Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Όλα τα νέα του Ιωνικού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ Β ΓΥΡΟΥ 92-57
Υπέροχος ο Ιωνικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα σε άμυνα και επίθεση συνέτριψε τον πάντα υπολογίσιμο Ποσειδώνα Λουτρακίου με 92-57 (46-31) στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου
Σκόρερ της ομάδας του Σπύρου Σταθούλη οι Μαυραγάνης 20(2 ) Κατράνας 14(2) Γραμματικός 10(1)Χριστόδουλος 15 με 14 ρ.
Πάρα πολύ καλή η παρουσία του Αλέξη Τσακιρίδη μετά την πολύμηνη απουσία του με 10 (1) π .
<<Καθοριστικό παιχνίδι την επόμενη  Κυριακή στο Αίγιο με τον τοπικό Κεραυνό πού θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του Ιωνικού ΑΣ >> δήλωσε ο κόουτς Σπύρος Σταθούλης .

ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ
ΣΤΗΝ 1ηΘΕΣΗ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ  Α ΓΥΡΟΥ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8 αγώνες )                                                      Ιωνικός ΑΣ 20, ΑΕΚ 19, Εθνικός Πειραιά, 18,                    ΣΦΠ Χανίων Κρήτης  15, ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 11,             ΓΕ Ηρακλείου Κρήτης 7,ΑΟΝ Αργυρούπολης 7,                     ΓΑΣ Λέσβου 7, ΓΣ Πανιώνιος 4.

ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 24-23
 Εκπληκτικοί οι νεαροί άσσοι του Ιωνικού ΑΣ νίκησαν μέσα στον Βύρωνα την Αναγέννηση με 24-23 ,αξίζει να σημειωθεί ότι 13΄προ της λήξεως η ομάδα μας βρέθηκε με 5 γκολ πίσω στο σκορ . Θαυμάσιοι όλοι οι παίκτες του Μ Δανήλου πού  αγωνίστηκαν και δικαιότατα έφτασαν στην πολύ μεγάλη νίκη
 <<πολύ σημαντική  νίκη που μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για την συνέχεια, σε μία νεανική ομάδα που υπόσχεται πολλά για το μέλλον του τμήματος.Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο τεχνικό επιτελείο >> είπε περιχαρής ο έφορος του τμήματος Νίκος Δανήλος .

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 32-27 (Έφηβοι )
 Παρά την ήττα της η Εφηβική  ομάδα του Ιωνικού ΑΣ ισοβαθμεί στην 1η θέση με τον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ αλλά λόγω διαφοράς τερμάτων βρίσκεται μόνος   πρώτος, με απολογισμό σε 10 αγώνες, 18 βαθμοί, 9 νίκες 1 ήττα, 270-140 τέρματα, υπολείπονται 2 αγώνες.

1 σχόλιο:

  1. ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΑΝΔΡΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ! ΓΙΑΤΙ ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή