Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Διανομή πατάτας και λαδιού από το Δήμο


 Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012, από τις 14:00 έως τις 16:00, στο χώρο στάθμευσης του πάρκου πόλης «Γιώργος Αποστολάκης» (πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο), στη Νέα Χαλκηδόνα, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διανομή του λαδιού από τον παραγωγό της Άνω Μεσσηνίας, στους πολίτες που έχουν αιτηθεί το συγκεκριμένο προϊόν.Όπως και στην πρώτη διανομή, η  αυριανή, δεύτερη διανομή λαδιού αφορά μόνο όσους πολίτες έχουν ήδη ενημερωθεί τηλεφωνικώς τις προηγούμενες ημέρες από εθελοντές, που ενισχύουν με την εργασία τους, τη συμμετοχή του Δήμου στο
κίνημα ενάντια στους μεσάζοντες.
Η παραλαβή γίνεται με την προσκόμιση του αποδεικτικού παραγγελίας (κουπόνι) και της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντος.
*****
Το Σάββατο 24 Μαρτίου, από τις 08:00 έως τις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διανομή της πατάτας, στο χώρο στάθμευσης της εισόδου της Λίμνης του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας (Κένταυρος). (συμβουλευτείτε το σχετικό συνημμένο χάρτη για το ακριβές σημείο).
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και προς αποφυγή ταλαιπωρίας και συνωστισμού κατά την ημέρα παραλαβής του εγχώριου αγροτικού προϊόντος, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος ενημερώνει:
Η πρώτη διανομή πατάτας αφορά μόνο όσους αιτούντες έχουν δεχτεί γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο (SMS) ή έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικώς.
Οι υπόλοιποι αιτούντες θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες με τον ίδιο τρόπο (SMS, τηλέφωνο) για τον τόπο και την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διανομή πατάτας, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Η παραλαβή γίνεται με την προσκόμιση του αποδεικτικού παραγγελίας (κουπόνι) και της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντος.
Εκτός από Ι.Χ., για τη μετάβασή τους στο σημείο, οι συμμετέχοντες πολίτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τις ίδιες ώρες (08:00 – 12:00) τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Α.: 
Β8 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Στάση Ξενοπούλου) 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα: 15322, 2132049017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου