Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Μεγάλη νικη του Ιωνικού στα Χανιά

ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ-ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!(11η αγωνιστική Ανδρών )
Θρίαμβος του Ιωνικού στα Χανιά επί της τοπικής ομάδας με 3-0 σετ (25-12,25-23,28-26) Εκπληκτικός ο Ιωνικός σε άμυνα και επίθεση πέρασε νικηφόρα από την αήττητη έδρα των Χανίων  και ουσιαστικά σφράγισε την άνοδο του στην Α2 Εθνική κατηγορία! Στο πρώτο σετ ο Ιωνικός νίκησε πανηγυρικά με 25-12,στο 2ο και στο τρίτο σετ …έσπασαν καρδιές με επικράτηση του Ιωνικού 25-23,28-26!Οι παίκτες του Κώστα Νικηφορίδη μετά τον μεγάλο θρίαμβο καταχειροκροτήθηκαν από τους 1000 φίλους της τοπικής ομάδας που είχαν
κατακλύσει κάθε γωνιά του γηπέδου

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ

ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ π 33(4) ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ 76-93 (38-51) Πραγματοποιώντας  την καλύτερη φετινή του  εμφάνιση ο Ιωνικός δίκαια σημείωσε πολύ σπουδαία νίκη στον  Χολαργό –επί της ομώνυμης τοπικής ομάδας  με 76-93  και πέρασε πανηγυρικά στους 8 του Κυπέλλου                        ( επόμενος αντίπαλος η Κερατέα εκτός έδρας  )Η Ομάδα του Σπύρου Σταθούλη υπέροχη σε άμυνα και επίθεση πήρε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό και με ηγέτη στην επίθεση τον Γιώργο Μαυραγάνη έφτασε τελικά εύκολα στην νίκη .Η Ομάδα του Χολαργού είναι ο βασικός διεκδικητής για τις 2 προνομιούχες θέσεις της ανόδου στην Β Εθνική και ισοβαθμεί με την ομάδα μας στην 2η θέση του πρωταθλήματος .
Ιωνικός ( Σταθούλης ) Μαυραγάνης 33(4) Χριστοδούλου 10,Τσακιρίδης 10(2)Κατράνας 10(1)Μούκας 9(3)Μάτος 7(1)Λιτόπουλος 4,Γραμματικός 7(1)Γκίνης 3(1)Σωτηρίου,Δημήτρη,Γιαννούλης .
ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΒΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 93-54(54-29)16η αγωνιστική Ανδρών. Συνέχισε το σερί των επιτυχιών ο Ιωνικός ΑΣ νικώντας και τον αδύναμο Πολύβιο Μεγαλόπολης 93-54 .Η ομάδα του Ιωνικού υπερείχε αισθητά σε όλους τους τομείς και κυριάρχησε σε άμυνα και επίθεση,σκόρερ της ομάδας του Σπύρου Σταθούλη οι Μαυραγάνης 28(2)Κατράνας 15(2)Μάτος 14(1)Χριστόδουλος 10 και 14ρ,Δημήτρη3,Γκίνης 5(1)Γραμματικός 2,Μούκας,Λιτπόπουλος,Σωτηρίου,Γιαννούλης. Για μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνίστηκαν και οι ταλαντούχοι Έφηβοι μας που άφησαν άριστες εντυπώσεις
Ο Ιωνικός ΑΣ βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα (ισόβαθμος με Κρόνο –Χολαργό και 1ο τον Έσπερο Πατρών με 2 βαθμούς διαφορά  )Ο απολογισμός  μέχρι σήμερα είναι 13 νίκες 3 ήττες . Στους εναπομείναντες 6 αγώνες για την λήξη του πρωταθλήματος διεκδικεί τις 2 προνομιούχες πρώτες θέσεις που κερδίζεις απευθείας την άνοδο στην Β Εθνική ενώ η 3η και η 4η θέση σε στέλνει σε αγώνες μπαράζ με τις αντίστοιχες ομάδες του 2ου ομίλου.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ
Την 5η θέση κατέκτησαν οι Έφηβοι στο πρωτάθλημα τους με απολογισμό 27 βαθμούς , 9 νίκες , 9 ήττες , 918-938 πόντους .
Αξίζει να σημειωθεί ότι 4 παίκτες της Εφηβικής ομάδας συμμετέχουν ενεργά στις υποχρεώσεις της Ανδρικής ομάδας και δείχνουν πολύ καλά δείγματα για το μέλλον τους .
Προπονητής ο Μιχάλης Σοφιανός πτυχιούχος ΤΕΦΑ με ειδικότητα το Μπάσκετ.

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ
ΕΞΟΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-0 σετ (26-24,25-13,25-13) 11η αγωνιστική Γυναικών  Με σοβαρότητα και πάθος σε άμυνα και επίθεση οι γυναίκες του Ιωνικού ΑΣ στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής νίκησαν τον ΓΣ Πετρούπολης με 3-0 σετ .Η απόδοση των αθλητριών μας  έφτασε σε πολύ ψηλά επίπεδα –ιδιαίτερα στο 2ο και 3ο σετ . Οι φίλοι του συλλόγου καταχειροκρότησαν την ομάδα μας που την εδραιώνει στην 3η θέση σε απόσταση ..αναπνοή από την 1η προνομιούχο της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία .
Ιωνικός ΑΣ (κόουτς Ρούσης) Χανδρή,Ευθυμίου,Τζήμα,Οικονομίδου,,Καρακατσάνη,Σύλλα,Μεγαρίτη(λ)Γκιαούρη(λ)Μαυροπάνου,Σιλαβντινα.

ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ Β ΓΥΡΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ 27-16 (12-11) 10η αγωνιστική Ανδρών.Με δύναμη και χωρίς λάθη  στο Β ημίχρονο  οι Άνδρες μας στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής νίκησε εύκολα τον  ουραγό Πανιώνιο ΓΣΣ με 27-16.Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κινδυνέψαμε και με σχετική ευκολία οι νεαροί άσσοι μας πέτυχαν την 5η τους νίκη (5νίκες ,1 ισοπαλία, 4ήττες) και βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΜΕ 23-20 (9η αγωνιστική Ανδρών) Εξαιρετική εμφάνιση των <<πιτσιρικάδων >> των Δανήλου –Φουντεδάκη και πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη 23-20 (13-12) επί του Κορωπίου πέτυχαν στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου .Η πολύ καλή μας άμυνα και η ευστοχία που δείξαμε σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού έκριναν τον αγώνα .Στα μέσα του Β ημιχρόνου προηγηθήκαμε και με 5 γκολ διαφορά

Ιωνικός ΑΣ (Πρωταθλητής Εφήβων ΕΣΧΑ ) ΑΣΕ Δούκα,Πανιώνιος ΓΣ Πανελλήνιος Προκρίθηκαν για την επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων και θα δώσουν αγώνες Μπαράζ με τις πρωταθλήτριες ομάδες άλλων Επαρχιακών Ενώσεων και τοπικών επιτροπών .
Στις 30 η Μαρτίου (Παρασκευή 9.00  μμ) θα γίνει  η εκδήλωση του τμήματος Χάντ Μπολ σε γνωστό μαγαζί της πόλης μας με υπέροχη μουσική και θαυμάσιο φαγητό . Προσκλήσεις από τον κ Νίκο Δανήλο                         ( 6976 766910)
Η Παιδική ομάδα βρίσκεται στην 2η θέση ( 8 νίκες 1 ήττα )και προκρίθηκε  στις  4 πρώτες ομάδες από την Αττική στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Οι άλλες τρείς ομάδες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, Πανελλήνιος ΓΣ,ΓΝΟΝ Άρης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου