσότερα !........

Ίσως έτσι να ηρεμήσουν και κάποιοι που φοβούνται το θέατρο, την τέχνη, τον πολιτισμό και κάθε έκφραση καλλιτεχνικής και πνευματικής δημιουργίας……

Ίσως !...... Ίσως!....... Ίσως!.......

Δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος για τα αυτονόητα και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, ας βάλουμε επιτέλους προτεραιότητες.
Δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Και επιτέλους η Δημοτική Αρχή ας αλλάξει ρότα προς το συμφέρον της πόλης, των Δημοτών μας και των εργαζομένων στο Δήμο μας, εφαρμόζοντας και υλοποιώντας το προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Προοπτικής, γιατί εν τέλει δεν μπορεί να αγνοεί προκλητικά και να επιδεικνύει αλαζονεία και ασέβεια προς όλους εκείνους τους Δημοτικούς Συμβούλους και λοιπούς υποψηφίους του Συνδυασμού μας που με τον δικό τους αγώνα και κόπο την ανέδειξαν στο δημαρχιακό θώκο.
 
Με τιμή,

Αικατερίνη Παπανίκα
Δημοτική Σύμβουλος
Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

7 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΚΑΠΗ.Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΙΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνεννοημένοι είναι όλοι τους? τους βάζει έναν έναν να "την κάνουν" αλλά ο ίδιος δε λέει να φύγει. νομίζουν πως κάνουν κάτι όλοι τους. μόνο ρεζίλι γίνονται...αυτά τα παιχνιδάκια είναι τόσο άκαιρα σε εποχές που ο τόπος έχει σοβαρότερα προβλήματα από το να ασχολείται με την άτακτη φυγή ανθρώπων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πάρτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κα Παπανίκα την κακοδιοίκηση του κου Παπανικολάου δεν την βλέπατε, τι κάνατε γι αυτήν, γιατί δεν αντιδράσατε και να μας πείτε τι συμβαίνει στον φορέα που ήσασταν αντιπρόεδρος?????? Το παίζετε αντίσταση και φανφάρα. Σας έβαλε ο ρασπούτιν να παραιτηθείτε κι αυτός να χαίρεται την θεσούλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Παπανίκα δεν εξετάζετε ότι κανείς δεν πουλάει τίποτα πια στο δήμο ούτε στον ενιαίο φορέα επειδή δεν πήραμε το δάνειο που αρχικά και εσείς είχατε ψηφίσει. Μάλλον θέλετε να το πάρετε για να το καρπωθείτε σαν επιτυχία μαζί με ότι άλλο γίνει με άλλον στο τιμόνι.

    Πόση βρωμιά, πόση αλητεία, πόσο ψέμα να αντέξει ένας άνθρωπος. Καλά, όλα αυτά τα όρνεα ήταν συνεργάτες του λεβέντη του Αποστολάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...

    "ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ"
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποσο εχει το εισητηριο δε μας ειπες ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.Η ΑΥΛΑΙΑ ΕΠΕΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή